Az első dildó vásárlása - átfogó útmutató

Nem akarjuk, nem fogjuk és nem is mondhatjuk meg önnek, hogy milyen dildót vegyen. Milyen játékszer fog leginkább a hüvelyébe vagy a popsijába illeni, esetleg minek a behelyezése a partnerébe (ha egy ajándékról van szó a nő számára) fogja önt, mint férfit leginkább izgalomba hozni.

Ugyanakkor adhatunk tanácsot, hogy mit vegyen figyelembe a dildó kiválasztásánál

Elvileg nagyrészt az árat szokták figyelembe venni. Még a legolcsóbb, legkeményebb műanyagból készült, merev, nem hajlékony dildó is csodákra képes, ha a megfelelő kezekbe kerül. De a valódi csodát a hőn áhított orgazmus formájában, vagy esetleg több orgazmus alakjában az olyan dildóval is képes elérni, ami megfelelő nagyságú, a fallosz anatómilag pontos imitációja, és a felületének köszönhetően, ami olyan puha, mint a babapopsi az illata pedig minőséget áraszt, és semmi sem emlékezteti önt arra, hogy valami művel van dolga. Sőt, ezen túlmenően, bármikor képes kispriccelni valami meleget, ha arra vágyik... Higgyen nekünk, ilyen is létezik. 

A minőségi dildó még tökéletesebb is lehet, mint az eredeti

A megfelelő dildónak (mert nem a vibrátorokról beszélünk, hanem azokról a "nem mozgó", nem elektromos segédeszközökről, amelyek a pénisz behatolását hivatottak szimulálni a nőbe, és minden oldalról a lehető legjobban imitálják azt) kellemes benyomást kell kelteni a nő zsigereiben a behatolás során. Ugyanúgy a hüvelybe, mint az ánuszba, de a szájról se feledkezzünk meg. 

Mert hogy egyes nők elismerik-e vagy sem, az összes nőben a világon kellemes érzést kelt, sőt gyönyört idéz elő valami szép, illatos és meglehetősen nagy méretű dolog behatolása valamelyik testnyílásába. Igen, ragaszkodunk ahhoz, hogy nem játszik szerepet az, hogy az említett három testnyílás közül éppen melyikról van szó. Ugyanúgy az sem játszik szerepet, hogy milyen tárgyról van szó - és a "tárgy" kifejezés alatt a szövegszerkesztés céljából az "elő" péniszt is értjük. 

Ezen a ponton azonban nem fogunk vitatkozni a legtöbb nő (negatív) hozzáállásáról az anális vagy orális - ahhoz az aktív - szexhez. Ezzel már foglalkoztunk, és még biztosan foglalkozni is fogunk. Valamelyik másik blogunkban.  

Ebben a blogban az (első) dildó kiválasztásához adunk tippeket 

Kezdjük hátulról, a viszonylag legkevésbé fontos paramétertől: a dildó felületétől. Általában éppen ez a paraméter játsza a legnagyobb szerepet az árában. Egy teljesen más technológia (és az ebből fakadó gyártási költségek) szükségesek egy öntött kemény felülethez, és megint más a finoman bársonyhoz, amit öröm megnyalni. Ami azt szinte maga kéri.

"Szerkesztői" tanácsunk: ami ezt a paramétert illeti, nem érdemes rajta spórolni. A törvény alapján az összes felületnek biztonságosnak kell lennie a szervezet számára, és nem lehet ártalmas az egészségre nézve - de ha a dildónak többet kell nyújtania, mint hogy csak kitöltse a szabad teret a hüvelyben, melegen ajánljuk, hogy fektessen be egy csúsminőségű szilikonba. A modern és célzottan kifejlesztett anyagok esetében a karbantartás és a hosszú távú higiéniai bizonyosság is jobb és egyszerűbb.

A dildónak a világon bármilyen alakja lehet

Senkinek sincs joga ahhoz, hogy megmondja egy nőnek, hogy csak a pénisz alakú és hozzávetőleges méretű dildók okozhatnak kellemes érzést, ha az intim területekbe helyezi őket. Manapság a piacon a banán, delfin, kard, csavarhúzó és dugóhúzó formájú és kialakítású dildók is megtalálhatók. Általában azonban egy közös dolog van bennük: a kibővített, megvastagodott csúcs vagy egy golyó a tetején, ami kétségtelenül imitálja a pénisz makkjának kiszélesedését, ellentétben a pénisz testével, mint olyannal. Ez vélhetően egy olyan elem, amit a nő a legkellemesebbnek érez. Éppen ezért őrzi meg az alakját.
Vibrátorok és dildók
A mi tanácsunk:
hallgasson az ösztöneire. Hagyja, hogy a megérzései irányítsák önt a kiválasztás során, és olyan formát válasszon, amihez leginkább húz a szíve. Ha a dildó személyesen önnek lesz, akkor menjen biztosra. Ha a segédeszközt ajándéknak szánja, akkor talán nem fognak csalni a megérzései. Mindenesetre: senki sem fog haragudni önre az ajándékba kapott, első dildó furcsa alakja miatt.

Ami a dildó alakját illeti az egyenesség vagy épp ellenkezőleg, a görbület kapcsán 

Ez valószínűleg a haladás kérdése, próbálkozás - tévedés formájában. (Talán nem gondoltuk azt, hogy az első dildó megvásárlása után le is horgonyzunk nála?! Ismer bárki is egy olyan embert, aki egyszer s mindenkorra beérte egy erotikus játékkal, egyetlen egy szexuális segédeszközzel?) Ugyanúgy mint a pénisz, a dildó esetében is minden nőnek más felel meg: valakinek a teljesen egyenes, másoknak pedig a minél íveltebb. Az utóbbi esetben bónuszként kísérletezhet azzal, hogy melyik felére hajlítva felel meg önnek leginkább. A hüvely melyik oldala (a Vénusz-domb felé hajló elülső oldala, a végbél felé mutató hátsó része, vagy talán valamilyen oldalsó) reagál legérzékenyebben a nyomásra és a dildó mozgására.  

Bármilyen tér, tárgy és ok a kísérletezésre és a játszadozásra ebben az értelemben mégis csak jónak számít, nemde?  

A dildó legfontosabb paramétere: a mérete, vagyis a hossza és a vastagsága

Tehát, eljutottunk a szürke zónába, az örök viták területére. Milyen méretű dildó a megfelelő? Mi az elfogadható méret, és mi az, ami már az észszerű kereteken is túlmutat? Létrehozhat függőséget a túlsagosan nagy méretű dildó, és ennek következményeképp  olyan "alfahímek" társaságát fogja keresni, akiknek a pénisze egy kisebb gyerek nagyságának felel meg? Érezheti-e magát a partner féltékenynek, ha a barátnője egy átlagon felüli méretű dildót használ, vagy hajtja a vágy, hogy kipróbálja azt?!

A másik oldalról nézve: okozhat-e sérülést a férfi, akit izgat a dildóval való játszadozás látványa, a túlméretezett nagyságú dildó használatával a partnerének? Vagy éppen ellenkezőleg, képes-e őt felkészíteni a fokozatos megnagyobbodással a fistingre, amire olyan kétségbeesetten vágyik? Hozzászokhat-e egy nő fokozatosan a természetellenes méretekhez a saját hüvelyében vagy az ánuszában - és egyre nagyobbak lesznek majd az elvárásai?

Lehet, hogy valaki azt fogja mondani, hogy ezek a kérdések már egy szakértőre tartoznak - a nőgyógyász vagy a szexológus számára. Mi azonban teljesen mást állítunk. Az összes említett kérdést akár kihívásnak is tekinthetjük.

A mi tanácsunk (ezúttal csak az ajándékot vásárlóknak, mivel a nőknek ebben nincs szükségük tanácsadásra): még ha a partnere nap mint nap mondogatja, hogy mennyire ideális számára az ön mérete, az önéhez viszonyítva, próbáljon meg egy kicsit hozzáadni a méretéhez. Ha érzékenyen megy rá a dologra, akkor pokolian fog neki tetszeni. És higgye el nekünk, hogy ő maga egy olyan méretű dildóval is ágyba bújna, amiről jobb, ha inkább nem tud...

Hogyan kell játszani és szórakozni a dildóval. Szólóban és a partnerével

Ezért sem ajánljuk - és ez egyetlen nőnek sem lenne az ínyére -, hogy az első dildónál maradjon egyedüli segédeszközként.  

Természetesen, nem szabad megfeledkeznünk egy fontos dologról: a nedvesítésről. A nők különféleképpen reagálnak és különböző preferenciákkal rendelkeznek, ami szintén teret ad a játszadozásra. Vannak, akik önmaguktól is elég nedvesek, és a dildóval való játszadozás ezen a "természetes" alapon a legélvezetesebb. Mások pedig kimondottak imádják a síkosítók csúszósságát, és a dildóval való szórakozás során előnyben részesíti az elegendő, esetenként már-már túlzott mennyiségű síkosító használatát. 

Mi a következőt tanácsoljuk: alkalmanként próbálja ki az egyiket és a másikat is, időnként ezt is váltogassa, mint például a pózokat szex közben. Ha csak a hüvely természestes nedvességéhez van hozzászokva, akkor néha próbálja meg a nyálat vagy a síkosító gélt, esetleg az olajat. Lehet, hogy meglepetést fog okozni önnek a szórakozás ezen új dimenziója. És fordítva is igaz: az anális szexet - beleértve a dildóval való játékokat is - lehet minőségi módon és kényelmesen is kivitelezni, akkor is, csak mindössze csak nyálat használ. Azonban nem kell annyira komolyan venni az útmutatásokat az anális szüzek számára, abban az értelemben, hogy "minél több a síkosító, annál 'elviselhetőbb' lesz..." és hasonlók.

Ne feledkezzen meg a dildó és bármilyen más szexuális segédeszköz higiéniájáról sem 

A forró víz és a nagyon alapos szappanos öblítés elvileg elegendő. Azonban gyakori használat esetén jó, ha beszerez egy speciális professzionális tisztítószert a szexuális segédeszközökre.
Szerző
Andy Moravek
2019.06.25.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.06.02.
Miért van a férfiaknak részeg állapotban problémájuk az erekcióval?
Az alkohol jó szolga, de rossz úr a szexuális játékok esetében. Egyrészt az alkohol ellazíthat minket és megszabadíthat a gátlásoktól, amelyek megakadályoznák, hogy  egy igazán felszabadult élményben legyen részünk. Segíthet az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételben vagy az enyhe flörtölésben, illetve a nem szexszel végződő hancúrozásban is. De amikor magáról a szexről van szó, az alkohol hirtelen nem is olyan előnyös.
523
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...