Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról

Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja.

Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.

A G-pont kutatás eredményei

A G-pont valójában nem csak egy pont! Ezt a G-ponttal kapcsolatban sokáig nem tudták megérteni. Még a tudósok is úgy keresték ezt a helyet, mintha ez valami eltérő dolog lenne a hüvely belső falán, de ez nem pontosan az, ami a G-pont valójában. Ez ennél sokkal bonyolultabb.

Valójában idegvégződések csoportosulása, vagy akár a hüvely belső elülső falának teljes területe, ami több részből áll. A legtöbb férfi úgy ismeri a csiklót, mint egy borsónyi testrészt a hüvelybemenet felett, de ez csak a jéghegy csúcsa.

A csikló legnagyobb része nem látható, mert a hüvely belsejében rejtőzik. Ez egy nagyobb szerv, ami kettéágazik, a csúcsa a látható rész, és a csiklókarok a hüvely egyik vagy másik részére terjednek ki. Az új elmélet azt állítja, hogy a G-pont valójában a csikló része. Valójában akkor érzi, amikor az ún. csiklókarokat és a hüvely elülső falát stimulálja.

Hol található a G-pont?


A hüvelyi orgazmus (vagy a G-pont orgazmus) más, mint a csiklóorgazmus. A kutatás a nők agyát vizsgálta abban a pillanatban, amikor a csiklójukat, a hüvelyüket vagy a méhnyakjukat stimulálták.
A tesztek kimutatták, hogy a nők mást éreznek a hüvelyi stimuláció során, és azt is másképp érzik, ha a csiklójukat izgatják.

Minél nagyobb a G-pont zóna, annál valószínűbb, hogy a nőnek hüvelyi orgazmusa lesz. Minél vastagabb a terület, annál nagyobbak az erek, az idegvégződések, az izmok és a mirigyek koncentrációja, ezért a nő sokkal érzékenyebb a stimulációra.

A kutatás kimutatta, hogy azok a nők, akik sokkal kevésbé érzékenyek ezeken a területeken, nehezebben érik el a hüvelyi orgazmust. Ez azt jelenti, hogy bár Ön mindent megtesz annak érdekében, hogy a nőt a G-pont izgatásával eljuttassa a csúcsra, a "G-zónája" nem elég érzékeny, és lehet, hogy ez nem fog bekövetkezni.  

Más nőknél bekövetkezhet a hüvelyi orgazmus, de csak akkor, ha másfajta stimulációval is párosul. Ezért egyáltalán nem szokatlan, hogy néhány nő hüvelyének korlátozott az érzékenysége. Hasonlóképpen, például néhány nő szereti, ha a nyakát csókolgatják, mások pedig nem szeretik. Ugyanez vonatkozik a G-pont stimulálására is.

Hüvelyi orgazmus vagy csiklóorgazmus?

Sok nő azt állítja, hogy a hüvelyi orgazmus intenzívebb, ugyanennyi nő pedig azt mondja, hogy a csiklóorgazmus jobb. Ez egy hosszú vita lenne. Senki sem állíthatja biztosan, hogy melyik orgazmus a jobb, mert ez személyes érzés és hozzáállás kérdése. Mind a kettő nagyszerű, de különböző.

A legfontosabb, hogy a nő egyáltalán képes legyen elérni valamilyen orgazmust, és e tekintetben elégedett legyen.

Mivel egy nem túl régi tanulmány kimutatta, hogy a férfiak 30%-ának gondjai vannak a korai magömléssel. Nem bírják elég hosszú ideig a szexet, és a partnerük így egyáltalán nem jut el a csúcsra.

A hüvelyi orgazmus vagy a G-pontos orgazmus nem véletlenül történik meg - csak ritkán van a nőnek ilyen orgazmusa anélkül, hogy ténylegesen ismerné a testét. Ha Ön és a partnere szeretnék elérni ezt a fajta orgazmust, a legjobb, amit tehet, hogy felfedezi a testét, és megtanulja, hogy mit szeret.

Hogyan találjuk meg a G-pontot?

A legjobb módja a G-pont megtalálásának, ha elkezd játszadozni a partnerével. A fenti képen látható, hogy egyáltalán nem nehéz megtalálni a G-pontot. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfigyeli a partnerét, és az eredmény nem fog sokáig váratni magára. 
Helyezze be egy, ideális esetben két ujját a hüvelyébe, és finoman haladjon végig az ujjbegyekkel a hüvely belső falán. Ha kitapogatja a "ráncos" részt néhány centiméterrel a bemenet mögött, esetlegesen egy finom ívben, akkor ez az a hely. Kezdje el izgatni. A partnere reakciójából látni fogja, hogy a megfelelő helyen jár-e.

Ha a partnerének megtetszik a G-pont stimulálása, akkor kipróbálhatnak egy olyan vibrátort, amit kifejezetten a G-pont izgatására terveztek. A mi szexshopunkban is többfajta vibrátor található a G-pont stimulálására. Ezek a vibrátorok különböző méretűek, színűek és az alakjuk is más és más. Csak válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Ezek az információk hasznosak lehetnek az Ön számára. Fontos megérteni, hogy minden nő más és más, ezért nem csak egyfajta szexuális technika lehet működőképes az összes nő számára. 

Tehát, ha idáig hiába kereste a G-pontot, és csalódott volt, mert nem találta meg, próbálja meg másképp csinálni. Mi lenne, ha elkezdené felfedezni a testét, és még többet tanulna róla, hogy hogyan is működik? Lehet, hogy sokkal tüzesebb helyeket fog felfedezni, mint a G-pont.

Szerző
Karina
2019.04.02.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
712
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...