Az orgazmus elérése nem kell, hogy problémát jelentsen...

Az ágyékban felhalmozódott feszültség mérgező kirobbanása sok nő számára magától értetődő... De mások számára nem. A partnerrel való közösülés során egyáltalán nem szokatlan az a tény, hogy valaki nem képes elérni az orgazmust, és sok nő lassacskán megbékélt azzal a ténnyel, hogy soha nem fogja átélni az orgazmust. Azonban nem kell feladni, mert minden egészséges női test úgy van kialakítva, hogy képes legyen elérni az orgazmust.

Az orgazmus elérése nem kell, hogy problémát jelentsen...

Összekészítettünk néhány tippet és trükköt az ön számára, amiket mindenképpen érdemes kipróbálni. Csak időre és kísérletezési vágyra lesz szüksége, hogy valami újat fedezhessen fei. Mert erre van szükség a szexuális életben - a sztereotípiák állandó elkerülésére.

Ne színlelje az orgazmust

Rögtön az elején szeretnénk figyelmeztetni erre a melléfogásra. Az orgazmus színlelése és a partner félrevezetése (bár jó szándékkal) nem éppen a megfelelő lépés. Ha a partnerének fogalma sincs arról, hogy nem éri el az orgazmust, akkor semmi sem fog megváltozni.

A szex vele továbbra is ugyanaz marad, mert nem lesz arra oka, hogy jobban igyekezzen. Ezért az az ön érdekeit szolgálja, ha tudatja a partnerével, és közösen megpróbálják felfrissíteni a szexuális életüket, aminek eredményeként önnek is gyönyörben lesz része.

Stimuláló síkosító

Nagyon sok stimuláló síkosító van manapság a piacon, amelyek valóban hasznos társai lehetnek az ágyban. A bőr és a nyálkahártya benedvesítése mellett a síkosítóban lévő aktív összetevők elősegítik az érzékeny helyek jobb vérellátását. Ennek eredménye az adott hely fokozott ingerlékenysége, és az orgazmus valamivel közelebb kerül önhöz, mint ahogy azt tűnhet.

Választhat olyan gélek közül, amelyektr a hűsítő vagy a melegítő hatások jellemzőek, ill. számos különféle illattal és aromával rendelkező géleket is megtalálhat nálunk.

A Kegel-gyakorlatok és a gésagolyók

Sokan írtak már a Kegel-gyakorlatainak előnyeiről és azok pozitív hatásáról a nő szexuális életére. Ezért, ha eddig még nem próbálta ki ezeket a gyakorlatokat, akkor mindenképp tegye meg. Röviden: elősegítik a medencefenék izmainak megerősítését, és a nő gyakorolni fogja, hogyan kell ezekkel az izmokkal együtt dolgozni. Ebben a cikkben bővebben foglalkoztunk a Kegel-gyakorlatokkal.

A gésagolyó egy jó segédeszköz a Kegel-gyakorlatok elvégzésére. Ötletesen úgy vannak megtervezve, hogy a nő még a rutin tevékenységek elvégzése közben is, mint például a séta, a takarítás vagy akár csak az irodában ülés is, képes legyen dolgozni velük.

Maszturbáció és erotikus játékok

Az a nő, aki ismeri a teste minden egyes porcikáját, kissé sikeresebb az ágyban, ami az orgazmus elérését illeti. Az önkielégítés nem olyan dolog, amit szégyellni kell. Arról szól, hogy megismerjük a saját vágyainkat, és megtaláljuk azokat a helyeket, ahol a test kissé érzékenyebben reagál az izgatásra. Ezeket az "információkat" később felhasználhatja az ágyban a partnerével.

Ha gondot okoz az orgazmus elérése, itt az ideje, hogy megismerje a saját testét. Szexuális segédeszközöket is a segítségére hívhat, amelyek funkcióikkal bizonyíthatják az ön számára, hogy semmi sem lehetetlen. Ha még nincs tapasztalata a felnőtt játékokkal, az elején azt javasoljuk, hogy a vibrátor után nyúljon. A megfelelő vibrátor kiválasztásáról ITT olvashat bővebben.

Ha ön is egyike azoknak a nőknek, akiknek már van egy vibáror elrejtve az éjjeliszekrényükben, akkor ezt az élményt egy szinttel feljebb emelheti. Próbálja ki például a womanizert, a masszázsfejet vagy a vibrotojást.

Párvibrátor

Egy kicsi és észrevétlen segédeszköz, aminek az előnyeit nemcsak ön, hanem a partnere is érezni fogja. A párvibrátor egy rugalmas, U-alakú vibrátor, aminek az egyik vége a hüvelybe van behelyezve, a másik pedig a hüvelybemenet fölött marad, ahol izgatja a csiklót. Ha attól tart, hogy a segédeszköz bevezetése után már nem marad elég hely a partnere péniszének, az aggályai teljesen feleslegesek. A vibrátor valóban kicsi, illeszkedik a tenyerébe, és szexuális együttlét közben nem zavaró.
Pár vibrátor
Előnye, hogy elősegíti a nők számára az orgazmus elérését a klasszikus nemi közösülés során. Egyes hölgyek csak azzal büszkélkedhetnek, hogy kizárólag csak a csikló stimulációja során van orgazmusuk, függetlenül attól, hogy a hüvelybe behatolnak-e vagy sem. A párvibrátor sok munkát takarít meg az ön és a partnere számára, mivel nem minden helyzet teszi lehetővé a pár számára, hogy izgassa a kedvese csiklóját. Ebben az esetben egy gonddal kevesebb van, és most már tudja valami másra is használni a kezét, ami korábban foglalt volt.

Anál plug

Felhúzza az orrát az anális szex felett, és úgy gondolja, hogy ez nem önnek való? Lehet, hogy itt az ideje meggondolnia magát. A nemi együttlét során behelyezett anális plug ugyanis csodákra képes. Annak köszönhetően, hogy kitölti a medence területén lévő teret, a hüvelye összeszűkül, és a partnerével való összeolvadás egy kicsit „szűkebb” lesz. A partnere a péniszével jobban stimulálja azokat a helyeket, amelyeket stimulálnia kell, és ebben az esetben az orgazmus már látótávolságon belül van.

Itt is érvényes, hogy a piacon sokféle fajtájú és típusú anális plug található. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő segítőt, és ne féljen kísérletezni, és most nem az anális plug méretével való kísérletezésre gondolunk. Kezdetnek, amíg megszokja ezt a fajta élményt, elegendő egy kisebb análkúp is. De határozottan érdemes egy kicsit elgondolkodni az anális plug kiválasztása során.

A tagolt anál plugtól libabőrös lesz, már rögtön a behelyezés során is, és a partnerével való együttlét közben a bordázott felületét enyhe vibrációk formájában fogja érezni. És ha már a vibrációknál tartunk... Némelyik anál plug motorral vagy vibrotojással is rendelkezik, amik pulzációkat bocsátanak ki, és azok áthatolnak az anális nyílást és a hüvelyt elválasztó falon. A szűk hüvely, és a rezgések, amiket ön és a partnere élvezni fog, nagyszerű előfeltételei az orgazmus elérésének.

Szerző
Martina
2020.07.31.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk soha nem ismerte az unalmat. És ez véleményem szerint szintén egy jól működő hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
160
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.