Az óvszer nem csak a terhesség ellen nyújt védelmet

Annak ellenére, hogy sok férfi elutasítja az óvszer használatát, ezek a kicsi és hatékony segítők védelmet nyújtanak a nem kívánt terhességgel szemben, valamint sok szexuális úton terjedő betegség ellen is,aminek köszönhetően félelem nélkül élvezhetik a szexet. Az óvszer azonban magát a szexuális aktust is élvezetesebbé teheti úgy, hogy késlelteti vagy felgyorsítja az orgazmust, sőt a különböző kialakításnak és kiemelkedéseknek köszönhetően stimuláló hatása is van.



A óvszerek megakadályozzák, hogy a sperma a hüvelybe kerüljön. Helyes használat esetén a nem kívánt terhesség kockázata 2%-ra csökken.

A fogamzásgátlókkal ellentétben azonban a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben is védelmet nyújt. Nem csak a nőknek biztosít védelmet, hanem a férfiaknak is. Tekintettel arra, hogy a legtöbb szexuális úton terjedő betegségnek nincsenek tünetei, gyakran nem lehet felismerni, hogy valaki fertőzött-e, esetleg Önt nem fertőzték-e meg, amíg nem végezteti el a vizsgálatokat.

Manapság egyre népszerűbb az óvszerekről beszélni. A megfelelő óvszer kiválasztása nemcsak a terhességet akadályozza meg, hanem egyúttal csodálatos szexet is biztosít. A bordázott felületű vagy a melegítő hatású óvszer fenomenális és eddig ismeretlen érzéseket kínál. Egy vékonyabb óvszer pedig  még közelebb hozza Önöket egymáshoz. Az orgazmust késleltető vagy felgyorsító óvszerek segítenek elérni a csúcspontot. De ne feledkezzünk meg a legnépszerűbb óvszerekről sem - az ízesített óvszerekről, amelyeknek köszönhetően a partnere biztos szívesen megízlelné Önt. 

Az óvszer hatékonysága nem függ annak vastagságától. Minden óvszert előzetesen tesztelni kell, mielőtt a piacra kerülnek. Egyes márkák, mint például a Durex, az összes típusú óvszerét rendszeresen és szigorúan teszteli. A tesztelés során az óvszereket megtöltik vízzel és levegővel, és természetesen elektronikus teszteknek is alávetik őket, amelyek még a legkisebb hasadásokat és pontatlanságokat is felfedika gyártás során. Ahhoz, hogy megállják a helyüket a vizsgán, az óvszereknek szigorú teszteken kell átmenniük.

Az egyetlen nehézség az lehet, ha allergiás a latexre. Ebben az esetben nem használhatja őket. Az allergia leggyakoribb tünetei a viszketés és a kellemetlen égető érzés a nemi aktus után.

Hogyan gyártyják és tesztelik az óvszereket? (EN)

Szerző
Lolipop.hu
2018.07.01.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...