BDSM játékok kezdőknek

A BDSM gyakorlatok rengeteg embert vonzanak. Bizonyítékként arra, hogy van érdeklődés ezek iránt a gyakorlatok iránt, több mint 500 millió találat jelenik meg, ha a BDSM-t beírjuk a keresőbe. Nem csoda. A szado-mazo gyakorlatok során a testünk ugyanazt az endorfin- és dopaminkoktélt termeli, amit például az ejtőernyősök tapasztalnak ejtőernyőzés közben.
BDSM
Abban az esetben, ha kacérkodik a BDSM kipróbálásának gondolatával, adunk néhány tippet, hogyan élvezheti a szadomazo gyakorlatokat a legjobban, még akkor is, ha még csak most kezdi. 

A kezdőknek szóló BDSM-játékok közös témája elsősorban a szerepjáték. Egy őr és egy fogoly, egy tanár és egy diák, egy orvos és egy nővér. Alternatívaként inspirálódjon hasonló témájú videókból, ezek a legkeresettebbek a speciális felnőtt portálokon..
Sexy Nurse kostým zdravotnej sestričky v modrej farbe od značky Obsessive.

Szexi jelmez

Ára: 13 490 FT-tól

Kötözés vagy bondage

A BDSM abszolút klasszikusa. Többféle módszer létezik, a leggyakoribb, hogy a személyt kötéllel egy ágyhoz vagy székhez (vagy más tárgyhoz) kötözik. Ha az alárendelt személyt megkötözik, a domináns személy átveszi az abszolút hatalmat.

Létezik kötés anélkül is, hogy az alárendelt a tárgyhoz lenne kötve. Például elég, ha mindkét kezét és lábát megbilincselik.

Wax play

Egy másik BDSM gyakorlat, amely a finom fájdalom okozását kínálja. Ennek során egy égő gyertyából viaszt csepegtetnek közvetlenül az alárendelt bőrére. Kissé fájdalmas, de nem kell attól tartania, hogy ez a játék égési sérüléseket okozna valakinek. FIGYELEM! Ne használjon méhviaszból készült közönséges házi gyertyákat.
A wax játékhoz szójaolajból készült speciális gyertyákat használnak. A viasz hőmérséklete 50-57 fok.
Ha aggódik, csepegtessen viaszt nedves bőrre, a fájdalom enyhébb lesz.

Tickling

Igen, a csiklandozás a könnyű BDSM egyik alapvető gyakorlata. Ennek ideális módja a cirogató toll használata.

Clothed female, naked male

Ez egy olyan gyakorlat, ahol a nő fel van öltözve, partnere pedig teljesen meztelen. A nő ideális esetben latexbe vagy bőrbe öltözik. A magas sarkú cipő is nagyszerű. A meztelen partner a nő minden kívánságát teljesíti... Ebben az esetben inkább a meztelen partner pszichológiai fölényéről és sebezhetőségéről van szó. Természetesen csak akkor, ha a partner beleegyezik a büntetésbe. Ebben az esetben próbáljon meg ostort használni.
BDSM sada od značky Fifty Shades.

BDSM szett Fifty Shades

Ára: 38 990 Ft-tól

Tease and denial

Rendkívül izgalmas játék. A partner ingerli partnerét, de vigyáz, hogy ne érjen a csúcsra. A partner birtokolja a hatalmat az orgazmus felett, és többször megtagadja azt a másiktól. Az az érzés, amikor közel van az orgazmushoz, de a partnere megáll, enyhén frusztráló, de maga a játék nagyon érzéki.

Ha érdekli a BDSM, és azt tervezi, hogy kipróbál néhány gyakorlatot (vagy akár az összeset), szerezen be egy kezdőszettet. Garantáljuk, hogy minden egyes eszközt többször is használni fog.

Szerző
Barbora F.
2022.01.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2022.04.05.
Recenzió: Fehérnemű márkák összehasonlítása - Obsessive, Passion és Penthouse
A női alsóneműnek sok típusa van: pamut alsónemű, csipke alsónemű, klasszikus alsónemű... Végtelen számú típust lehetne felsorolni. A női fehérneműk közös jellemzője azonban az, hogy minden nő ruhatárának részét képezik. Weboldalunkon három fő márkát talál: Obsessive, Passion és Penthouse. Szemügyre vettük őket, és készítettünk egy remek összehasonlítást ezekről a márkákról!
749
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...