Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Bio a szexben avagy a zöld szexi

A bio, a fenntarthatóság és a bolygó védelme manapság minden iparágban szárnyal. Sokan tudatosan döntenek arról, hogy milyen termékeket vásárolnak. Olyanokat szeretnének, amelyek nem terhelik a természetet, újrahasznosítható alapanyagokból készülnek, nem bántalmazzák az állatokat, és így tovább. Ha Önnek is fontos ez, akkor tudja, hogy a szex ma már lehet környezetbarát is!
Bio v sexe

Öko erotikus játékok 🔋

Ahhoz, hogy környezetbarátnak minősüljenek, a szexuális játékoknak környezetbarát (újrahasznosítható/tartósítható) anyagokból kell készülniük. Ezek közé tartozik az ABS műanyag, a szilikon, a fém és az üveg. Tehát ha törődik a környezettel, akkor nyúljon az ilyen anyagokból készült dildóhoz vagy análdugóhoz.

Ha már olyan erotikus eszközhöz nyúl, amely vibrál is, például klitorális, hüvelyi, anális vibrátorokhoz, partnerjátékokhoz és hasonlókhoz, vegyen figyelembe még egy dolgot - az újratölthetőséget. Az akkumulátorok rendkívül megterhelik a környezetet. Ezért válasszon olyan újratölthető eszközt, amelyet egyetlen kábellel évekig tölthet. Így nem fog egyetlen akkumulátort sem pazarolni, miközben többféle örömöt is élvezhet.

Bio síkosítók 🌿

A síkosítók esetében is lehet öko. A modern síkosítók többnyire mentesek a mesterséges adalékanyagoktól és színezékektől. Ez azt jelenti, hogy természetes alapúak - vegánok. Hogy még inkább öko-bio legyenek, egyesek csomagolása komposztálható vagy újrahasznosítható anyagból készült. A Just Glide Bio csomagolása például cukornádból készült. Miután jóllakott a szexszel, az üres csomagolást a komposztba dobhatja.

Vegánske lubrikanty

Vegán síkosítók

Ár: 2 295 Ft-tól

környezetbarát óvszerek 🍑🍆

Az óvszer még mindig a legszélesebb körben használt fogamzásgátló eszköz a világon. Eldobható, ezért használat után azonnal hulladékká válik. Képzeljük csak el, hány pár szexel világszerte... És képzeljük el az összes használt óvszer halmát, amely egyetlen éjszaka alatt keletkezik.
Ez hatalmas mennyiségű hulladék.

Ezen a területen zöldebb lehet, mint évekkel ezelőtt. Ma már kaphatók természetes gumiból vagy latexből készült óvszerek, amelyeket természetes szilikon síkosítóval vannak kenve. Az ilyen óvszerek nagyon gyorsan lebomlanak. Nagyon könnyen megtalálhatók, és az ikonikus Durex márka is kínálja őket.

Lassan megjelennek a piacon az úgynevezett fair vegán óvszerek is. Ezek szintén természetes gumiból készült óvszerek, amelyeket kizárólag fairtrade ültetvényeken paszíroznak. Ez azt jelenti, hogy ezek az ültetvények tiszteletben tartják az emberi jogokat és nem szennyezik a természetet. Egész egyszerűen egy ilyen ültetvényen gondoskodnak a fenntarthatóságról.
Abban is különböznek a természetes latexből és gumiból készült "normál" óvszerektől, hogy nem tartalmaznak kazeint, amelyet általában az óvszerek gyártása során használnak.

Vegán óvszereket, amelyeket a Mister Size márka kínál, itt is lehet vásárolni.

Még a menstruáció is lehet öko 🩸

Ahhoz, hogy ez így legyen, nem szabad betéteket és tamponokat használnia. Ezek olyan használat utáni hulladékok, amelyek gyakorlatilag minden nőnek havonta néhány napot tesznek ki. Próbálja meg a betéteket és a tamponokat intimkehellyel helyettesíteni. Ez utóbbit több évig is használhatja. Folyamatosan használhatja a napjai során. A felgyülemlett vért kiönti, jól kimossa és újra behelyezi.

Megfelelő gondoskodással a csésze évekig kitart, és nemcsak a pénztárcáját, hanem a természetet is kíméli. Ha szeretné megtudni, hogyan kell megfelelően ápolni a kehelyt, olvassa el cikkünket Mi az a menstruációs kehely, és hogyan kell helyesen használni?
Szerző
Barbora F.
2024.04.29.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
160
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...