Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben

Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
Hogyan használjunk mocskos szavakat?

Alapszabályok

🤭 A mocskos beszéd az egyik módja annak, hogy közölje a vágyait a partnerével, csak egy kicsit durvább szókinccsel. A kezdetek nehezek lehetnek, eleinte gátlásos lehet. De a gátlások fokozatosan megszűnnek. Itt kell vigyázni. Az obszcén beszélgetés nem foglalja magában a sértegetést vagy a megalázást. Világos határokat kell kijelölni. Ha nem akarja, hogy a partnere "cuncinak" nevezze, mondja meg neki rögtön az elején. Sok pár gyakorolja a mocskos beszédet, mégsem káromkodnak.

Ne kényszerítse magát semmire, csak olyan szavakat használjon, amelyek kellemesek számára. És ha a partnere olyasmit mond, amire nem számított, vagy ami váratlanul éri, ne gúnyolódjon rajta. Sok pár állítja, hogy a perverz beszélgetés közelebb hozta őket egymáshoz, mint bármi más.

Hogyan kezdjünk hozzá

Ha még nem használta ezt a kommunikációs módszert az ágyban, próbálja meg durvább SMSekkel kezdeni. Leírni könnyebb, mint kimondani. Nem kell azonnal elővenni a legdurvább káromkodásokat. Mint említettük, nem is ez a célja a piszkos beszélgetésnek. Csak írjon egy rövid szöveges üzenetet, amiben egyértelműen az áll, hogy "Mindig is azt akartam, hogy telefonon keresztül dugjál meg". 
A mocskos beszélgetés nagyon hasznos a távkapcsolatban élő vagy hosszabb ideje külön élő párok számára. Ha nem szégyenlős, akkor egy erotikus telefonhívást is kipróbálhat, és elmondhatja neki mindazt, amire vágyik. Csak próbálja ki. Hívja fel a munkahelyén, és mondja neki: "Már most szeretném érezni, hogy bennem vagy", vagy "Csak rá gondolok arra, hogy ma este megkóstolsz, és máris nedves vagyok". A férfiak használhatnak valami olyasmit, mint például: "Csak rá gondolok arra, hogy mit fogok ma este csinálni veled, és kőkemény vagyok."


Egyenesen hazaszalad

Túljutottak már az SMS-ezés és telefonálás fázisán? Vagy egyenesen kihagyták? Ilyen beszéddel rendkívül fel tudja gerjeszteni a szenvedélyt és a fantáziát. Használja tehát eszközként. Egy éttermi vacsoránál súgja a fülébe: "Ma este végignézed, ahogy ujjazom magam". Megőrül!
Fokozatosan eljut majd arra a szintre is, amikor már nem lesz probléma számára, hogy az ágyban mondja: "Dugd fel a seggembe!" vagy "Vedd az egészet a szádba!" Egyszerűen nem fog többé szégyenkezni.

Szeretné kipróbálni a szexjátékokat az ágyban? Mondja meg neki!

A szexuális segédeszközök és a különböző játékok a mocskos beszéd utolsó szakaszát képezik. Egyes játékok még olyan okosak is, hogy kimondják ön helyett. A frappáns felirattal ellátott análdugónak köszönhetően a partnere biztosan tudni fogja, mit kell tennie.

F*ck Me lila szilikon análdugó

Ár: 8595 Ft
A szexuális segédeszközök és a különböző játékok a Dirty Talk utolsó szakasza. Mindig is ki akarta próbálni a BDSM-t? Mondja meg neki! "Bilincselj meg és csinálj velem, amit akarsz!" Szeretne kipróbálni egy párvibrátort is? Azt akarja, hogy nézze, miközben a vibrátorral játszik? Miért nem mondja el neki? Nem kell titkolóznia a partnere előtt, akiben megbízik. Kezdjék el tehát együtt felfedezni szexuális életük új szegleteit, és fűszerezzék meg a kapcsolatukat néhány pikáns szóval 😈.

Szerző
Barbora F.
2023.09.25.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.08.05.
Tippek a jobb szexért az idősebb hölgyeknek
Általánosan elterjedt nézet, hogy csak a fiatalok szexelnek. Egyikünk sem gondol arra, hogy még a szülők vagy a nagyszülők is állandóan aktív szexuális életet tudnak és akarnak élni. De ennek az ellenkezője is igaz, annak ellenére, hogy ez a téma gyakran tabu. A szexuális vágynak nincs lejárati ideje. Természetesen néhány dolog változik az évek során. Legyen szó intenzitásról vagy biológiai lehetőségekről.
1 477
0
Szexpózok és praktikák
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
1 072
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...