15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Diszkrét vibrátor? Megtaláltuk a legalkalmasabbakat nem csak a kézitáskába

Nem mindannyian szeretünk nyíltan beszélni az erotikus segédeszközök használatáról. Természetes, hogy nem akarjuk megosztani az életünk minden részét. Ha egy kis társat keres táskájába, vagy olyat, amely első ránézésre nem tűnik erotikus eszköznek, 5 nem feltűnő és népszerű vibrátort választottunk ki. Mini vibrátor Bullet - explózia farieb

Sok színű - Vízálló - Diszkrét

Ez az úgynevezett "bullet" vibrátor három fő jellemzője. Ezt a kis csodát magaddal viheted a fürdőbe, mert vízálló. Csak egy fokú rezgése van, mégis elég erős ahhoz, hogy pontosan azt biztosítsa, amit elvársz tőle. Csak rajtad múlik, hogy stimulálod a mellbimbóidat, a csiklódat vagy az análisodat. 6 cm-nél kisebb vibrátor esetén ez nagyszerű! Megtalálod Funky Bullet verzióban vagy egy fürdőbombában

Vibrátor v tvare rúžu - Bamboo Rose Gold

Nem feltűnő - Elegáns - Ízléses

A Bamboo Rose Gold egy nagyon elegáns vibrátor. Kialakítása hasonlít a női rúzsra, így ha véletlenül elfelejti az éjjeliszekrényen, vagy kiesik az táskájából, senki sem fogja tudni, mi is az valójában. A hegyének köszönhetően nagyon könnyen behelyezhető a hüvelybe vagy análisba, de alakja kellemesen stimulálhatja a csiklót vagy a mellbimbókat is. Ha egy olyan kis diszkrét vibrátort keresel, amelyet ajándékozni szeretnél, akkor éppen megtaláltad a megfelelőt. A Rose Gold ízléses csomagolásban érkezik hozzád.

Satisfyer - Sweet Sensation

Édesség - Finomság - Játékosság 

A Sweet Sensation minden női kézitáskában kötelező. Rendkívül kiváló minőségű forgófej a Satisfyer világgyártótól. A fagylalt forgó részei gyengéden, de intenzíven irritálják a csiklót. A masszázsfej kiváló minőségű orvosi szilikonból készült, amely kellemes tapintású és rendkívül higiénikus. Nem kell aggódnod a fagylalt olvadása miatt, ez vízálló anyagból készült, így zuhanyozás vagy fürdés közben is használhatod. Nem kell aggódnod az íz kiválasztása miatt sem, mivel a rózsaszín mindenkinek jólesik!

Magic Motion vezérlés az alkalmazás segítségévelIzgalom - Technológia - Minőség

Műszaki rajongó vagy, vagy csak az intelligens technológiát szereted használni? A Flamingo Magic Motion egy teljesen más megközelítést hoz az erotikus segédeszközökhöz. Egyszerűen behelyezed a tojást a hüvelybe, és az alkalmazás segítségével szabályozhatod a rezgés intenzitását. A tojás remek kiegészítő azoknak a pároknak, akik új szórakozási formát keresnek. Használhatod a munkahelyeden, egy szokásos napon vagy jógaórákon, és senki sem fogja tudni, mit rejtegetel... Ha véletlenül lemerül a telefonod, akkor nem kell aggódnod, a tojás természetesen manuálisan is működtethető.

Szerző
Martina
2021.05.10.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.07.02.
Mi történik velünk csókolózás közben?
2003 óta ünnepeljük az egyik legszebb ünnepet a szerelem és az intimitás területén. A csók világnapja már ezen a héten szombaton, azaz július 6-án lesz. Ha ön is részt akar venni ennek az ünnepnek a megünneplésében, az nem fog sok erőfeszítést igényelni… Csak csókoljon meg valakit, akivel kölcsönös fizikai vonzalmat éreznek és akibe szerelmes. Azonban tudja, hogy pontosan mi történik a testünkben, amikor csókolózunk?
2 104
0
Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 139
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.