Egy profi játékot keres? Megmondjuk önnek, hogy mi mindent kell figyelembe vennie a kiválasztás során!

Az igényes vásárló biztosan értékelni fog néhány olyan tippet, amelyeknek minden bizonnyal hasznát fogja venni, amikor a webshopunk kínálatából választ. Ha ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik észszerűen választanak, és azt szeretnék, hogy a szexuális segédeszköz hosszú ideig szolgáljon, és kielégítse az összes igényét, akkor nézze meg, hogy mire kell vigyáznia a vásárlás során, és mibe érdemes befektetni, ha az erotikus pillanatokat a lehető legnagyobb mértékben meg szeretné fűszerezni és megkönnyíteni. Ebben a cikkben talál néhány olyan információt és tippet, amik valamiféle „találékonyságnak” is tekinthetők, amelyekre általában nem gondolkodunk a vásárláskor.Vibrátorok és dildók

Vibrátor tapadókoronggal

Az első pontot a legkeresettebb és legszélesebb körben elterjedt szexuális segédeszköznek - a vibrátornak - szeretnénk szentelni. A megfelelő vibrátor kiválasztásának tematikáját az előző cikkben tárgyaltuk meg, de ma szeretnénk felhívni a figyelmét egy "szerkentyűre", ami a tapadókorong.

Ez a kiválasztott modellek alján található. A felhasznált anyagtól függően általában rendkívül erős vákuumot képes létrehozni, aminek köszönhetően a vibrátort bármilyen sima felületre rögzítheti - fürdőszobai csempe, műanyag, fa ... Így egy teljesen önálló segítőt kap, ami nem akadályozza meg abban, hogy bármilyen pózt kipróbáljon vele.

Mivel, mint ahogy mindenki számára nyilvánvaló, ha azt feltételezzük, hogy a vibrátort egyedül használja, egyes pozíciók kipróbálása a vibrátorral kissé nyakatekert lehet. A hátulról póz nem túl praktikus, mivel az egyik kezének mindig ügyelnie kell arra, hogy mi zajlik az ágyékában. Még a legerőteljesebb és legjobb vibrátor is kissé korlátozza az erotikus játékokat, ha a végén nincs tapadókorong.

Ugyanakkor a tapadókoronggal ez egy kicsit más. Helyezze a vibrátort vagy a dildót az önnek megfelelő helyre, állítsa be a vibrációt (ha van), és ön teljes mértékben elengedheti magát, és kezdődhet is a menet.

Vízhatlanság

Ez a funkció, vagyis pontosabban a terméktulajdonság több mint hasznos. Nem csak azért, mert a vízhatlan segédeszközöket könnyű tisztítani, hanem valamivel több lehetőséget is kínál, mint a nem vízhatlan társaik.

Az ilyen segédeszközök képesek megbirkózni a zuhanyzóban vagy a forró fürdővízben való játékokkal, és bármilyen gond nélkül a víz alá is merítheti őket. A termék vízhatlanságát leginkább a vibrátorok, párvibrátorok, vibrotojások, a vibráló anál plugok vagy masszázsfejek esetében fogja értékelni.

Manapság minden minőségibb termék többnyire vízhatlan, de érdemes ezt a kiválasztás során ellenőrizni és hitelesíteni. A mi e-shopunkban ezt a funkciót a termékleírásában említjük meg. Hozzá kell tenni azonban, hogy a vízállóság és a vízhatlanság két különböző dolog, amiket semmi esetre sem szabad összekeverni.

A vízhatlan segédeszköz maximális teljesímény mellett is képes megbirkózni a vízfelszín alá merítéssel. A víz semmilyen módon nem tesz benne kárt, mert nem hatol be például a motorba vagy az elemekhez, és az érintkező csatlakozásokba, amelyek az adott készülék működéséért felelősek. A termék felülete egyszerűen nem engedi be a nedvességet.

Másrészt a vízálló segédeszközök ugyan képesek ellenállni a nedvességnek és néhány cseppnek, de nem kerülhetnek a víz felszíne alá. Ebben az esetben a gyártó nem garantálja, hogy a víz nem juthat be a segédeszköz belsejébe.

Tölthetőség

Ha a játék tartalmaz egy motort, törvényszerűen valami hajtja azt. Vagy az elemek segítségével, vagy az energiáját a hálózati adapteren keresztül biztosíthatja. Mindegyik változatnak megvannak az előnyei és hátrányai, de a termék feltöltésének lehetősége rendkívül kényelmes és kétségkívül költséghatékony.

Tehát egy gonddal kevesebb, mivel nem kell elemeket beszereznie - függetlenül attól, hogy van-e otthon, vagy hogy a megfelelő típust vásárolta-e, esetleg a hosszabb tárolási idő esetén ugyanúgy fognak-e működni, és ugyanolyan telejsítményt nyújtanak-e. Sokszor találkozunk azzal, amikor az elemek hosszú ideig vannak a készülékbe helyezve, és a készüléket nem használják, az elemek kiszivároghatnak. Rosszabb esetben végzetesen károsíthatják az érintkezési csatlakozókat, és a játék elveszíti funkcióját.

Az újratölthető játékok sokféleképpen megkönnyítik a használatot. Általában 60–120 perc a töltési idő, és bizonyos esetekben akár 2 órán át tartó gyönyört is képesek nyújtani, teljes igénybevétel esetén. Ezenkívül, ha úgy érzi, hogy a segédeszköz kezdi elveszíteni az erejét, amint elkezdi használni, akkor fel kell tenni a töltőre. A segédeszköz legközelebb használatra kész lesz.

A készülék feltöltésének lehetőségét nem csak vibrátoroknál, hanem vibrotojásoknál és a womanizereknél is értékelni fogja.Womanizer, Satisfyer és a csiklóstimulálás

Távvezérlés

Egy újabb nagy vívmány, ami új szintre emeli a szexuális játékok használatát. A távirányítóval, vagy ha akarja - vezeték nélküli vezérlővel -több szórakozásban, és kevesebb aggodalomban lesz része.

Valójában, ha a segédeszköz vezérlése közvetlenül a készülék testén található, a megfelelő funkció és rezgésmód kiválasztása néha kissé idegesítő lehet. Különösen akkor, ha a gyártó a nyomógombos panelt olyan helyre helyezte, ahol nem könnyű elérni bizonyos helyzetekben, vagy a gombok annyira csalókák, hogy messze nem lehetne intuitívnak nevezni őket.

A távirányítóval elkerülheti ezeket a kisebb kellemetlenségeket. Helyezze a játékot a kívánt helyre, helyezze magát kényelmes pozícióba, és állítsa be a rezgéseket vagy a pulzációt anélkül, hogy az ölébe kellene nyúlnia.
Párvibrátorok
Ezen felül a távirányító egy másik lehetőséget is kínál - adja át a partnerének, és ruházza fel teljes hatalommal a gyönyöre felett. Általában a távirányítónak több méteres a hatótávolsága, tehát a játékokra akkor is sor kerülhet, ha egy fal választja el önt és a partnerét.

A távirányító funkció különösen vibrotojások vagy a párvibrátorok esetében a leghasznosabb.

Szilikon

Most nézzük meg az anyagokat kritikus szemmel. Az anyag megválasztásához, amiből a segédeszközt gyártják, szélesebb előadás szükséges, de ma szeretnénk a figyelmébe ajánlani a népszerű és gyakran használt szilikont. 

Ez egy olyan anyag, ami 100%-ban ártalmatlan az egészségre nézve, és higiénikus. Barátságosak az érzékeny bőrrel és azokkal az emberekkel szemben is, akik gyakran szembesülnek allergiás reakciókkal. Az orvosi szilikon mind dermatológiai, mind klinikai vizsgálatokon is átesett, amelyek egyszeriben a szexuális játékszerek gyártásának népszerűségi listájának tetejére emelték.

Az egészségügyi területen nyújtot előnyein kívül a szilikon könnyen tisztán tartható. A szilikonnal bevont termék felülete nem szívja fel magába a szennyeződéseket és baktériumokat, és nem szükséges minden használat után igényes karbantartás. Mossa meg a segédeszközt gyorsan és egyszerűen vízzel és fertőtlenítőszerrel.

A szilikon nagy előnye a lágysága. Ha megérinti, ez az anyag közvetlenül selymesen hat, és könnyen csúszik a nyálkahártyán, ami megkönnyíti a termék bevezetését. Egyes gyártók a szilikon játékok külső kidolgozásán munkálkodtak, és az eredmény a bársonyos lágyság, ami a bőrrel való érintkezés során a legkellemesebb érzéseket kelti.

Az egyetlen hátrány, amire azonban van egy egyszerű megoldás, az az, hogy a szilikon segédeszközöket nem lehet szilikon alapú síklosítóval használni. Egy ilyen síkosító megbonthatja és értéktelenné teheti annak felületét, ezáltal csökkentve a termék élettartamát. Mivel azonban a szilikon síkosítók néha egészségügyi kockázatokat is jelentenek gyulladások és fertőzések formájában, jobb, ha olyan vízbázisú síkosítót használ, ami a szilikonos segédeszközökkel érintkezve nem okoz felületi zavarokat.

A segédeszöz szilikon felületét különösen a vibrátorok, az anál plugok és a gésagolyók esetében fojga értékelni.

Üveg

Egy további, egészségre nézve ártalmatlan, higiénikus, könnyen karbantartható anyag, és ezen felül olyan lehetőséget is kínál, amelyet különösen azok fognak értékelni, akik szeretnek kísérletezni az ágyban. Ha szereti magát átadni az érzéki élvezeteknek, és élvezi a hosszú előjáték varázsát, akkor mindenképpen próbálja ki az üveges szexuális segédeszközöket.

Lehetőséget kínálnak önnek a hőmérséklettel való játékra. Ez laikus szempontból azt jelenti, hogy felmelegítheti/lehűti a segédeszközt, majd megfigyelheti, hogy ez milyen hatással van önre vagy az ön másik felére. Természetesen jó, ha nem viszi túlzásba, és csak az emberi bőr számára tolerálható hőmérséklettel kísérletezik, és a libabőrön kívül más elváltozást nem okoz.

Az üveg a dildók és az anál plugok gyártásában a legnépszerűbb. Ezek elsősorban nem vibráló segédeszközök, amelyeket a tenyérben vagy meleg vízben felmelegíthet, vagy ha hűsítő hatást szeretne, a hűtőszekrényben való rövid tartózkodás nem árt nekik. Azonban megint be kell vonni a józan észt, és arra is kell gondolni, hogy a gyors lehűtés és az azt követő gyors felmelegítés károsíthatja a játékot. A segédeszköz hőmérsékletét fokozatosan és lassan kell növelni vagy csökkenteni.

Ha azonban az üveges szexuális segédeszközök esetében fél attól, hogy a játék túlságosan törékeny, és használat közben megsérülhet, akkor meg akarjuk önt nyugtatni. Az esetek túlnyomó többségében ez teljesen kitöltött segédeszközök nem üregesek, ami növelné a törékenységüket.

Az üveg erotikus játékokat úgy tervezték, hogy még a keményebb bánásmódnak is ellenálljanak, de még ebben az esetben sem kivívni magunk ellen a sorsot, és kemény hatásnak kitenni.
Szerző
Martina
2020.12.20.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.19.
Mi az a dildó, és hogyan élvezhetjük leginkább a használatát?
Egyre gyakrabban kell rájönnünk arra, hogy nem mindenki tudja pontosan, mit is kell elképzelni a következő fogalom alatt: dildo. Az a tény, hogy ez egy szexuális segédeszköz, mindenki számára nyilvánvaló, de az, hogy hogyan néz ki, és mi mindenben lehet vele része, azt már többnyire homály övezi, vagy sok téves vélekedés fűződik hozzá. Tehát vessünk egy pillantást arra, hogy mi is az a dildo, hogyan kell használni, és hogyan élvezheti vele a lehető legnagyobb gyönyört és izgatást.
12 365
0
Jobb szex
2020.10.23.
Szexuális segédeszközök férfiaknak - milyen játékokat használhat a partnerével vagy egyedül?
Amikor a „szexuális segédeszköz” kifejezést halljuk, mindenkinek azonnal a vibrátor vagy a dildó jut az eszébe, és a beszélgetés ezzel véget is ér. Bár a vibrátor foglalja el az első helyet a felnőtt szexuális segédeszközök piacán, ez a termék minden bizonnyal csak a jéghegy legszembetűnőbb csúcsa. A kifejezés egy egész halom erotikus játékot rejt, és az uraknak is van miből válogatniuk.
1 986
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.