15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Első anális vibrátor - hogyan válasszam ki a megfelelőt?

A végbél tele van érzékeny idegvégződésekkel. Az anális szexuális segédeszközök megfelelő használata esetén nagyszerű orgazmust válthatnak ki. Az anális szex sokak számára tabu, és ezt csak egyfajta homoszexuális praktikának tekintik. Sok nő úgy gondolja, hogy a szeretkezés efféle módja tisztátalan, fájdalmas és egészségtelen. De éppen ellenkezőleg.
Ha helyesen praktizálják az anális szexet, azzal megfűszerezhetik a szexuális életüket, és megcáfolhatják ezt az elképzelést. Ha nincsenek ezzel kapcsolatban előítéletei, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni, akár heteroszexuális vagy homoszexuális, akár nő vagy férfi. Azonban hogy hogyan kell praktizálni, és hogyan válasszuk ki a megfelelő anális vibrátort kezdőknek, azt elmondjuk a cikkben.
 
Análny kolík s ružou
Ha még soha nem próbálta ki az anális szexet, és ki szeretné próbálni, ne menjen rá keményen, hanem szépen lassan. Mielőtt úgy dönt, hogy a vibrátort is bevonja a játékaiba, használhat erre a célra egy anális plugot vagy anális golyókat a szórítóizom kitágítására.
Az erotikus játék használata előtt próbálja meg finoman masszírozni a záróizmot, hogy ellazítsa. Sajnos a végbél természetes módon nem nedvesedik, mint a hüvely, ezért anális vibrátorok használatakor síkosítót kell használnia. Nagyon sok síkosítót.

Mi alapján válasszunk?

A szilikon vibrátorokhoz kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosítók könnyen kárt tehetnek a játékban. Ha fém vagy műanyag vibrátort választ, akkor szilikon alapú síkosítót is használhat. A hatása hosszabb ideig tart. Kipróbálhatja a közvetlenül az anális stimulálóra tervezett síkosítókat is, amelyek olyan anyagokkal vannak dúsítva, amelyek a fájdalommentes és könnyebb beillesztés érdekében érzéstelenítik a végbelet.

Ha már van otthon valamilyen vibrátora, nem javasoljuk, hogy anális behatoláshoz is azt használja. Az anális szexre tervezett vibrátorok kissé különböznek a hagyományos vibrátoroktól. Úgy tervezték őket, hogy az anális szex minél kellemesebb és fájdalommentesebb legyen.

Az anális vibrátorok a vaginális vibrátorokkal ellentétben keskenyebbek, de a végük vastagabb, hogy megakadályozzák a teljes becsúszást stimuláció közben. Különféle anyagok és típusok közül választhat.
Nálunk olyan anális dildókat talál, amelyek nem rendelkeznek vibrációs funkcióval, vagy kettős vibrátorokat, amelyeknek köszönhetően egyszerre élvezheti az anális és a hüvelyi behatolást, vagy akár vibrációs anális plugokat is talál teljesen kezdők számára.

A megfelelő anális vibrátornak kiszélesedett alapzattal vagy zsinórral kell rendelkeznie, ami a megmarkolásra szolgál. Ezért erre a célra vibrotojást is használhat.
Először válasszon egy kisebb vibrátort, ami segít nekibátorodni a dolgonak, és amelyet könnyedén és fájdalommentesen bevezethet. Később kísérletezhet a különböző méretekkel és más típusú anális segédeszközökkel.

Mint a klasszikus vibrátoroknál, az anális vibrátoroknál is találhat olyan, aminek a méretei az "égig érnek". Kezdve az anális golyókkal és plugokkal. Ne lepődjön meg, ha a szexshopban egy olyat lát, aminek a méretei meghaladják a 30 cm-t. Az elején ez elképzelhetetlen kihívásnak tűnhet. De ha megszereti az anális szexet, akkor nagyon gyorsan átnyergel az apró, néhány centiméteres plugról valami sokkal nagyobbra, amivel hihetetlen pillanatokban lehet része.

Az erotikus játékokról megfelelően kell gondoskodni. Az anális játékokra ez kétszeresen érvényes. Használat után ne felejtse el alaposan fertőtleníteni. A legjobb, ha közvetlenül erotikus játékokra tervezett tisztítószerrel fertőtleníti. Ne használjon erre a célra olyan vegyszereket, amelyek irritálhatják a bőrt. Valamint a rektális stimuláció után ne használja az anális vibrátort a hüvely stimulálására. Mindig mossa meg, vagy használjon óvszert, mielőtt behelyezné a hüvelybe.

Az anális szex nem egy olyan dolog, amit a tévében a reklámok alatt mutogatnak. Az anális szex elég időt, de különösen elegendő előkészítést igényel. Nem szabad megfeledkezni a megfelelő higiéniáról sem. Ha a partnere türelmes és gyengéd lesz, akkor olyan helyeket mutathat meg önnek a testén, amelyekről eddig még azt sem tudta, hogy léteznek. Ráadásul az anális szex során is hihetetlen orgazmusokat élhet meg, amelyeket soha nem tapasztalt volna meg a klasszikus szex közben. Ezért dobjon el minden előítéletet, és irány a hálószoba.
Szerző
Veronika
2021.06.24.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.19.
Mi az a dildó, és hogyan élvezhetjük leginkább a használatát?
Egyre gyakrabban kell rájönnünk arra, hogy nem mindenki tudja pontosan, mit is kell elképzelni a következő fogalom alatt: dildo. Az a tény, hogy ez egy szexuális segédeszköz, mindenki számára nyilvánvaló, de az, hogy hogyan néz ki, és mi mindenben lehet vele része, azt már többnyire homály övezi, vagy sok téves vélekedés fűződik hozzá. Tehát vessünk egy pillantást arra, hogy mi is az a dildo, hogyan kell használni, és hogyan élvezheti vele a lehető legnagyobb gyönyört és izgatást.
11 927
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.