Erotikus történet: Anál és az étolaj

Hálóingben a tűzhely mellett álltam, ebédet készítettem, mint minden szombaton. Először a nyakamon éreztem a meleg leheletét. A keze könnyedén megérintette a csípőm, és hallottam, ahogy földre térdelt. A hálóing puha szövete lehűtött, meleg tenyere pedig pont az ellenkezőjét tette. Ennek csúcspontja volt, amikor a nyelvét belemerítette a hüvelyembe, és a csiklómmal kezdett játszani. Eloltottam a tüzet, mert úgy éreztem, hogy ez nem egy gyors szex lesz.Anal
Két ujj csatlakozott a nyelvhez, és én már nem bírtam tovább. Lefeküdtem  a konyhapultra, és egy halk nyögést adtam ki.. Az egyik kezemmel a deszkát fogtam, a másikkal a kemény farkához nyúltam. Előre tettem a kezem, jól megnyaltam és megint megfogtam. Erősebben. Rögtön hallottam és éreztem a reakcióját.

Egyik kezével lehúzta az alsóneműmet, a másik kezét még mindig a lábam között tartotta. Odaadtam neki az olajat, amelyet a főzéshez használtunk, és találtunk neki még egy felhasználást - nagyszerű kenőanyag volt, amikor ízlést szereztünk az anális szexre.

A tenyeremmel szétterítettem a popsim feleit, és éreztem, ahogy lassan belém hatol. Csak egy okból vártam csendesen. Élveztem, amikor makkja behatolt és elnyelte a rendkívül szűk környezetből fakadó öröm. Hirtelen úgy éreztem, hogy bennem van. Nem vártam hiába. A lehető leghátrébb fordítottam a fejem, hogy lássam az elégedettséget a szemében. Éreztem, hogy egyre jobban belém hatol.

Kezdetben mindig szelíd volt. Nem akart bántani, és élvezte ezeket az intenzív kezdeteket. Amikor teljesen belém került, finoman megfeszítettem az izmaimat, hogy még jobban izgassam. Rendkívül izgalmas és intenzív volt. Lélegzethez jutott, éreztem, hogy körmeit gyengéden megfogják a vállamat, és lassan kezdte megadni a tempót. Szinte teljesen kihúzta, majd egészen hátratolta.

Ugyanakkor ujjammal körbejártam a csiklómon, és meleg folyadékot éreztem amely hüvelyemből szivárgott az izgalomtól. Két ujjamra vettem, és hagytam, hogy megkóstolja. Éreztem, hogy a nyelve tisztára nyalogatja az ujjaimat. Visszatettem a kezemet a csiklómra, és nem álltam meg, amíg nem értem el a csúcsot. Elvesztettem a lélegzetemet és a hangomat. Kezemet a konyhapultra támasztottam, és hátulról éreztem, hogy segít talpon maradni.

Négyre fektetett a földre. Alig vártam hogy megint behatoljon, de nem jött. És abban a pillanatban, amikor visszafordultam, égő érzést éreztem a fenekemen. A tenyere ráereszkedett, és gyengéd csípést és meleg hullámot hozott magával, amely az egész testemet beölelte.

Újra ütott a második felemen, de abban a pillanatban nem volt időm reagálni az érzésekre, mert váratlanul a fenekembe csúsztatta. Fájt, kellemes volt és izgatott. Mindezeket az érzéseket feldolgoztam magamban, miközben ő egy csipetnyi szeretet nélkül folyamatosan hátulról baszott, és az egyetlen dolog, ami megállította, az orgazmusa volt, amely belém ömlött. Sóhajtozott, mint egy sebesült állat, belém vájta a körmeimet, még jobban megfeszült. Lehunytam a szemem. Vártam, hogy leálljon, hogy kihúzza belőlem, és éreztem, ahogy spermája végigfut a combomon, és végül a földre csöpög.
Szerző
Szara
2020.10.29.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.