Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Erotikus történet: Átvettem a hatalmat fölötte

Egyedül hagytam őt feküdni az ágyon. Kezét és lábát szorosan az ágyhoz kötöttem, megakadályozva neki ezzel a mozgást. Kitágult pupillákkal minden egyes mozdulatomat, lépésemet, lélegzetemet figyelte. Feledhetetlen élményt és élvezetet akartam számára, de a magam módján.
Erotická poviedka: Tentokrát som ho ovládla ja
Leültem mellé, és tenyeremmel simogattam a testén lévő finom szőrszálakat, amelyek az izgalomtól feláltak. Szándékosan lassítottam az érzékeny területeken, és élveztem a hatalmat felette, amely az én kezemben volt. Óvatosan az ujjaim közé szorítottam a mellbimbóját. És ugyanezt tettem a másikkal is. Majd erősebben és figyeltem a reakcióit. Pislogás nélkül rám nézett, meg sem mozdult, de a teste egyértelműen jelezte, hogy élvezi.

Benyálzott tenyérrel erősen megmarkoltam kemény farkát, hüvelykujjammal megmasszíroztam makkját. Különös figyelmet fordítottam rá, és már nem tudta tovább megtartani komoly tekintetét. Végül sóhajok kúsztak ki a szájából, és oxigénre vágyakozó kiéhezett lélegzete sokkal rendszertelenebb lett.

Masszázsolajjal bekentem a mellkasát, hasát, farkát és a combjait, majd körkörös mozdulatokkal masszíroztam. A combjain kezdtem, lassan feljebb haladtam a farkáig, tovább a hasára, és amikor a legkevésbé számított rá, ráültem és mozogni kezdtem rajta. Az olajnak köszönhetően minden mozdulat nagyon könnyű és csúszós volt. Egyszercsak leszálltam róla, és izgattam a hasán csókolva és harapdálva a mellbimbóit. A sóhajok leplezésének erőfeszítései már rég kudarcot vallottak, ezért vagy lelassítottam, vagy tovább fokoztam az intenzitásukat.

Az ágyon keresztben fekve az olajozott tenyeremben erősen fogtam a farkát. Hátulról éreztem őt, és tudtam, hogy nem bírja tovább, de ma nem ő volt az, aki uralkodott. - Ennyire belém akarod tenni? - kérdeztem mosolyogva és fejem hátrafordítva, hogy legalább egy kicsit lássam az izgatott arckifejezését. Válasz helyett még erősebben hátulról hozzám simult. Farkát a hüvelyemhez irányítottam és ő erre azonnal belém hatolt. Akaratosan, állati ösztönnel és domináns módon. Elhúztam magam. Ránéztem, hogy megértse, mi történt. Bólintott, így megpróbáltam újra. Én toltam rá magam, olyan lassan, ahogy csak tudtam. Éreztem, hogy görcsben van a teste. Ő akart kezdeményezni, de tudta, hogy nem lehet.

Meghajoltam, mint egy íj, átkaroltam a nyakát, és suttogva mondtam neki, hogy most ő folytathatja. Még a mondat befejezésére sem volt időm, és már éreztem, hogy olyan mélyen belém hatol, amennyire csak a testünk engedi. Olyan erősen megmarkolta a melleimet, hogy úgy éreztem, ha elenged, elveszítjük az egyensúlyunkat és elesünk. Olyan voltam, mint a támaszpontja

Az ágyon feküdt, széthúzott lábakkal, én pedig közéjük feküdtem. A farkát a számba vettem, a lehető legmélyebben, ahogy csak tudtam. De amint ő kezdte mélyebbre tolni magát, megálltam és elhúzódtam. Éreztem, hogy a comb izmai megremegtek, és hogy nagyon közel van, ezért minden egyes megszakítás szinte fájdalmas volt számára. Csak a végét vettem a számba, a nyelvemmel izgattam, az ajkaimmal szorítottam és szívtam, amíg meleg folyadék nem ömlött ki belőle, és éreztem, hogy az egész teste megremeg az orgazmus hullámai alatt. Már tele volt a szám, de nem hagytam abba. Amíg éreztem, hogy az izmai ellazulnak, és kimerülten zuhant az ágyba.
Szerző
Szara
2020.11.04.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2021.04.23.
Recenzió: ToyJoy organikus tisztítószer a szexuális segédeszközökre
A ToyJoy cég már jóideje előkelő helyet foglal el a szexuális játékok piacán. A vibrátorokon, a dildókon, a vibrotojásokon vagy anális szexuális segédeszközökön kívül azok számára is kínál bizonyos termékeket, akik leginkább a bdsm területén élik meg a legnagyobb izgalmakat. És én úgy döntöttem, hogy kipróbálom ön helyett a márka egy további termékét - a szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítő tisztítószert.
810
0
Érdekességek és újdonságok
2022.04.16.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - TAPINTÁS
A tapintás az érzékelés egyik módja, amely segít megkülönböztetni a formákat, felületeket, nyomást, hideget, meleget vagy fájdalmat. Az érintéssel aktiváljuk a receptorokat, amelyek jeleket küldenek az agyba. A szerv, amelyen keresztül mindezt érzékeljük, egyben testünk legnagyobb szerve is - a bőr. Igen, jól érti, hogy az egész testünk valójában egy nagy erogén zóna. Csak tudnunk kell, hogyan kell használni.
816
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...