Erotikus történet: Dominancia vs. engedelmesség

Mindketten izgatottak voltunk. Megragadta a fejemet masszív lábai között. Nem akart bántani. Észre sem vettem a fájdalmat, vártam a pillanatot, amikor a szájába veszi a farkam, én pedig repülni fogok.
Brutálne krásna žena so sexy zadočkom
Ugrattam a nyelvemmel a csiklóját, de nem hallottam és nem éreztem reakciót. Ezért folytattam gyorsabban és egy idő után hangosan lihegett. Aztán folyadékot éreztem az arcomon. Nemvolt szaga, sem íze. Csak nedves volt.
Ujjaimmal fedeztem fel érzékeny pontját. Hatalmas teste hullámzott az enyém felett. Egész kicsi voltam a testéhez képest. Nos, amit csinálni tudtam vele, pótolta az összes hiányzó centit.

Két ujjal könnyen behatoltam. Az utolsó orgazmus után még mindig nagyon nedves volt, és a tervem az volt, hogy adjak neki még egyet. Körkörös mozdulatokkal visszahoztam oda, ahol combjai szorosan markolták a testemet. Addig nem álltam meg, amíg nem éreztem szabadulásukat és hangos sóhajokat. Újabb nedves orgazmussal fizetett vissza.

Azt csinált velem, amit akart. Azt akarta, hogy kinyaljam? Megtettem. A 69-est akarta? Tehát pontosan abban a helyzetben voltam, ahogy mondta. Aznap este ő volt a mester- játszott velem mint egy babával, megfordított, felemelt és a legjobb dolog - izgatott.

Térdeltem. Normális esetben szégyellném magam mint egy kutya,  de a péniszem egyértelművé tette számomra, mire van szükségem és amire jelenleg vágyom. A fejem a teljes melle között volt. Mellbimbói szokatlanul kicsik voltak, de álltak és kemények voltak, mint a beton. Finoman megharaptam, érzékeny volt. A lába finoman remegni kezdett, és tudtam, hogy megtaláltam a gyengeségét. A második mellbimbójához már nemértem oda, mert percről percre másfél métert voltam a levegőben. Olyan örömet éreztem a lábam között, sőt, az egész testemen, hogy ha valaki megkérdezi a nevemet, valószínűleg csak oda vágok valamit. Nem tudom pontosan, mit csinál, de telt ajkában szorosan szorongatta a farkam. Úgy éreztem magam, mintha egy másik galaxisban lennék. Szó szerint repültem. Keze összeszorította a torkomat, fojtogatott, de csak úgy, hogy megmutassam a hangommal, hogyan élvezem. Észrevettem egy enyhe mosolyt az arcán.

Fejjel lefelé fordított, mint egy 20 g súlyú babát, arcam a lábai között volt, és nyaltam a csiklóját. Kezével összeszorította a combjaimat, nyalta és beszívta a tojásokat. Nyelvével ugratott bárhová ért, és csak akkor értettem meg, mi az a mennyország.

Beleengedtem a spermám a szájába, mindenhol volt- a hajában és az arcán, a szemében, és az orrában. Nem panaszkodott. Visszafektetett a földre, és újra józan voltam.

A földön feküdtem, széttártam a lábamat egy széles V-be, ő pedig rám ült. Néztem, ahogy a nagy feneke a farkamon ül, mozgatja a medencéjét, és a lélegzetem ritmusába ugrál rajtam. Nem tudom, mire gondoltam megint. Lenyűgözött, ahogy magabiztosan és dominánsan bánt velem.

Aztán cseréltünk, lefeküdt, én pedig baszni kezdtem. Az intenzitást a nyögéseinek megfelelően változtattam. Meg akartam harapdálni a kemény mellbimbóit, de inkább az ajkát néztem, ahol a kiszáradt sperma gyengéden látható volt. Hangos nyögések hallatszottak fényes fehér fogai közul, erős kezeivel megfogta a könyökömet, és úgy éreztem, hogy a kezeim összetörnek. Energiát vettem fel az engem elárasztó és hajtó izgalomtól, és a suttogásától, hogy a fenekébe spricceljek... Igen, abba a gyönyörű nagy popsijába. 4-re tettem, a feleit széthúztam, és látni akartam ahogy a gecim megtölti a fenekét, de csak hátra hajtottam a fejem és ordítottam, mint egy oroszlán. Tovább már nem emlékszem semmire...
Szerző
Andy Moravek
2021.05.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...