Erotikus történet: Dugd meg a seggem!

Lehúzta a nadrágom cipzárját. Szerelmesen néztem rá. Egy fejjel magasabb volt tőlem. Letérdelt, és óvatosan levette a nadrágomat, majd a bugyimat és a harisnyatartómat. Teljesen meztelenül álltam előtte. Testemet csak a mellbimbóimban lévő piercingek díszítették. 
Análny sex
Levette a törölközőt, amely dereka köré volt tekerve. Elkísért a zuhanyhoz, és ott alaposan beszappanozott. Csatlakozott hozzám, és elkezdtünk csókolózni. A habon keresztül simogatta a melleimet, majd a hátamra fordított, és hátulról elkezdte simogatni a csiklómat is.

Aaah aaah, istenem, kezdett jól esni. Még egy darabig a zuhany alatt a kezeinkkel kényeztettük egymást, miközben a fülembe súgta, hogy mit fog ma csinálni velem. Ez annyira felizgatott, hogy óvszert húztam rá, és elkezdtem szopni a farkát. A kezét a fejemre tette és szenvedélyesen magához szorított.

Átmentünk a matracra. Egy szájvédőt használtunk a biztonságos orális szexhez, és ő elkezdett nyalni engem. Nagyon jól csinálta. Nem lepődtem meg, valószínűleg évek gyakorlata volt benne. Kézzel és szájjal kényeztetett, én pedig annyira ellazultam, hogy másodpercről másodpercre mélyebbre süllyedtem a matracba.

Tátott szájjal sikoltoztam, élveztem, hogy milyen mélyen hatolt belém. Megfordított, és hátulról belém döfött. Egyik kezemet a lábaim közé kulcsolva masszíroztam a csiklómat. Megragadta a nyakamat, és többször dominánsan az állkapcsomat is megmarkolta.

Aztán a földhöz szorította az arcomat, és még erősebben kezdett tolni. Később síkosítót csöpögtetett az ujjára, és finoman masszírozta az anális területemet. Be is csúszott, de óvatosan és lassan. Kezdtem végre érezni azt, miért jöttem el ide. Az anális ingerlés rettenetesen felizgatott.

„Dugd a seggembe!” - mondtam neki.

Fordított lovagló pozícióba váltott engem. Így ő a hátán feküdt, én pedig hátulról meglovagoltam. A farkát a seggembe csúsztatta, és engem elöntött a gyönyör. Imádom az anális szexet.

Tenyereivel megtámasztotta a fenekemet, én pedig, lábaimat szilárdan a földre helyezve, megadtam a lökések ütemét. Eleinte nagyon lassan haladtunk. Csak néhány tucat másodperc után lazultam el teljesen. Pontosan úgy dugott fenékbe, ahogy szeretem. Néhány perc múlva átváltott misszionáriusra, és amíg a szemembe nézett, baszta a seggem. Tolt, miközben elölről a kezével kényeztetett.

Teljesen ki voltam készülve, sikoltoztam, ökölbe szorítottam a kezem és paskoltam a fenekét. Minden egyes pofonommal erősebben lökött. Az egész testem egyszerre volt ellazult és görcsös, amit a közelgő orgazmusom okozott.

Újra megragadta a nyakamat, és még egyszer utoljára beledöfte a farkát a fenekembe. Elértem a csúcsra. Újabb rövid, de alapos teljes testmasszázst adott nekem. Mennyire szeretem ezt az érzést. Megmasszírozta a lábaimat, amelyek az orgazmusom alatt görcsbe rándultak. Aztán újra a zuhany alá mentünk. Megköszöntem neki, és egy kicsit többet fizettem, mint ahogyan megegyeztünk...
Szerző
Veronika
2024.05.28.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
167
0
Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
191
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...