Erotikus történet: Megszakadt barátság vagy új kapcsolat

Csendes, sötét éjszaka volt. Az asztalnál ült, és nagy sexuális étvágya volt. De tudta, hogy nem lesz könnyű, hogy valószínűleg nem kapja meg azt, amit a legjobban szeretett volna a világon - a legjobb barátnőjét. Harcolt önmagával. A késztetés, a kapzsisága és fejetlen vágya ellen.. Hogyan szórakozzon egy nővel, aki olyan közel állt hozzá. Gondolatok jártak a fejében - akarja-e őt? Nem megy valami rosszul? Erősebb ez az ösztön, mint a barátságuk fontossága? Át tudja lépni a határait? De mikor, ha most nem?
Erotická poviedka - iSexshop.sk
Szégyenkezés nélkül léptem oda hozzá. Tudtam, hogy nem tudok már uralkodni magamon. Leültem mellé, a hajára tettem a kezem, és simogatni kezdtem. Könnyedén végigmentem az arcán, és bámultam. Azt akartam éreztetni vele, hogy őt akarom, hogy a kezemben és a hatalmamban van. A tekintete biztonságérzetet adott nekem. Lehajoltam fölé, és nagyon lassan megközelítettem az ajkait. Eleinte csak egy csókot adtam neki, de egy idő után már nem bírtam tovább. Éreztem, hogy megremeg. Erősen a tenyerembe fogtam a haját, magamhoz húztam, és nyelvemmel végignyaltam az ajkán. Elképesztő volt az a kellemes érzés, amikor behatoltam a szájába. Megnyugodott, és tudta, hogy megbízhat bennem.

Olyan szenvedélyesen csókolóztunk, hogy finom hangokat hallatott. A másik kezemmel végigsimítottam a nyakán, és finoman megnyomtam. Tetszeni kezdett neki, így még jobban zavarba hozott. Nyaktól ujjaim a melleihez mozdultak. Nedves lettem. Lassan végigmentem rajtuk. Elhúzódtam édes ajkától és lejjebb csúsztam. Engedetlen nyelvemmel kezdtem nyalogatni a mellbimbóit, ez izgatta. Lehajtotta a fejét, sóhajtott, mindkét kezét a fejemre tette, és még jobban magához húzott. Ez egyértelmű üzenet volt arról, hogy akar. Egy pillanat alatt ledobtam az ágyra, és letéptem a félig levetkőzött hálóinget. Széttártam a lábát, és finoman megharaptam. Tetszett neki. A kezem az ölébe csúszott. Tudta, mi vár rá, de ebben az érzésben még nem volt teljesen biztos.

Ez volt az első tapasztalata egy nővel, de nem volt ideje gondolkodni rajta. Ujjaimat az ajkaira és majd a szájába tettem. Megnyalta és gyors mozdulattal eltávolítottam őket, és a csiklóhoz mentem. Nem is kellett megnedvesíteni. Gyengéd mozdulattal kezdtem ugratni. A szívverése felgyorsult, remegett az örömtől. A csiklójától az análisáig mentem. Tudta, hogy játszani akarok. Nagyon óvatosan behatoltam két ujjal. Felnyögött, és a csiklójára csúsztattam a nyelvem. Nagyon élvezte, és tenyerével simogatta a melleit.

Gyorsítottam ujjaimat ki-be, és ismételtem. Szívni és nyalogatni kezdtem a csiklóját. Úgy éreztem magam, mint a paradicsomban. Egy pillanatig sem haboztam, és tartottam a tempót. Hirtelen erősen megragadta a paplanot, és másik kezével a lába közé szorította a fejem. Egy ideig megálltam, nem lesz vége, még véletlenül sem! Kivettem belőle az ujjaimat, és rá néztem. Nem értette, mi folyik itt. Könyörgött, hogy térjek vissza és folytassam. A tehetetlenség és a jelenlétem folyamatos elutasításának érzetét adtam neki. Megértette és letérdelt elém, megbocsátásért könyörögve. Ellenállna valaki ennek a megjelenésnek és érzésnek?

"Menj négyre" - mondtam neki. Engedelmeskedett nekem. Ujból beledugtam az ujjaimat. Meghúztam a haját és felgyorsultam. Éreztem, hogy az izmai megfeszülnek. Elragadó kiáltásai hirtelen elhallgattak, és remegni kezdett. Folytattam elégedetten, mintha mi sem történt volna. Ujjai belemélyedtek a paplanokba, és felkiáltott. Egy ideig orgazmusa volt, és tudtam, hogy elértem a kívánt érzésemet. Lélegzett, megfordult, és felém hajolt.

Fejetlenül csókolni kezdett. Előjáték nélkül rám pattant, mintha a zsákmánya lennék. Megadtam magam neki. Letépte rólam a csipkebugyim, és a csiklómon éreztem az ujjait. Nyögtem örömömben. Annyira izgató volt a gyors mozgás, hogy kifolytam. Nem állt meg, és az egész testem csókolta. Nem kellett velem játszania sokáig, csak néhány percbe telt, nem is volt időm élvezni. Meglepődött, amikor odaszóltam neki - gyere, gyere még és ne állj meg! Szeress engem, tedd, amit akarsz, csak ne hagyd abba!

A következő forduló után fölé hajoltam, magamhoz húztam és ki akartam próbálni a 69-et. Pontosan tudta, mit kell tennie. Nyelve hirtelen bennem találta magát. Megmerevedtem és élvezni kezdtem. Nyalogattuk egymást, fel-le járkáltunk. Ugrattuk az análisunkat, az ujjainkkal játszottunk és felgyorsítottuk a mozdulatainkat. Hirtelen rajta voltam, gyengéden felemeltem a lábát, és a csiklóink találkoztak. Lassú csúszó mozdulattal ugrattam, élvezte, és én is.

Tudta, hogy más lesz, mint egy férfival. Nem álltam meg, gyorsabban dörzsöltem, és gyönyörű szemeibe néztem. Megfogtam a nyakát, felkiáltott fájdalmában, de nem álltam meg. Annyira nedvesek voltunk, annyira izgatottak voltunk, hogy ebben az ütemben ismét elértük egymás orgazmusát. Fáradtan estünk bele a paplanba, amelyet egy pillanattal ezelőtt olyan keményen tartott. Nehezen lélegzett, amíg rájött, mi történt. A testéhez simultam, de elhúzódott. Nem fogadta el a dolgot, és engemet sem.

A fürdőszobába ment, én pedig egy idő után követtem. Meztelenül állt, sok orgazmus után, mosdóhoz kapaszkodva a tükörbe nézett. Nem tudtam, hogy haragszik-e önmagára vagy rám. Megértettem és elmentem. Nem tudtam mire gondolni. Nem akartam elveszíteni csak egy éjszaka miatt. Megérte egyáltalán?
Szerző
Szara
2021.03.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2019.12.11.
Karácsonyi ajándék pároknak - mivel ajándékozzák meg egymást?
A legjobb ajándék, amivel meglepheti saját magát és a partnerét az, aminek köszönhetően egész évben gyűjthetik az élményeket. A hőlégballonos kiruccanás vagy az ejtőernyős ugrás ugyan tökéletes adrenalint biztosít, ám az ebből a tapasztalatból származó eufória sajnos nagyon rövid időn belül tovaszáll. Mi lenne, ha egy olyan ajándékot találna a fa alatt, ami bármikor felgyorsíthatja a vérkeringését, amikor csak akarja? Egy olyan ajándék, ami felélénkíti a szexuális életüket és megerősíti a kapcsolatukat? Nézzen körül, és válasszon egy teljesen testreszabott, párok számára készült erotikus ajándékot a kínálatunkból!
1 239
0
Érdekességek és újdonságok
2022.03.02.
Az óvszer eredete
Ma már az óvszert a szexuális élet normális részének tekintjük. Ez a legolcsóbb és leggyakrabban használt mechanikus védelem, nagy hatékonysággal ( ha helyesen használják). Csökkenti (egyes esetekben teljesen kiküszöböli) a nemi betegségek, például a kankó, a HIV, az AIDS és sok más betegség átvitelének kockázatát. Az óvszer azonban, ahogyan mi ismerjük, hosszú utat tett meg a feltalálása óta.
979
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...