Erotikus történet: Mind a négyen élveztük 1.rész

"Valóban meg akarjuk csinálni?" - kérdeztem, pedig előre tudtam a választ. Négyen ültünk csendben, vártunk. Váratlanul Szandra barátja lehajolt, és szenvedélyesen csókolni kezdett. A kezével átölelt, hogy még közelebb húzzon, amíg erekcióját nem éreztem. Semmire sem figyeltem magam körül, csak az energiát és izgalmat éreztem, ami átélt bennem.
Erotická poviedka
Felemelt, és a kanapéra vitt. Egy percre sem engedett el, kezei levették a blúzomat, majd ujjai megpróbálták kigombolni a melltartómat. Egy perc szenvedés után ebben segítettem neki, és levettem magamról. Mellbimbómon éreztem finom mellszőrét és kellemes melegét. Megkeményedtek izgalmamtól, és amikor ajkait rájuk szorította, a fogai közé vette és meghúzta, sokkal érzékenyebbek voltak.

Nem regisztráltam, honnan vette a csipeszeket, csak éreztem, ahogy egyesével rákapcsolta őket a mellbimbómra, körülöttük és a mellkasomon. A bőröm vörös lett, és a testem az izgalomra úgy reagált, hogy benedvesedett a lábam között. Csókolni kezdett a nyakamon, a vállamon, a mellemen.. A fogaival húzta a csipeszeket, ami csak fokozta a lábam közötti remegést, és alig vártam, hogy belém jusson. És mintha olvasott volna a gondolataimban. Félretolta a tangám, és benyomta. Kiáltottam. A hossza meglepett, mivel nem is volt alkalmam elkapni vagy megnézni.

Végül elkezdtem észrevenni, hogy mi történik Szandival és a férjemmel. Az egész izgalmas légkör annyira elvitt, hogy teljesen elfelejtettem, hogy ők ketten is itt vannak, és ugyanúgy élvezik, mint mi. Szandra fekete testruhába ült az ágyon, a férjem pedig a gyökeréig helyezzte be a péniszét, majd teljesen kihúzta. Egy pillanatig sem gondolkodtam. Odamentem hozzájuk, és a péniszét számba vettem. Nekem ízlett, még egy idegen nő után is. A szemébe néztem, és az ajkaimmal megszorítottam és megszívtam. 

Hagytam, hogy újra élvezze a hüvelyét, és ugyanazt megismételtem. De ezúttal Szandival is játszottam. Próbáltam olyan mélyre tolni a nyelvemet, amennyire csak tudott. Először belényomtam az egyik ujjam, hozzáadtam még egyet, és amikor megláttam, hogy a teste remegni kezd, hozzáadtam a harmadikat is. Addig mozgattam őket, amíg a folyadék nem kezdett kifröccsenni belőle, majd kinyitottam a számat és megpróbáltam megkóstolni. A fejem megdőlt. Valaki megragadta a hajam hátulról és meghúzta, aztán csak éreztem, ahogy egy nagy rezgő vibrátor becsúszik belém. Nem érdekelt, ki tette. Tetszett és ez volt a legfontosabb dolog számomra abban a pillanatban.

Ennek az erotikus történetnek a folytatását a jövő héten megtalálhatja blogunkon 🌹.

Szerző
Szara
2021.01.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
853
0
Szexuális egészség
2021.01.08.
Mítoszok az intimkehelyről
Hallott már az intimkehelyről? Az intimkehely tökéletes alternatívája, esetlegesen helyettesítője az egészségügyi betéteknek vagy tamponoknak a menstruáció alatt. Tökéletesen megtartja a vért, és nagyon kényelmes. A hüvelybe helyezhető rugalmas és anatómiai szempontból tökéletes "tölcsér" egy egyedülálló és megfelelő alternatívája a menstruáló nőknek. Egyes nők már rutinszerűen használják, mások
390
0
Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
147
0
Szexuális egészség
2019.08.15.
Hogyan késleltethető az ejakuláció vényköteles gyógyszerek nélkül?
Egyre több férfit gyötör a rövid állóképesség az ágyban, még fiatalabb korban is. A rendszertelen szex, az alváshiány, az életmód elhanyagolása, a túl sok stressz - ezek azok a faktorok, amelyek hatással vannak az ágyban végzett teljesítményére. Ez alól az sem kivétel, hogy minél több figyelmet szentel ennek a problémának, az annál súlyosabbá válik… Sokszor kérdezik tőlünk, hogyan lehet késleltetni a magömlést anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulniuk. Tehát nézzünk utána a dolgoknak...
1 632
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.