Erotikus történet: Mind a négyen élveztük 1.rész

"Valóban meg akarjuk csinálni?" - kérdeztem, pedig előre tudtam a választ. Négyen ültünk csendben, vártunk. Váratlanul Szandra barátja lehajolt, és szenvedélyesen csókolni kezdett. A kezével átölelt, hogy még közelebb húzzon, amíg erekcióját nem éreztem. Semmire sem figyeltem magam körül, csak az energiát és izgalmat éreztem, ami átélt bennem.
Erotická poviedka
Felemelt, és a kanapéra vitt. Egy percre sem engedett el, kezei levették a blúzomat, majd ujjai megpróbálták kigombolni a melltartómat. Egy perc szenvedés után ebben segítettem neki, és levettem magamról. Mellbimbómon éreztem finom mellszőrét és kellemes melegét. Megkeményedtek izgalmamtól, és amikor ajkait rájuk szorította, a fogai közé vette és meghúzta, sokkal érzékenyebbek voltak.

Nem regisztráltam, honnan vette a csipeszeket, csak éreztem, ahogy egyesével rákapcsolta őket a mellbimbómra, körülöttük és a mellkasomon. A bőröm vörös lett, és a testem az izgalomra úgy reagált, hogy benedvesedett a lábam között. Csókolni kezdett a nyakamon, a vállamon, a mellemen.. A fogaival húzta a csipeszeket, ami csak fokozta a lábam közötti remegést, és alig vártam, hogy belém jusson. És mintha olvasott volna a gondolataimban. Félretolta a tangám, és benyomta. Kiáltottam. A hossza meglepett, mivel nem is volt alkalmam elkapni vagy megnézni.

Végül elkezdtem észrevenni, hogy mi történik Szandival és a férjemmel. Az egész izgalmas légkör annyira elvitt, hogy teljesen elfelejtettem, hogy ők ketten is itt vannak, és ugyanúgy élvezik, mint mi. Szandra fekete testruhába ült az ágyon, a férjem pedig a gyökeréig helyezzte be a péniszét, majd teljesen kihúzta. Egy pillanatig sem gondolkodtam. Odamentem hozzájuk, és a péniszét számba vettem. Nekem ízlett, még egy idegen nő után is. A szemébe néztem, és az ajkaimmal megszorítottam és megszívtam. 

Hagytam, hogy újra élvezze a hüvelyét, és ugyanazt megismételtem. De ezúttal Szandival is játszottam. Próbáltam olyan mélyre tolni a nyelvemet, amennyire csak tudott. Először belényomtam az egyik ujjam, hozzáadtam még egyet, és amikor megláttam, hogy a teste remegni kezd, hozzáadtam a harmadikat is. Addig mozgattam őket, amíg a folyadék nem kezdett kifröccsenni belőle, majd kinyitottam a számat és megpróbáltam megkóstolni. A fejem megdőlt. Valaki megragadta a hajam hátulról és meghúzta, aztán csak éreztem, ahogy egy nagy rezgő vibrátor becsúszik belém. Nem érdekelt, ki tette. Tetszett és ez volt a legfontosabb dolog számomra abban a pillanatban.

Ennek az erotikus történetnek a folytatását a jövő héten megtalálhatja blogunkon 🌹.

Szerző
Szara
2021.01.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.09.03.
Hogyan bírja tovább az ágyban? Próbálja ki a tippünket!
A jó szex nem másodpercekben, hanem percekben mérhető. Ezért minél hosszabb ideig bírja, annál jobb lesz a szex nemcsak az élvezet, hanem a férfi jó hírneve számára is. Mert akár akarjuk, akár nem, a szerelmeskedés hossza elsősorban a férfitól függ. Vagyis a merev erekcióján. Ezért, ha nem akarja sem saját magát, sem a partnerét megrövidíteni a szép pillanatoktól, akkor keményebben kell dolgoznia a kitartásán.
1 225
0
Érdekességek és újdonságok
2019.07.02.
Mi történik velünk csókolózás közben?
2003 óta ünnepeljük az egyik legszebb ünnepet a szerelem és az intimitás területén. A csók világnapja már ezen a héten szombaton, azaz július 6-án lesz. Ha ön is részt akar venni ennek az ünnepnek a megünneplésében, az nem fog sok erőfeszítést igényelni… Csak csókoljon meg valakit, akivel kölcsönös fizikai vonzalmat éreznek és akibe szerelmes. Azonban tudja, hogy pontosan mi történik a testünkben, amikor csókolózunk?
2 166
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.