Erotikus történet: Mind a négyen élveztük 1.rész

"Valóban meg akarjuk csinálni?" - kérdeztem, pedig előre tudtam a választ. Négyen ültünk csendben, vártunk. Váratlanul Szandra barátja lehajolt, és szenvedélyesen csókolni kezdett. A kezével átölelt, hogy még közelebb húzzon, amíg erekcióját nem éreztem. Semmire sem figyeltem magam körül, csak az energiát és izgalmat éreztem, ami átélt bennem.
Erotická poviedka
Felemelt, és a kanapéra vitt. Egy percre sem engedett el, kezei levették a blúzomat, majd ujjai megpróbálták kigombolni a melltartómat. Egy perc szenvedés után ebben segítettem neki, és levettem magamról. Mellbimbómon éreztem finom mellszőrét és kellemes melegét. Megkeményedtek izgalmamtól, és amikor ajkait rájuk szorította, a fogai közé vette és meghúzta, sokkal érzékenyebbek voltak.

Nem regisztráltam, honnan vette a csipeszeket, csak éreztem, ahogy egyesével rákapcsolta őket a mellbimbómra, körülöttük és a mellkasomon. A bőröm vörös lett, és a testem az izgalomra úgy reagált, hogy benedvesedett a lábam között. Csókolni kezdett a nyakamon, a vállamon, a mellemen.. A fogaival húzta a csipeszeket, ami csak fokozta a lábam közötti remegést, és alig vártam, hogy belém jusson. És mintha olvasott volna a gondolataimban. Félretolta a tangám, és benyomta. Kiáltottam. A hossza meglepett, mivel nem is volt alkalmam elkapni vagy megnézni.

Végül elkezdtem észrevenni, hogy mi történik Szandival és a férjemmel. Az egész izgalmas légkör annyira elvitt, hogy teljesen elfelejtettem, hogy ők ketten is itt vannak, és ugyanúgy élvezik, mint mi. Szandra fekete testruhába ült az ágyon, a férjem pedig a gyökeréig helyezzte be a péniszét, majd teljesen kihúzta. Egy pillanatig sem gondolkodtam. Odamentem hozzájuk, és a péniszét számba vettem. Nekem ízlett, még egy idegen nő után is. A szemébe néztem, és az ajkaimmal megszorítottam és megszívtam. 

Hagytam, hogy újra élvezze a hüvelyét, és ugyanazt megismételtem. De ezúttal Szandival is játszottam. Próbáltam olyan mélyre tolni a nyelvemet, amennyire csak tudott. Először belényomtam az egyik ujjam, hozzáadtam még egyet, és amikor megláttam, hogy a teste remegni kezd, hozzáadtam a harmadikat is. Addig mozgattam őket, amíg a folyadék nem kezdett kifröccsenni belőle, majd kinyitottam a számat és megpróbáltam megkóstolni. A fejem megdőlt. Valaki megragadta a hajam hátulról és meghúzta, aztán csak éreztem, ahogy egy nagy rezgő vibrátor becsúszik belém. Nem érdekelt, ki tette. Tetszett és ez volt a legfontosabb dolog számomra abban a pillanatban.

Ennek az erotikus történetnek a folytatását a jövő héten megtalálhatja blogunkon 🌹.

Szerző
Szara
2021.01.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2019.09.27.
Csökkenő szexuális étvágy - mi lehet az oka?
A jelen kor, amelyet a felgyorsult életmód, a sok stressz és a fiatalkorban jelentkező betegségek számának növekedése jellemez, jelentős hatással van a szexuális élet minőségére is. Régebben a csökkenő szexuális étvágy csak a változókor során bekövetkezett hormonális változásoknak volt betudható, de manapság a fiatalokat is érinti, nemtől függetlenül. Pontosan mi rejlik emögött az elnyomott szexuális vágy mögött, és hogyan lehet ezt orvosolni?
2 696
0
Szexpózok és praktikák
2022.08.24.
Anális higiénia: hogyan kell felkészülni az anális szexre
Az anális szexet rengeteg félinformáció, negatív megbélyegzés és boldogtalan első tapasztalatok kísérik, amelyek még mindig sokakat eltántorítanak az anális szex kipróbálásától. Az igazság az, hogy az anális szex egy teljesen másfajta élvezet, és ennek köszönhetően csodálatos orgazmusokat élhet át. Az anális játék élvezetessé tételének kulcsa a tudás! Ez nem rakétatudomány, de felkészülést igényel.
2 912
0
Vélemények
2022.04.05.
Recenzió: Fehérnemű márkák összehasonlítása - Obsessive, Passion és Penthouse
A női alsóneműnek sok típusa van: pamut alsónemű, csipke alsónemű, klasszikus alsónemű... Végtelen számú típust lehetne felsorolni. A női fehérneműk közös jellemzője azonban az, hogy minden nő ruhatárának részét képezik. Weboldalunkon három fő márkát talál: Obsessive, Passion és Penthouse. Szemügyre vettük őket, és készítettünk egy remek összehasonlítást ezekről a márkákról!
704
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...