Erotikus történet: Mind a négyen élveztük 2.rész

A férjem letérdelt elém, a farkát az ajkamra nyomta, amíg a számba nem vettem, és elkezdtem szívni. Pontosan tudtam hogyan izgathatom.. A makk szívása mellett a nyelvem is játszott vele. Óvatosan kitoltam a fogaimat, hogy ne bántsam, és finoman végighúztam a fogaimat a makkján.
Erotická poviedka
Elveztem azt a teljes érzést, amikor a másik férfi hátulról baszott és a fenekemre csapott, amíg érzékeny nem lett a bőröm. Ezt követően kicserélődtek, és végbelembe a farkát kaptam. Nagyon lassan belém tolta, hogy ne bántson. Sokkal érzékenyebb érzés volt ez számomra, különösen akkor, amikor a csúcspont küszöbén álltam.

Először hagyta, hadd csúszkáljak rajta magam. Minden egyes csúszással éreztem, hogy közeledem az áhított orgazmusomhoz. De aztán kihúzta belőlem és úgy hagyott. Nem tudtam visszanézni, mert egy farok volt a számban, amire figyelnem kellett. Szenvedélyesen szívni kezdtem, és néhány másodperc múlva éreztem, hogy meleg folyadék ömlik a számba. Meglepetten nézett rám, tátott szájjal, mintha mondani akarna valamit, de orgazmusa megfogta a hangját, tehát csak néztük egymást. Lassan lenyeltem mindent, amit számba kaptam, és ő élvezte a csúcspontját, és az idegen feleségét.

Odaléptem Szandrához, akinek kötéllel kötötték össze a lábát a levegőben. Partnere pont a péniszét akarta belé tenni, de amikor meglátta, hogy csatlakozni akarok hozzájuk, otthagyott minket. Finoman elkezdtem nyalogatni a csiklóját, és azonnal éreztem az örömét. A combjait körém tekerte. Elkezdtem szopni a csiklóját, és az ujjaim belé csúsztattam. Először a hüvelybe, és amikor kihúztam őket, cserére a végbélnyílásába helyeztem őket. Aztán még szorosabban szorított oda a combjaival. Ott hagytam őket, és a nyelvemmel széttártam ajkait, köröztem rajtuk nyelvemmel és be-kihúztam az ujjaimat.

Valaki figyelmeztetés nélkül felemelt a földről, és a férjemre fektetett, aki feküdt és várt. Ráültem a farkára, és élveztem a tekintetét. Mindig is nagyon izgatottan néztem őt szexünk alatt. Ahogy élvezte minden egyes mozdulatom és hang nélkül nyitotta a száját. Bámult rám, és hagyta, hogy úgy csináljam, ahogy nekem tetszik, választom a saját tempóm. Kezeimet a combjára nyomtam, áthajoltam mint egy íj, és egyre gyorsabban kezdtem mozogni rajta. Addig nem álltam meg, amíg ki nem folytam a hasára..
Szerző
Szara
2021.03.25.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...