Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Erotikus történet: Istennő a klubban

Beléptem egy éjszakai klubba, ahol összekeveredett az izzadságszag az alkohollal. Körülnéztem, de senki sem keltette fel a figyelmemet. Úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt ennek az estének. Kimerült és rendkívül fáradt voltam. Ez az utolsó üzleti út meglepett, és ki kellett kapcsolnom. És mi lehet jobb, mint szex egy ismeretlen nővel, aki másnap nem is emlékszik a nevedre?
Erotická poviedka- bohyňa v klubeEgy jégkockára koncentráltam a dzsinnben, és fel sem fogtam, hogy valaki mellettem ül. Csak akkor regisztráltam, amikor egy karcsú, barnított bőrű, és szép körmökkel ellátott kéz megérintette az enyémet. Az első dolog, ami az ilyen típusú nőknél érdekel, a haj. Letakarták a vállát, és a klub fényeinek köszönhetően vörös árnyalatú volt a haja. Mosolygott, és túl józannak tűnt.

Már a hetedik italunkat ittuk, itt volt az ideje, hogy költözzünk valahova, ahol egyedül leszünk. Magam akartam meggyőződni arról, hogy természeténél fogva ilyen gyönyörű mellei vannak-e, vagy egy plasztikai sebész újabb áldozata.

Bólintottam a pincér felé, és szorosabban megmarkoltam a nő tenyerét. Testünk behatolt a sűrű tömegbe, míg egy sötét szobában nem találtuk magunkat, egy kanapéval és egy puha szőnyeggel, amelyen nagyon jó volt baszni..

Hosszú beszélgetésig nem értük. Segítettem levenni a ruháját, és a ruha hirtelen a földön találta magát, mint egy gyűrött ruhadarab. Megfordult, és azonnal megcsókolt. Nyakammal kezdte, beszívta az alsó ajkam, és nyelvét a számba nyomta. Gint éreztem belőle, de nem túl sokat. A köztünk lévő energia kiegyensúlyozott volt, és kellemesen kiegészítettük egymást.

Már teljesen meztelenül ült az ágyékomon, és finoman mozgatta a medencéjét. Kemény mellbimbóit éreztem a bőrömön lévő szöveten keresztül, mintha kőből lennének. Éreztem tőle a dominanciát, de úgyhagytam.

Az egyik kezével kigombolta a nadrágomat, a másikkal simogatta a péniszem farmeren keresztül és játszott vele. Amikor meglátta, milyen készen áll, mosolygott, és folytatta. Csak akkor tűnt elégedettnek, amikor a faszom betöltötte az egész hüvelyét, és érezte, milyen kanos vagyok neki köszönhetően.

Eleinte lassabban kezdett lovagolni rajtam. Nyelvével irritálta a mellbimbóimat, ami teljesen új érzés és élmény volt számomra. Nem volt olyan rossz. Finoman szorította és húzta őket a fogaival, néha hozzáadta a nyelvét, néha az ajkait, és mindezek mellett sikerült kiválóan megdugnom.

Hirtelen leszált rólam, és masszázsolajat vett a kezébe. Nagy mennyiséget nyomott a mellére, a hasára és a fenekére. Miközben dörzsölte magát, hullámzóan mozgolódott és rám nézett. Kibaszott szexi volt.

Amikor visszaszállt rám, izzadság árasztott el. Becsúszta az egész farkam az análisába. Keskeny pinája volt, és úgy éreztem, hogy fel fogok robbanni. Lassan kezdett mozogni, és az orgazmusérzetem sokkal közelebb volt, mint gondoltam. Amikor gyorsabban kezdtem lélegezni, megállt és felállt. Megszakította a csúcspontomat, és eleinte szörnyű harag fogott el. De amint elégedett szemébe néztem, mosolyognom kellett. ,,Hadd fejezzem be!”- kicsit engedelmesebb hangnemet használtam, mert az érzéseim azt mondták, pontosan ezt akarta. Nem válaszolt nekem, csak ismét rámült.

Hamarabb érte el az orgazmusát mint én. A teste remegett, a feje megdőlt, és ordított, mint egy oroszlán. Éreztem, hogy a folyadéka kifolyik a combomra. Abban a pillanatban, amikor megláttam, nem fogtam vissza magam, és egy csipetnyi extra energiája sem volt, hogy megakadályozza. Gigantikusat spricceltem az análisába. Az egész hónap, amelyet a városon kívül töltöttem, a nők és a pornó nélkül, most análisában volt. Nem is lehetne jobb estém. Engedte, hogy egy pillanatig élvezzem a kilátást, majd felállt. Még egy utolsót mosolygott, miközben összeszedte a ruháit. Óvatosan felhúztam a cipzárt a hátán. Többé nem fordult felém, elment.
Szerző
Andy Moravek
2021.04.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...