10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Erotikus történet: Kanos és lekötözött voltam, aztán keményen megdugott

Borzasztóan kanos voltam. Egész testemen éreztem, de főleg a lábam között és a bugyimban. Kérdések voltak a fejemben: hol találnék valakit? Valaki kielégíti szokatlan szexuális étvágyamat? Valami eszembe jutott abban a pillanatban.
Ostala som nadržaná
Kép forrása: LELO

Közelebb kerültem az ismeretlen sráchoz a megengedettnél közelebb. Tudatosan beleavatkoztam személyes zónájába, megsértve az összes szabályt, de úgy éreztem, hogy a testem akar valamit, és szándékomban áll azonnal megadni neki.

Velem szemben egy bárszéken ült, kezében egy pohár prosecco volt. Egy bárszéken ültem vele szemben, és az én kezemben már üres pohár volt. Barátságosan bólintott a pincér felé, és rendelt kettőnknek egy újabb italt. 

Lelkesen mesélt munkáról, barátairól stb. Nem hallgattam. Nem érdekelt, mert csak egy dologra gondoltam. Abban a pillanatban kissé úgy éreztem magam, mint egy férfi, aki megpróbál egy ismeretlen nőt egyenesen hazavinni a bárból, és megbaszni.

Eltelt egy óra, és már elfogyott a türelmem, amikor arról beszélt, hogy hány évet tanult az egyetemen, és hogy 19 évesen új autót vett. Gyorsan felálltam. A prosecco megtette a dolgát. Beletelt egy kis időbe, mire a fejem összekapcsolódott a testemmel és a lábammal, majd óvatos lépést tettem felé. Nem hagyta abba a beszélést. Közvetlenül a lába közé álltam. Egy bárszéken ült, lábai az V betűt képezték. A combjaimat az ő combjához szorítottam. Keményedett. Jó kezdés.

Úgy éreztem, hogy az alkohol a fejembe ütközött, ezért főleg arra kellett összpontosítanom, hogy kívülről józannak tűnjek. Így legalább azt hittem, hogy az vagyok.

Abban a pillanatban, amikor kinyitotta a sötét lakás ajtaját, anélkül, hogy megpróbálta volna bekapcsolni a villanyt, megriadtam. A szoba inkább egy üres raktárnak tűnt, nem pedig egy hangulatos lakásnak, ahová éjjel elvisz valakit, és reggelente finom reggelit készít neki az ágyban.

Váratlanul a nyakamon ragadott, és átvezetett az üres lakáson. A bútorokat nem regisztráltam sehol a sötétben. Furcsa volt.

Letérdeltem előtte és elszédültem. Bevallom, valahol mélyen bennem terjedt a félelem, de az alkoholból nyert zsigerek valami mást váltottak ki bennem - vágyat. Rendkívül izgatott voltam.

Mintha rövid két percre elaludtam volna. De az ébredés rosszabb volt. Nyomást éreztem a csuklómon és a bokámon. Valamihez odakötött. Kanos tekintetével rám meredt, és néhány másodpercig mozdulatlanul állt előttem. Az izgalom véletlenül sem múlt el, alig vártam, hogy mi fog történni.

Nagyon közel hajolt az arcomhoz, és olyat súgott, amit egyáltalán nem értettem, ezért csak mosolyogtam. "Nem félsz" - megjegyezte, és visszamosolygott rám. Nem tűnt veszélyesnek, csak kanosnak és dominánsnak. És pontosan ezt akartam.

Megfogta a mellbimbóm két ujja között, és meghúzta. Megugrodtam, de bármilyen mozdulattal a csuklóm és a bokám fájt. Amikor ugyanezt megismételte a második mellbimbóval, meg sem mozdultam. Egy pillanatra elégedett tekintet jelent meg az arcán. Csipeszeket fogott kezébe a mellettem lévő asztalról, és egyesével rögzítette az érzékeny mellbimbóimra. A bőröm enyhén vörös lett. Lenyűgözte ez, és nem próbálta elrejteni.
Nem tudom pontosan megmondani, mi minden volt az asztalon a fejem mellett. Mivel a lehető legkevesebbet mozogtam, csak akkor tudtam meg, amikor ezeket kipróbálta a testemen. A csipeszeket egy anális dugó követte- hideg volt és jól olajozott. Mielőtt behelyezte, megdörzsölte olajjal az anális lyukamot is, és lassan belém helyezte. Azonban még mindig az ujjai között tartotta, és lassan előbb egyik, majd a másik oldalra csavarta. Kihúzta néhány centiméterrel, és hátranyomta megint, amilyen mélyen csak tudtta. Ismerős remegést éreztem a lábam között, és elégedett mosolya csak megerősítette ezt nekem. Lassan meleg folyadék kifolyt a hüvelyemből a kemény, hideg padlóra.

Felkészülés nélkül belém dugta a farkát. Éreztem, ahogy nekiütközik a kúpnak, amelyet a végbélbe szúrt. A kezdetektől fogva gyors tempót választott, és olyan keményen megdugott, hogy az egész szobán hangzott. Nem tartott sokáig, hogy elérjem a csúcsot. Amikor meglátta, hogy az orgazmus hullámai kavarognak a testemben, még erősebben baszott, és megbizonyosodott róla, hogy nagyon élvezem.
De nem hagyott sokáig pihenni. Először kikötötte a lábam, majd a karjaimat, térdre dobott, és a farkát a számba nyomta. Olyan mélyen benyomta, hogy elakadt a lélegzetem. A két kezével megfogta a fejemet, és tovább nyomult, olyan mélyen, amennyire a torkom engedte, míg éreztem, hogy meleg ejakulátum ömlik a számba. Gyorsan nyeltem egyet, és mertem felnézni rá, és a két lábamra állni. Mosolygott. Bevezetett a fürdőszobába, törölközőt tett a kezembe, és egyedül hagyott, a gondolataimmal. Mi történt ?! Még mindig nem hittem el, ami éppen történt..

Képek forrása: Lelo
Szerző
Szara
2021.04.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 628
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 586
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...