Fesztiválok és szex

A nyár beköszöntével a fesztiválszezon javában zajlik, és ezzel felmerül a biztonságos szex kérdése is. Tényleg olyan könnyű szexuális partnert találni egy fesztiválon, amelynek emléke olyan rövid ideig tart, mint egy sátor felállítása? Megnéztük az internet által kínált statisztikákat, hogy megtudjuk, mi az igazság.

Aki keres, az talál, ezért meglátogattuk azokat az oldalakat az interneten, amelyeket eddig nem volt okunk meglátogatni. Szó szerint elárasztottak minket különböző eredmények, amelyek a statisztikákat összeállító országtól függően változtak. Kis összefoglalót készítettünk az összes rendelkezésre álló eredményről, és valóban érdekes megállapításokra jutottunk.

Hogyan érzékeljük az egyszeri szexuális ismeretséget?

A válaszadók 50% -a nyíltan elismerte, hogy nincs gondja túlélni egy szexuális kalandot egy idegennel a fesztiválon. A minta fele hozzátette, hogy a szexuális ismeretség könnyű megszerzése a fő ok, amiért részt vesznek a fesztiválokon.

A válaszadók 33%-a büszke arra, hogy a fesztiválon sikerült szexelnie egy idegennel. Biztonságos szexet óvszerrel a válaszadók mindössze 20%-a tapasztalt.
A legtöbben nem is emlékeztek arra, hogy használtak-e óvszert szex közben, és ha igen, ritkán volt óvszer a zsebükben.

A válaszadók csaknem fele (50%) tapasztalt orális szexet valakivel, akinek a nevét sem tudta. 

Hol zajlanak ezek az élmények?

Leggyakrabban a fesztiválszex sátorban vagy autóban történik, pontosabban valahol privátban. Ha pontosabb számot szeretne, akkor 58%. A közvetlen közelben található a teljes ellentéte- a nyilvános szex, vagyis szex nyitott téren, amelyet 28%-ban értékeltünk. Ennek 15%-a közvetlenül a tömegben zajlik.

Érdekesség, hogy a fesztiválvécék is nagyon népszerű helyek, ahol a válaszadók akár 9%-a is szexelt már.

Melyek a kedvenc szexpózok?

Ha érdekli, hogy melyek a legnépszerűbb szexpózok egy fesztiválon, jó hírünk van. Az emberek itt is hajlandóak mindent kipróbálni.

A leggyakrabb a hátulról történő közösülés (44%), az álló és a lovagló helyzet kiegyensúlyozott párharcot vezet (20%). A klasszikus misszionáriust 12% alkalmazza és a többiek pedig a 69.-est, vagy az oldalt fekvő pozíciót kedvelik. 

A védelemnek első helyen kell lennie

Nem örültünk annak, hogy az óvszer nem része a fesztivál szex élményeknek. Nem gondoljuk, hogy ez pénzügyi kérdés lenne, hiszen az óvszer valójában nem nagy befektetés. A hátizsákban vagy táskában nem sok helyet foglal, tehát nem látunk valódi okot arra, hogy miért bojkottáljuk az óvszert, és ezt egyetlen statisztika sem magyarázta meg. 

Valóban sok oka van arra, hogy óvszert csomagoljon a fesztiválra. Először is fel kell ismerni, hogy a fesztiválokon rengeteg különböző nemzetiségű ember vesz részt. Ez már önmagában jó ok arra, hogy megvédje magát.

Az óvszer nemcsak védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen, hanem megakadályozza a nemi úton terjedő betegségek átvitelét is, amelyek gyakran csúnya és hosszú távú következményekkel járnak. Ha ezt csak egy dolog használatával lehet elkerülni, nincs ok arra, hogy gondolkozzunk azon, hogy használjunk -e óvszert vagy sem.

Fontos megjegyezni, hogy egy nemi betegséget az orális szex során is kaphat vagy továbbíthat, függetlenül attól, hogy orális szexet nyújt vagy kap. A szájnyálkahártya és a nemi szervek érintkezése ugyanolyan kockázatot jelent, mint a nem védett hüvelyi/anális szex. 

Ezért ne felejtse el ezt, és csomagoljon be egy óvszert is. A nyár, a zene, a kellemes hangulat és az alkohol lebontják az akadályokat, így sokszor olyasmit tesz, amit később tényleg megbánhat.

Szerző
Martina
2021.08.02.
Szia
2020.06.08.
Csa
Mario
2020.06.08.
Hogyan elégítsem ki a nőt hogy belém zugjon

További blog

Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű, de bonyolult szerkezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Pedig mindenkinek ismernie kell az emberi testet, hiszen tisztában vagyunk működésével, akkor tudunk vele dolgozni és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
941
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...