Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Fleshlight - egy csúcsminőségű maszturbátor tesztelése

Azt szokják mondani a Fleshlightról, hogy szinte ugyanolyan élvezetet nyújt, mintha egy nővel csinálná. Nem hiába. A Fleshlight valóban az első számú a maszturbátorok körében. Olvasd el az egyik vásárlónk beszámolóját :)
  Fleshlight girls
A Fleshlightot hétfőn, késő délután vettem át a futártól. Miután kicsomagoltam,, egy nagyon szép pléhdoboz okozott meglepetést, ami úgy nézett ki, mint egy luxus whisky doboza. Mivel előtte már áttanulmányoztam ezt-azt az interneten, ahol nem csak az eladók, hanem a felhasználók sem spóroltak a dicsérő szavakkal, már nagyon izgatott voltam. Kihúztam őt (Fleshlight Girls - Jesse Jane modell, Jesse-nek hívom őt :-)) a pléhdobozból, és azonnal lecsavaroztam a fedelet. Egyébként a bezárt Fleshlight úgy néz ki, mint egy zseblámpa, úgyhogy még a vendégek váratlan érkezése sem lesz zavaró, mivel nem kelt feltűnést ;)

A Fleshlight vagina kicsomagolása

Miután lecsavaroztam a fedelet és megérintettem az anyagot, végigfutott a hátamon a hideg. Ez az anyag egyszerűen elképesztő, és ráadásul gyönyörű halvány rózsaszín. Valahol olvastam, hogy ezt az anyagot kifejezetten erre a maszturbátorra fejlesztették ki, és el kell ismernem, hogy valóban nagyon ügyesek voltak. Nem azt mondom, ez egy igazi emberi bőr, de nagyon közel van hozzá, puha... egyszerűen mnyam.

Elsőként bedugtam az ujjam a Fleshlightba. Ez egy kicsit nehézkesen ment. Két ujj már meglehetősen problémát jelentett. Így elkezdtem megvizsgálni. Az alsó részén egy csavarozható kupak található, ami, ahogy arra aztán később rájöttem, éppen a vákuum intenzitásának és erejének a szabályozására szolgál. Így hát elfordítottam a kupakot, és a hüvely gyönyörűen meglazult.

Teszt
Minden további időhúzás nélkül hozzáfogtam a teszteléshez. A Fleshlight mellé síkosítót is csomagolnak, azonban nagyon kevés van benne, épp hogy egy használatra elegendő, ezért érdemes rögtön beszerezni egy síkosítót mellé. Szóval kicsomagoltam a síkosítót, és bekentem vele a Jesse-met. A síkosítás után az ujjam gyönyörűen becsusszant. Elforgattam a kupakot körülbelül a feléig, és a behatolás nagyon simán ment. Az első néhány próbálkozás után úgy döntöttem, hogy megpróbálom elfordítani a szelepként működő kupakot. Amikor a kupak teljesen zárva van, a vákuum tényleg nagyon szuper, és semmilyen tapasztalt pornószínésznő sem képes erre. Amikor a kupak teljesen meg van lazítva, a Fleshlight vagina olyan, mint egy ötvenes nő, aki igen jól tartja magát. :) Tehát alapvetően szabályozhatja, hogy milyen erősen szeretné szorítani a péniszét, és mennyire idős szeretőt szeretne :D Egyszóval nagyszerű. 

Jesse Jane - Fleshlight Girls

Néhány perc elteltével már a vége felé jártam, és jött az a kellemetlen dolog, amit biztosan mindenki ismer: hova? De a Fleshlight egyedülálló abban, hogy egyáltalán nem kell ezzel törődnie. Beleengedi, lezárja az alján lévő kupakot, lezárja a fedelet, és jöhet a megérdemelt pihenés.

Higiénia

Az ezt követő higiénia több mint egyszerű volt. Kinyitottam a fedelet, kivettem a betétet, és folyó víz alatt megmostam. A használati utasításban azt írják, hogy mindig, miután megmostuk vízzel, az anyag finomságának megőrzése érdekében jó lenne, ha étkezési keményítőt vagy babahintőport szórunk rá. De egyik sem volt otthon, úgyhogy miután megszáradt, szépen elraktam a gyönyörű pléh dobozba.  
 
Update: Jelenleg a Fleshlightot már nem pléh dobozban szállítják, ahogy az 2014-ben volt, amikor ez a cikk íródott. Az aktuális csomagolás kemény, fényes papírból készült, amiben maga a Fleshlight helyezkedik el.

Szerző
Vásárló
2019.03.02.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.07.22.
Allergiák, amelyek meglepnek bennünket az ágyban
Az allergiás reakciók bármikor átléphetik a hálószoba küszöbét, és beférkőzhetnek az ágyába is. Statisztikailag bizonyított, hogy a nők sokkal inkább hajlamosak az allergiára. A férfiak ugyan néha-néha enyhe kellemetlenségeket szintén érezhetnek, de a nőkkel összehasonlítva ez az érzés nem tart sokáig, és nem különösebben intenzív számukra, így nem is keresik az okot.
1 733
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...