Fogadjuk, hogy ezeket biztosan nem tudta az óvszerekről!

A cikk szerzője nyugodtan fogadna veled abban, hogy a következő tényekről fogalmad sem volt az óvszerrel kapcsolatban. Ugyanis ezek ilyen (bár abszolút valósak és igazak!) badarságok, hogy szinte közvetlenül az elolvasás után el kell őket felejteni. De szórakoztatóak.
Kondóm na banáne

1. számú értelmetlenség: számos amerikai használat után kimossa, majd újra felhasználja az óvszert

A statisztikailag vett szám nem magas, de akkor is. Tehát az amerikaiak kb. 4%-a úgy gondolja, hogy jó ötlet az óvszert használat után valamilyen módon megtisztítani és újra felhasználni... Most komolyan?!

2. számú értelmetlenség: hogyan indítsuk be a kanos orosz nőket a potenciaképes amerikaiakra

Az ún. hidegháború alatt egy zseniális elme a CIA-ban azt találta ki, hogy jó ötlet lenne, ha néhány csomag óvszert dobnának a Szovjetunióra. És ugyan extra nagy óvszereket, de "közepes" címkével. Ennek a kis turpisságnak köszönhetően az orosz nőknek azt kellett volna gondolniuk az amerikai férfiakról, hogy az orosz katonákkal szemben brutális méretekkel vannak megajándékozva. Ebből kifolyólag az ágyban elégedetlennek kellene lenniük, ami pszichikailag lehangolná a katonákat. Paradox módon ez egy olyan ötlet, amelyet akkoriban az egyik "legértelmesebbnek" tartottak.

3. számú értelmetlenség: hazánkban problémát jelent a női óvszer, délen gond nélkül van a gyermekeknek is

Míg a konzervatív Magyarországon például a nők számára tervezett óvszerek óriási tabunak számítanak, addig Spanyolországban és sok más országban gyermekek számára is lehet óvszert kapni (kisebb méretben)! Az a korhatár, amikor a serdülők szexelni kezdenek, folyamatosan változik. A józan országok próbáljűk okosan rendezni ezt, miközben mi homokba dugjuk a fejünket e megcáfolhatatlan tény ellen.

4. számú értelmetlenség: hogyan bújjunk ki az óvszerből... (szinte szó szerint)

Több országban végzett felmérések szerint átlagosan a megkérdezett férfiak akár 80%-a elismerte, hogy szex közben szándékosan kerülte a védelem használatát. Még prostituálttal való szex során is. Nos, mi lehet annál jobb ötlet, mint megpróbálni védekezés nélkül bejutni egy pár ezerszer megkettyintett profi bugyijába.

5. számú értelmetlenség: óvszer mindenütt, ahova nézel

Franciaországban állítólag a középiskolák akár 96%-a gondoskodik az óvszer-automatákról a hallgatók és a tanárok számára.

6. számú értelmetlenség: az óvszer szinte idősebb, mint maga az emberiség

A legkorábbi említés valami olyasmiről, ami relevánsan az óvszerhez lehetne hasonlítani, egy francia barlang falfestményéből származik. A becsült életkor (festménynek, nem magának a barlangnak) 10-15 ezer év.

7. számú értelmetlenség: a "windowsok" kis darabjának értéke egy jó óvszerrel kapcsolatos tippre

Bill Gates egyik vállalata 100 000 dollárt (valóban észrevehetetlen "windows" darabokat) kínál mindenkinek, aki kitalál egy olyan óvszert, ami mindkét partner számára érezhetően fokozott élvezetet nyújt. A Microsoft alapítója már régóta részt vesz jótékonysági munkákban Afrikában, ahol az egyik legnagyobb probléma a gyors népességnövekedés. Szerinte éppen ez lenne az, amit az ehhez hasonló óvszerek képesek lennének elnyomni.

Wow. Hogy kitaláljuk, hogyan lehetne minőségibb a d*gásunk, és mintegy 90 000 eurót is kaszálhatnánk ezzel - a legfontosabb ötlet az induláshoz.

8. számú értelmetlenség: hogyan lehet pénzt keresni az óvszerekkel a lejárat után

A tradicionális amerikai Trojan óvszer márka a tavaly ünnepelte a megjelenésének 100. évfordulóját. Véletlen egybeesésként egy bizonyos amerikainak éppen most sikerült rátalálnia egy körülbelül hatvan évvel ezelőtt elfelejtett óvszerdobozra, miközben a pincében kutatott. Tehát valamikor az 1950-es évek közepén gyártották őket, és mivel soha nem voltak használva, és a doboz csak porosodott, továbbra is jó állapotban vannak. Érdekes összegért árverésre is bocsáthatók.

9. számú értelmetlenség: vigyázz az óvszerrel végzett közösülés során a gyors mozdulatokra

Nehéz körülmények között kell tüzet csiholnia, de nincs kéznél gyújtó? Az óvszer is jó szolgálatot tehet. A latexnek köszönhetően rendkívül tűzveszélyes.

10. számú értelmetlenség: a legnagyobbat a végére hagytuk

A latex, amiből az óvszer készül, a fentebb említett gyúlékonyságon kívül hatékony cipőfényező is. Tehát, hogy a lakkcipője már kilométerekről csillgjon, próbálja meg a cipőjét óvszerrel kipolírozni. Kicsomagolva - csak hogy vitathatatlanul világosak és pontosak legyünk... Apropó, nem tudhatták volna ezt a fiatal fiúk már az általános iskolában? Így a latex óvszerrel kicsillogosított cipőre nem kellett volna tükröt rgasztaniuk, hogy az osztálytársnőik szoknyája alá tudjanak nézni.
Szerző
Andy Moravek
2021.05.28.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű de bonyolult szervezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Mindenkinek ismernie kell az emberi testet. Végül is, ha ismerjük a testünket, akkor tudunk vele dolgozni, és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt, óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
289
0
Vélemények
2022.05.27.
Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor
Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak, hogy először kipróbáljam a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
181
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.