15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Gésagolyók - minden, amit tudni kell róluk

A gésagolyók nagyszerű szexuális és egészségügyi segédeszközök is egyben. Az első vásárlás előtt mindenkinek rengeteg kérdése van, amire kevés a válasz. Ezért írtunk egy listát azokról az alapvető tényekről, amelyekről tudnia kell a gésagolyókkal kapcsolatban, hogy ki tudja választani az önnek leginkább megfelelőt.

Mi is az a gésagolyó?

Olyan kis golyókról van szó, amelyeket a hüvelybe kell behelyezni. Szexuális stimulációra, a szexuális étvágy növelésére vagy egészségügyi segédeszközként a medencefenék izmainak megerősítésére szolgálnak. Kiváló segítségnek bizonyulnak a Kegel-gyakorlatok elvégzésénél.
 
Klasické biele venušine guličky
Klasszikus fehér gésagolyók

Melyek a legmegfelelőbb golyók kezdők számára?

Kezdőknek a különösen népszerű Feelz golyókat ajánljuk, amelyek orvosi szilikonból készülnek (vigyázat az ugyanolyan kialakítású, de nem márkás PVC anyagú utánzatokra), erős szilikon zsinórral rendelkeznek és könnyen tisztíthatók. Ráadásul a 4 890 Ft-s ár is nagyon kedvező. Ráadásul egy kicsivel nagyobbak, ami kezdők számára előnyt jelent.

Milyen súlyú gésagolyók a legmegfelelőbbek kezdők számára?

Ez elsősorban attól függ, hogyan tudja irányítani a hüvelyi izmait. Általában a könnyebb súlyú golyókat egyszerűbb megtartani. A nehezebb golyók már tapasztaltabb felhasználók számára alkalmasak.

Nehéz használni a gésagolyókat?

Ez minden nőnél különbözik, de a legtöbb hölgynek nem okoz gondot a használatuk. Eltarthat egy kis ideig, amíg meg fogja tudni tartani őket, de gyorsan megtanulja, hogyan kell használni, és ezután már csak élvezni fogja őket. 

Milyen hosszú ideig tartsam őket?

5 perces időintervallumokkal kezdjen. Ha Kegel-gyakorlatokat végez, 10 perccel kezdjen. Később, amikor már gond nélkül meg fogja tudni tartani őket, és a szervezete már hozzá lesz szokva, nyugodtan használhatja hosszabb ideig is. 

Mennyi idő elteltével fogom észrevenni az eredményeket?

Ez is egyéni. Az egyetlen válasz, amit őszintén mondhatunk, az az, hogy ha rendszeresen fogja használni a gésagolyókat, az eredmények meg fognak jelenni. Ugyanúgy, mint az edzőteremben. Ott sem látja az eredményeket rögtön az első hét elteltével. De ha kitartó lesz, akkor az eredményeknek meg fognak jelenni.

Hogyan tisztítsuk a gésagolyókat?

A golyókat mindig meg kell tisztítani, minden egyes használat előtt és után. A vezeték nélküli golyók könnyebben tisztíthatók. 
Öblítse le őket meleg víz alatt, és mossa meg őket antibakteriális szappannal vagy egy kifejezetten szexuális segédeszközökre alkalmas speciális tisztítószerrel, amelyet megtalál a szexshopunk kínálatában is. Ezután újra öblítse le őket tiszta vízzel, hogy alaposan lemossa a szappan/tisztítószert, és puha törölközővel törölje meg. 
Ha vezetékes golyókról van szó, győződjön meg róla, hogy alaposan megtisztította a golyó és a zsinór közötti kapcsolatot.

Mi alapján vásároljak gésagolyókat?

Sajnos nagyon sok utánzat van a piacon, amelyek olyan anyagokat tartalmazhatnak, amik károsak a szervezetre. Ha a golyókat féláron árusítják, mint más szexshopokban, akkor valószínűleg a márkás termék utánzatáról lesz szó. Legyen óvatos. Jó választás egy kezdő számára a szilikon gésagolyó. Az anyag tulajdonságairól a biztonság kedvéért érdemes közvetlenül a szexshopunkban tájékozódni.

Hol vásárolhatom meg a gésagolyókat?

Ideális esetben az Ön kedvenc szexshopjában. Nálunk is megvásárolhatja őket a gésagolyók kategóriában. Ha most megrendeli, holnap már az Öné lesz. 

A kezdők kisebb vagy nagyobb golyókkal kezdjenek?

A nagyobb golyókat könnyebb megtartani a hüvely belsejében, ezért nagyobbakkal kell kezdeni. Később, amikor már edzettek lesznek a medenceizmai, használhat kisebb és nehezebb golyókat is.
Venušine guličky bez šnúrky
Vezeték nélküli gésagolyók

Hogyan használjam a gésagolyókat szex közben?

A gésagolyók használata szex közben lehetséges, de azt javasoljuk, hogy először ismerkedjen meg velük, és tanulja meg, hogyan tudja irányítani a medencefenék izmait. Ha ezt megtanulta, akkor a golyókat szex előtt behelyezheti a hüvelybe. A golyók izgatni fogják Önt és partnerét is.
Szex közben vezeték nélküli golyók használata ajánlott, amelyeket szét lehet választani.
A behelyezésük előtt használjon síkosítót. Kezdjen lassan, kerülje a gyors mozdulatokat, és figyelje, hogyan reagál a teste. Ez azért is fontos, hogy a partnere ne sérüljön meg. Mindkettejük számára kellemesnek kell lennie. Ha ez nem így van, akkor inkább vegye ki a golyókat, vagy csak egy golyót használjon. Probálja ki például a Lelo Luna gésagolyókat.

Szex közben használhatok olyan gésagolyókat is, amelyek vezetékkel vannak összekötve?
Igen, de ez csak abban az esetben lehetséges, ha vékony vezetékről van szó. Abban az esetben, ha a golyók vastag vezetékkel rendelkeznek, nem javasoljuk a gésagolyók használatát szex közben. Nagyon kellemetlen lesz.

Bennem maradhatnak a golyók?

Megtörténhet. Különösen azoknál a golyóknál, amelyeknek nincs vezetékük. Azonban nem jutnak túlságosan messzire. Legfeljebb a méhnyakig. Ha ez véletlenül megtörténik, csak idő kérdése, mikor fognak a gésagolyók  maguktól kiesni. Nyugodtan üljön le az ágy szélére, és próbálja meg az izmok megfeszítésével kinyomni a golyókat.

Mit mondanak a gésagolyókról a nőgyógyászok?

Kérdezze meg az Ön nőgyógyászát. Alapvetően nincs semmi ellenvetésük, és ajánlják őket. Kétségtelenül számos előnyük van minden korosztály számára. Ha babát tervez vagy már terhes, és a szülés előtt áll, segítenek megerősíteni a medenceizmokat és jobban irányítani a hüvelyi izmokat. A szülés ennek köszönhetően könnyebb lesz, és lehetőség szerint kellemesebb is.
A középkorú nőknek vagy akár idősebb korban segíthetnek az inkontinencia problémájával. Az erősebb hüvelyizmok és a megerősített medencefenék jobb kontrollt tesznek lehetővé.

Van valami hátránya a gésagolyók használatának?

A gésagolyók használatával kapcsolatos problémák túlnyomó többsége a nem megfelelő higiénia és gondoskodás hiánya miatt alakul ki. Ritkán allergia léphet fel az anyaggal szemben. Ez elsősorban az olcsó imitáció megvásárlásának köszönhető, amely nem feltétlenül 100%-ban biztonságos, és ártalmatlan az egészségre nézve. Ha több anyagra is allergiás reakciót vált ki, próbálja ki a szilikon gésagolyókat.
Luxus szilikon gésagolyok
 Lelo - luxus szilikon gésagolyók

Mi a különbség a gésagolyók és a Kegel-golyók között?

Elvileg nincs köztük különbség. Ugyanarról a termékről van szó, csak a nevük különbözik.
Ha teljesen pontosak akarunk lenni, akkor a Kegel-golyóknak kb. 34 grammnak kellene lenniük (egy golyó). Kutatások alapján ez az idális súly.
Még számos más elnevezéssel is találkozhat, de a termék mindig ugyanaz, mint például: hüvelygolyó, kéjgolyó, orgazmusgolyó, gésagolyó, ikergolyó, szerelemgolyó, benwa golyó és még sok más.

Vegyem ki a golyókat, amikor WC-re megyek? 

Nem sükséges, de javasoljuk, ha nem akarja elveszíteni őket. A szükség elvégzése során ön is ellazul, és az izmai is meglazulnak, ennek köszönhetően a golyók könnyen kieshetnek.

Megkárosodhatnak a golyók?

Minden lehetséges. Ha rossz minőségű terméket vásárol, nagyon könnyen megkárosodhat.

Kaphatok fertőzést?

Igen, kaphat. Úgy, mint bármi más is fertőzést okozhat, a gésagolyóknak köszönhetően is kaphat fertőzést. Ezért nagyon fontos a megfelelő higiénia betartása. A golyókat használat előtt és után mindig meg kell mosni és ideális esetben szexuális segédeszközökre kifeljesztett fertőtlenítőszert is használjon. 
Szerző
Kata
2018.07.15.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.10.30.
Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?
Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!
1 128
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.