Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Guggoló tigris - szexpóz

A guggoló tigris egy különösen izgató szexpóz a férfiak számára, mivel tökéletes rálátást biztosít a nő popsijára és a kezeket szabadon hagyja - amelyekkel simogathatja a partnerét, izgathatja velük a csiklót, vagy bármi másra is használhatja őket, amihez csak kedve tartja.
 
Guggoló tigris - szexpóz
Guggoló tigris - szexpóz

Leírás

A férfi az ágyon fekszik, ideális esetben az ágy szélén, és hajlított lábakkal szilárdan a padlóra támaszkodik. A nő terpeszállásban, háttal a férfinak a pénisz fölé guggol, és lassan bevezeti a péniszt a hüvelyébe. Ringással, vagy ha úgy tartja kedve, akkor guggolással határozhatja meg a behatolás intenzitását és mélységét.

Ez a pozíció elsősorban a nők aktivitásáról szól. A férfi csak fekszik és élvezi a kilátást a nőre, miközben a "munkát" elsősorban a nő végzi. Ez rendkívül megterhelő póz a combizmoknak, ezért sok nő nem is akarja praktizálni, mert egyszerűen nem bírják. És ez nagy kár. Ez a szexpóz ugyanis mély behatolást tesz lehetővé, amelyet főként a nő határoz meg, csakúgy, mint a behatolás ritmusát.

A férfi pénisze másképp hatol be a hüvelybe, mint bármilyen más pózban, és ez teljesen másfajta izgatást biztosít. Személyes tapasztalataim alapján mondhatom, hogy ez az egyik legizgatóbb póz, úgy általában. Ha a partnere nem bírja, próbáljon meg segíteni neki egy kicsit a kezeivel úgy, hogy segít neki megemelni a popsiját.

Változatok

Ennek a póznak a megváltoztatásához elég, ha a nő arccal a férfi felé fordul. Ez a póz továbbá különösen alkalmas az anális szex kipróbálására is. Egyrészt a nő maga szabályozza a behatolás mélységét, és az anális nyílás ideálisan a férfi pénisze felé fordul, így a hímvessző könnyedén be tud hatolni.

Segédeszközök


Mivel ebben a helyzetben mindkét partnernek szabad a keze, a csikló izgatására is használhatják őket, ami a széttett lábaknak köszönhetően szabadon a rendelkezésükre áll. Próbálja ki a csiklóstimuláló krémet, ami még intenzívebb élvezetet nyújt.
Szerző
Áron
2018.07.01.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...