Heremasszázs, prevenció és minden, amit tudnod kell a kincsedről!

A heremasszázs szexuális tevékenység-e vagy sem? Nem kell ezen a kérdésen gondolkodni, hiszen ez a tevékenység annyira élvezetes, és oly sok előnye van az egészségre és általában az életminőségre nézve.
Hogyan masszírozzuk a heréket
A herék masszázskor túlmelegednek, és véráramlás keletkezik a herékben és a herezacskóban. Ez a tény az egészségügyi előnyök lényege:

 • Szilárdabb erekció
 • Fokozott libidó, azaz erősíti a szex iránti vágyat
 • A magömlés növelése
 • Növelje a teherbeesés esélyét
 • A spermiumok gyógyulása, megerősítése és felgyorsítása
 • Egyes tanulmányok szerint még a természetes tesztoszteron termelést is elősegíti

A fentieken túl a heremasszázs legnagyobb egészségügyi előnye a prevenció. A súlyos egészségügyi problémák, mint például a hererák, elsősorban a herében lévő csomóként nyilvánulnak meg, vagy a herék tapintási érzékenysége. És lehetetlen nem észrevenni hasonló problémát a masszázs során. Így a masszázs nemcsak az egészségnek kedvezhet, hanem ritka esetekben életeket is megmenthet.
A herék önvizsgálata
A heremasszázs bármikor, bármilyen életkorban és körülmények között elkezdhető. Egy ilyen masszázsnak csak pozitív hatása van, függetlenül attól, hogy elvégzi-e önmagán, vagy a párja teszi-e. Bár az utóbbi esetben a végrehajtó részéről természetesen várható az óvatosság és az empátia. Mégis csak a herék a természetben az egyik legerősebb erogén zóna, és a férfi test egyik legérzékenyebb helye is.

Az Interneten található néhány leírása a heremasszázs technikáinak. Az a tény azonban, hogy csak nőnek kell tanulmányoznia őket. Egy férfinak nem kell megtanulnia heréjét masszírozni. Ennek ellenére a következő sorokban adunk néhány tippet.

Hogyan kell elkészíteni a herezacskót a heremasszázshoz

A heremasszázsra való felkészülés gyors és egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy jól érezze magát, előkészítsen gyermek- vagy bármilyen étolajat, valamint egy meleg, de nem forró vízbe áztatott kis törülközőt.

A heréket ebbe a törülközőbe csomagoljuk, hogy felmelegedjenek. Ez fellazítja a bőrt és jelentősen megnyúlik. A herék természetes módon hajlamosak eltávolodni a testtől, mivel a megfelelő spermiumtermelés alacsonyabb hőmérsékletet igényel, mint az emberi test hőmérséklete.

Ezután öntsön egy teáskanál olajat a kezébe, és kezdje el magát a masszázst. Kifejezetten a masszázsolaj lenne ideális természetesen erre a célra. Valószínűleg azonban csak a heremasszázs miatt nem tároljuk. Ezért könnyen helyettesíthetjük baba- vagy testolajjal. Ha nincs ilyesmi, akkor étolajat használunk. Ha lehetséges, kókuszolajat, és ha nem, olívaolajat, napraforgót vagy mást. Nem feltétlenül a legdrágább olívaolajnak kell lennie - ebben az esetben a csúszóssága, nem pedig az íze vagy a minősége számít. Ezért lehetséges az olaj teljes cseréje síkosítóra.

A herék masszírozásához használt emulziót - legyen az olaj vagy gél - nem kell előmelegíteni. Amikor a tenyerünkbe öntjük, könnyen felmelegszik, hogy ne hűtse a heréket.

A herék körüli masszázzsal kezdjük, a comb belső oldalán és a gáton (érzékeny tér a herezacskó és a végbél között). Ezen a ponton néha leginkább lecsúsznánk a végbélnyílás masszírozásához. Nagyon csábító, de az anális és prosztata masszázsról majd tlegközelebb fogjunk írni.
Maga a masszázs bármilyen módon elvégezhető. Játsszon és próbálkozzon. 

A herék és a herezsacskót lehetséges

 • fogdosni
 • nyomogatni
 • enyhén rázza meg és rezgesse őket
 • gurítsa a tenyerébe mint a kínai masszázsgolyókat
 • fogni és húzokatni ujjaival
 • ugyanígy fogja meg a herezacskót a pénisz alatti gyökérnél, és kissé húzza lefelé (optimális, ha másik kezével ellenkező irányba húzza a péniszt), majd hagyja, hogy a herék az ujjak között csúszjanak, és ismételje meg
A herék önvizsgálata - Egészséges herék

Hogyan lehet a heremasszázst különlegessé tenni

Ne féljen a herék nyújtásától, megfelelő szorításától, csavarodásától vagy kíméletes pofozásától. Természetesen jobb, ha a masszírozott herékkel a tulajdonosa kísérletezik, mint a társa. De mindig elég, ha sziszeg, ha egy gyakorlat éppen túllépett a határokon. A rövid fájdalom még senkit nem ölt meg, mindenesetre nem kell túlzásba vinni. 

Egyáltalán nem játszik szerepet, ha erekció lép fel a heremasszázs során. Nem releváns az sem, hogy ezt követi-e a gát és a végbél fent említett masszázsa, esetleg maszturbáció vagy szex (ha párban végzik), és lesz vagy nem lesz-e csúcspontja. Fontos, hogy csak élvezze az egészet.

Akár az ember maga végzi a heremasszázst, akár a társa végzi, az idő múlásával nagyon kellemes rutin jöhet létre. A mozgásokat annyira automatizálják és gyakorolják, hogy már nincs szükség síkosítóra. Ezután a masszázs elvégezhető tévénézés közben vagy pl. olvasás közben. Vigyázzon azonban, hogy ezt a tevékenységet neautomatizálja annyira, hogy elfelejti magát és elkezdi csinálni az anyósnál tett látogatáskor.

Ajándék tipp 🎁

Végül portálunk hoz egy tippet egy ajándékhoz nőtől egy férfinak. A női olvasót itt közvetlenül inspiráljuk, míg a férfi olvasó szép tippet adhat párjának. Egyszerűen abban a formában, hogy elküldünk neki egy linket a cikkünkhöz. Ez az ajándék annál értékesebb, mert "házi készítésű", kézzel készített ajándék. Ez azonban rendkívül egyszerű és gyakorlatilag teljesen költségmentes. Pontosan miről van szó?

Egy kupon heremasszázshoz. Csak annyit kell tennie, hogy letölti az ajándékutalványunkat, kinyomtatja, megírja a nevet és borítékban odaadja a Mikulásnak vagy a Szent Miklósnak, hadd vigye a fa alá.

Természetesen több partnerének is tetszhet ezzel az ajándékkal. Ebben az esetben azonban nagyon ügyelnie kell arra, hogy minden ember saját nevével kapjon egy kupont ...
👇
Heremasszázs kupon
Szerző
Andy Moravek
2021.07.16.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 819
0
Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak a fenekelésről, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor jó, ha tudják: bizonyos szabályokat itt is be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
3 348
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 101
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...