Higiénia anális szex előtt - hogyan lehet beöntést készíteni az irrigátor segítségével

Ha egy igazán zavartalan és szép élményt szeretne kapni az anális szexből, akkor érdemes erre alaposan felkészülni. Számos mítosz kering az öblítésről vagy a beöntésről. Noha manapság ez a fajta higiénia nem túl elterjedt, ez is ugyanolyan módja a higiéniának, mint bármi más, és azt kell mondani, hogy rendkívül hasznos.
Anál higiénia
Akár hiszi, akár nem, a beöntést követően nagyszerű érzést fog kiváltani önből az anális szex, ráadásul az egész teste nagy megkönnyebbülést fog érezni. Az ellazulás mértéke és a közösülés élvezete csodálatos lesz. A béltisztítást legalább évente egyszer javasoljuk, függetlenül attól, hogy az anális szex vonzza-e önt vagy sem.

Annak ellenére, hogy vannak olyan emberek, akiket már maga a beöntést is izgat, ez nem túl kellemes dolog. Ez különösen igaz az első kísérletekre. Később már szerez némi tapasztalatot, és az egész eljárás nem lesz kellemetlen. Ugyanúgy, mint az anális szexszel való kísérletezés során, a cső bevezetéséhez is hozzászokik a végbél, és az irritáció minimális lesz. A tisztítás utáni érzés mindenképpen megéri. A test maga tudatja önnel, hogy megkönnyebbült a béllerakódásoktól.

Irrigátor - zacskó a beöntésre

A klisztírre (beöntésre) szolgáló tartályt, más néven irrigátort, egy egészségügyi segédeszközöket árusító üzletben vagy egy online áruházban - leginkább szexshopokban is megvásárolhatja. Egy műanyag tasakból vagy zománctartályból, csőből és az ún. végbélcsőből áll. A tasakakot a falra kell akasztani, és egy forgószeleppel ellátott tömlő vezet kifelé belőle. Egy végbélcsővel ér véget, amelyet a végbélbe kell beilleszteni. Kicsi, kozmetikai beöntés egy speciális csővel ellátott ballonnal is készíthető. De itt csak a végbél kiöblítéséről van szó. Azonban ez elegendő lehet a gyönyörű szexhez.

Hogyan kell beöntést csinálni?

  • A beöntést éhgyomorral kell végezni. A feltöltéshez haszáljon fel 0,5–2 liter folyadékot. A vizet fel kell forralni, vagy desztillált vizet kell használni. A víz hőmérsékletének megközelítőleg az emberi test hőmérsékletéhez kell közelítenie. A lényeg, hogy kellemes legyen az ön számára.
  • A vizet öntse egy beöntőedénybe, akassza a fürdőszoba falára körülbelül 1,5 - 2 méterrel a talaj felett. Nedvesítse be a cső végét síkosítóval, szappannal vagy olajjal.
  • Térdeljen le, és tegye a fejét a lehető legalacsonyabbra, közel a padlóhoz. Lazuljon el, lélegezzen természetesen.
  • Helyezze be a cső végét az anális nyílásba 15 - 30 cm mélyen, attól függően, hogy mennyire engedi a teste, és hagyja, hogy a víz befolyjon, amíg nem érez nagyobb nyomást, de nem szabad fájdalmat éreznie. A víz beöntését egy ideig megszakíthatja, és folytathatja, amikor a nyomás felszabadul.
  • Annyi vizet fogadjon be, amennyit el tud viselni. Ha sikerül egy ideig a vizet magában tartania, az csak jó. A belek térfogata a folyadékkal növekszik, a lerakódások és a bélsár elkezdenek kimosódni, és a híg széklettel kiűrülnek. Menjen a toalettre, majd pihenjen egy darabig.

Intim zuhany

Ára: 3490 Ft-tól
Szerző
Andy Moravek
2021.04.16.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...