Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hogyan elégítsd ki rendesen a nőt orálisan?

Tudta, hogy a nő a leggyakrabban az orális szex közben színleli az orgazmust? Az ok egyszerű... A legtöbb férfi nem csinálja jól, így hosszú idő után, ami alatt a hüvely ki van téve a hatalmas férfi erőfeszítésnek, a nő a gyönyör helyett fájdalmat érez. Azt mondani, hogy inkább hagyd abba, drágám, feleslegesen csinálod, nem éppen a legjobb ötlet, ezért inkább úgy tesznek,mintha az orgazmustól a hideg rázná őket. Tehát hogyan elégítse ki a nőt egy jó orális szexszel, ami nem színjátékkal végződik?

Ennek a menete annyira egyszerű, hogy az már szinte bonyolult. A briliáns orális szexhez ugyanis nincs szükség mesteri teljesítményre, hanem inkább arra, hogy hajlandó legyen felderíteni, hogy pontosan mit is szeret a kedvese. Ne hagyatkozzon arra, hogy ami tetszett az exének, azt a mostani partnere is élvezni fogja. Ugyanis minden hüvely eltérő, és a legérzékenyebb pontok nem mindig ugyanott helyezkednek el.

Fontos az előjáték

Azonnal beleveni magát a partnere intim területébe a szájával garantáltan nem a siker kulcsa. Az orális szex is szex, ezért nem szabad megfeledkezni az előjátékról. Vezesse őt rá, hogy mi fog történni, majd csak azután csúsztassa le a fejét. Hogy jobban hozzá tudjon férkőzni, ne felejtse el a popsiját megtámasztani egy párnával. Ha borostás az álla, ügyeljen rá, hogy a feje olyan szögben legyen, hogy a lehető legkevésbé sértse meg a szakállával.

Kezdje könnyedén

Finoman haladjon a nyelvével a belső ajkak és a hüvelybemenet körül, és mindennek hagyjon elegendő időt. Ennek a területnek a lassú szeretgetése biztosítja, hogy majd később tudni fogja, hogy melyik helyre kell összpontosítania. Még semmit se szívjon, és ne mozgassa vadul ide-oda a nyelvét, és figyelje meg, hogyan változik a hüvelye. Csak a nyelve hegyét használja, majd fokozatosan vonja be az egész nyelvét.

Azok a helyek, amelyek enyhén megduzzadnak és megtelnek vérrel, később kulcsfontosságúak lesznek. Általánosságban azonban érvényes, hogy ha egy nő izgalmi állapotban van, a hüvelynyílás körüli terület rendkívül érzékeny. Ezért biztosan ne csak a csiklóra összpontosítson, mivel egyes nők éppen a belső szeméremajkak izgatásával érik el a csiklóorgazmust.

Itt az ideje bekeményíteni

Minél hosszabb ideig fog játszani a csiklójával és az ajkaival, annál biztosabb lesz abban, hogy a második szakaszban mire kell odafigyelni. Szemmel láthatóan nagyobbak lesznek, sőt ízletesebbek is. :)

Ha azt veszi észre, hogy hosszú ideje nem történt semmi változás, növelje a nyomás és az ide-oda mozgás intenzitását, de a maximumot tartogassa a végére. Próbálja meg finoman szívni, és segítsen az ujjaival. Vigyázzon a hosszú körmökkel, amik ilyenkor több kárt okozhatnak, mint hasznot. Az ujjbegyeivel izgassa azt a területet, amit éppen nem izgat a nyelvével, és egy vagy két ujját behelyezheti a hüvelybe. Eleinte ne mozgassa őket a hüvelyben, ha úgy érzi, hogy a nő mozgatja a medencéjét, lassan húzza ki, majd rakja vissza az ujjait.

A hüvely most már sokkal nedvesebb, a nő már nem fekszik passzívan, hanem nyögdécselni kezd, és az izmok a teste nagy részén dolgoznak. Ez annak a jele, hogy jól csinálja, és hogy már a vége felé halad.

Végjáték

Fontos, hogy itt ne álljon meg és növelje az intenzitást, de csak a józan ész keretein belül. Legyen tudatában annak, hogy a hüvely most egy kissé meg van duzzadva, és a gyönyör és a fájdalom közötti határ rendkívül vékony. Ha biztos benne, hogy mi a megfelelő hely, ott hozzon létre enyhe vákuumot a szájával és addig mozgassa a nyelvét, amíg el nem éri az orgazmust.

Tippek a végére

A popsi csak egy kis távolságra van attól a helytől, ahova az összes figyelmét összpontosítja, ezért jó lenne megtudni, hogy a nő szeret-e, ha ezzel a lyukkal játszadozik. Kezdetben érintse meg a nyelvével, és amikor biztos benne, hogy meg van vele elégedve, dugja az egyik ujját a popsijába. Azonban ügyeljes a kellő nedvesítésre és vigyázzon a baktériumok átvitelére. Az az ujj, amivel már felfedezte a popsiját, már nem mehet a hüvelybe.

Ha még ízletesebbé szeretné tenni a hüvelyét, akkor még mielőtt ráveti magát a szájával, masszírozza be a hüvelyét egy illatos orális síkosítóval. Ez ehető, jó illatú és gyakran olyan stimulánsokat is tartalmaz, amelyek a munka nagy részét elvégzik ön helyett. A síkosító, mint olyan, jól jöhet ezeknél a játékoknál, és nem kell folyamatosan benyálaznia az ujjait. Az orális gélnek köszönhetően a hüvelye teljesen nedves lesz.

Szerző
Martina
2019.09.06.
Head of Marketing ...
Mark
2021.03.15.
Igen jo

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...