Hogyan élvezheti a szexet a zuhany alatt?

Időnként az az érzésünk támad, hogy a zuhany alatti szex csak a romantikus filmekben jelenik meg, és a való életben ez egy olyan dolog, amiről csak álmodozhatunk. A gyakorlatban ez a jelenet teljesen másképp néz ki - minden csúszós, a víz folyik a szemébe, és lassan eltűnik a szerelmeskedés vágya. A vágy azonban nem ismer határokat, és a szex a zuhany alatt valóban megélénkítheti a kapcsolatot. Szóval hogyan élvezheti azt a lehető legjobban?

Ne kísérletezzen a pózokkal

Az előadás megkezdése előtt érdemes megfontolni, hogy mit kínál a fürdőszobája, a zuhanyfülkéje vagy a fürdőkádja, és ennek megfelelően legalább az alapvető történetet építse fel a fejében. Le lehet ülni a sarokkád szélére? Ha a partnere valamivel alacsonyabb, a rendelkezésére áll egy sámli vagy egy lépcsőfok, amire ráállhat? Van hova helyeznie az egyik lábát, hogy valamivel jobb hozzáférhetősége legyen? És ami a legfontosabb - nem öli meg magát közben?

Ha ön nem egy kaszkadőr, akkor jobb, ha nem rendelkezik a kaszkadőrök bátorságával. Az önöknél jóval nagyobb ászok is a fürdőszobából egyenesen a sürgősségire mentek, csak a szokásos zuhanyozás következtében, nem is beszélve a páros játékokról.

Biztosítsa a stabilitást

A nedves tenyér nem nyújt sok támogatást, ha a bepárásodott fürdőszobai csempékkel érintkezik. A zuhanyfüggönybe vagy vízcsapba való kapaszkodás szintén nem jó ötlet, mivel a legjobb esetben is fiaskóval, a legrosszabb esetben pedig fájdalmas eséssel végződhet.

Ha a fürdőszobája nem rendelkezik biztonságos fogantyúval, fontolja meg a zuhanyfogantyú beszerzését. A telepítése egyszerű, és ezt a segítőt nem csak akkor fogja értékelni, ha a partnerével átadják magukat a szenvedélyes játékoknak.

Hívja segítségül a játékokat

A zuhany alatt történő behatoláshoz tisztában kell lenniük a saját erejükkel, azonban ha ehhez nincs mersze, a lehetőségek továbbra is korlátlanok. Az orális szex ebben az esetben már-már kívánatos. A partnere intim testrészei tökéletesen tiszták, és a gyönyör pillanatai nem csak azok számára lesznek élvezetesek, akik passzív módon élvezik azt, hanem azok számára is, akik azt végzik.

A második szabály ebben a pontban így hangzik: Ne feledkezzen meg az erotikus játékokról! A vízhatlan vibrotojás vagy a masszázsfej nagyszerű segítő, ami biztosan nem fog csalódást okozni.

Ne feledkezzen meg a síkosítóról

Bár a víz önmagában is nedvességet nyújt, de nem síkosít, és nem nedvesíti a bőrt. Hosszú idő után inkább száradni kezd, ami meglehetősen fájdalmas lehet az intenzívebb játékok során.

A síkosító tehát újabb must-have darab, és bár általában a vízbázisú síkosítókat javasolunk, ezúttal szerelkezzen fel a szilikonos alapú síkosítókkal. A szilikon síkosítókat a víz nem mossa le annyira könnyen a bőrről, és nem történik meg, hogy folyamatosan újra fel kell vinnie a síkosítót.

Dobja el az akadályokat, és élvezze az érintéseket

A zuhany alatt kiváló alkalma lesz arra, hogy alaposan szemügyre vegye a kedvesét, és kényeztesse őt egy mega adag forró érintéssel. Még az egyszerű hátmosás is a megfelelő hangulat megteremtése közben olyan hatással lehet, mint a legizgatóbb előjáték.

Ne siessen sehova, dobjon ki a fejéből mindent, ami nem kapcsolódik az adott pillanathoz, és hagyja, hogy az idő szabadon teljen. Meg fogja lepni, hogy hová vezethetnek az ártatlan játékok a fürdőszobában.
Szerző
Martina
2020.09.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2022.05.27.
Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor
Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak először , hogy ki merjem-e próbálni a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
850
0
Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
490
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...