Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?

Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
Utazás komplikációk nélkül

Kapcsolja ki és zárja le a kütyüt

Az újratölthető játékok manapság különösen népszerűek, de sokan még mindig szeretik a megbízható, elemmel működő kütyüket. Ebben az esetben vegye ki az elemeket a játékból, és csomagolja őket külön, mielőtt a táskába tenné őket. Az újabb kütyük némelyike biztonsági zárral rendelkezik, így egyszerűen csak zárja le őket az adott játék használati utasításának megfelelően, és a repülőtéren nem fenyegeti semmi kellemetlenség. 

A bécsi Schwechat repülőtéren például a hagyományos méretű vibrátorok nem szerepelnek a tiltott tárgyak listáján, ezért azokat be lehet vinni a repülőgép kabinjába.

Mindenesetre azt javasolják, hogy vegyük ki az elemeket a vibrátorból. A lítiumelemet tartalmazó tárgyak kézipoggyászban és feladott poggyászban is elvihetők. 

Ezek a szabályok reptérenként eltérőek lehetnek, ezért javasoljuk, hogy szükség esetén forduljanak az adott repülőtérhez.

Csomagolja a kütyüt átlátszó tasakba
Annak elkerülése érdekében, hogy a játékodat valaki a repülőtéren kezelje, csomagolja a kütyüket átlátszó műanyag zacskókba. Így a biztonságiak látni fogják, hogy mi van benne, és megvédi a játékait az egészségtelen kezeléstől.

A légi közlekedésre különböző korlátozások vonatkoznak. Ha lehetséges, csak kisebb játékokat vigyen a kézipoggyászában. Az üvegből vagy más anyagból készült hosszú kütyükről az ellenőrzés azt feltételezheti, hogy fegyverek..

Ne stresszeljen feleslegesen és legyen őszinte

Ha a repülőtéri biztonsági tiszt megkérdezi, hogy mi van a táskájában, mondja meg neki egyenesen. Ezzel megkímélheti magát attól, hogy félrehívják további kérdezősködésre, és azt is elkerülheti, hogy a táskájában turkáljon. Felejtse el a kínos helyzetet, a személyzet naponta több ezer embert ellenőriz.

Ha le kell küzdenie a nyelvi akadályokat, emlékezzen a következő mondatra: "It is only sex toy", ami lefordítva: "Ez csak egy erotikus játék".

Egyes országokba azonban nem viheti be a játékát

Sajnos egyes országokban az erotikus segédeszközök tiltottak. Ezért a csomagoláskor mindenképpen ellenőrizze, hogy a nyaralási célállomáson engedélyezettek-e. Hagyja otthon a játékszert, ha például Thaiföldre, Vietnamba, Indiába, Malajziába, Szaúd-Arábiába, az Egyesült Arab Emírségekbe, a Maldív-szigetekre vagy akár az Egyesült Államok egyes államaiba utazik.

A kézipoggyászban lévő folyadékok esetében a szabály legfeljebb 100 ml

Minden utas kézipoggyászában legfeljebb 100 ml térfogatú folyadékot és gélt vihet magával. Minden csomagot egy legfeljebb 1 literes, újrazárható, átlátszó zacskóban kell elhelyezni. A nagyobb kiszerelésű csomagokat a feladott poggyászban is elhelyezheti, de azt is javasoljuk, hogy csomagolja be egy műanyag zacskóba, hogy megvédje a poggyászát abban az esetben, ha a folyadék kiömlik.

Üzletünkben különböző kiszerelésekben találhat kenőgéleket vagy masszázsolajokat. Vannak a legkisebb kiszerelések egyszeri használatra, de 100 ml-es kiszerelések is, amelyek ideálisak utazáshoz.

Ha még mindig nem tudja, mit vigyen magával a nyaralásra, inspirálódjon a Nyaralás szex kollekciónkból.

A szenvedély és a vágy akkor ébred fel az emberben, amikor megváltoztatja a környezetét és új helyeket fedez fel. Reméljük, hogy a legtöbbet hozza ki a kütyükből a nyaralás során, akár egyedül, akár partnerével.
Szerző
Veronika
2023.05.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
591
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...