Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?

Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
Utazás komplikációk nélkül

Kapcsolja ki és zárja le a kütyüt

Az újratölthető játékok manapság különösen népszerűek, de sokan még mindig szeretik a megbízható, elemmel működő kütyüket. Ebben az esetben vegye ki az elemeket a játékból, és csomagolja őket külön, mielőtt a táskába tenné őket. Az újabb kütyük némelyike biztonsági zárral rendelkezik, így egyszerűen csak zárja le őket az adott játék használati utasításának megfelelően, és a repülőtéren nem fenyegeti semmi kellemetlenség. 

A bécsi Schwechat repülőtéren például a hagyományos méretű vibrátorok nem szerepelnek a tiltott tárgyak listáján, ezért azokat be lehet vinni a repülőgép kabinjába.

Mindenesetre azt javasolják, hogy vegyük ki az elemeket a vibrátorból. A lítiumelemet tartalmazó tárgyak kézipoggyászban és feladott poggyászban is elvihetők. 

Ezek a szabályok reptérenként eltérőek lehetnek, ezért javasoljuk, hogy szükség esetén forduljanak az adott repülőtérhez.

Csomagolja a kütyüt átlátszó tasakba
Annak elkerülése érdekében, hogy a játékodat valaki a repülőtéren kezelje, csomagolja a kütyüket átlátszó műanyag zacskókba. Így a biztonságiak látni fogják, hogy mi van benne, és megvédi a játékait az egészségtelen kezeléstől.

A légi közlekedésre különböző korlátozások vonatkoznak. Ha lehetséges, csak kisebb játékokat vigyen a kézipoggyászában. Az üvegből vagy más anyagból készült hosszú kütyükről az ellenőrzés azt feltételezheti, hogy fegyverek..

Ne stresszeljen feleslegesen és legyen őszinte

Ha a repülőtéri biztonsági tiszt megkérdezi, hogy mi van a táskájában, mondja meg neki egyenesen. Ezzel megkímélheti magát attól, hogy félrehívják további kérdezősködésre, és azt is elkerülheti, hogy a táskájában turkáljon. Felejtse el a kínos helyzetet, a személyzet naponta több ezer embert ellenőriz.

Ha le kell küzdenie a nyelvi akadályokat, emlékezzen a következő mondatra: "It is only sex toy", ami lefordítva: "Ez csak egy erotikus játék".

Egyes országokba azonban nem viheti be a játékát

Sajnos egyes országokban az erotikus segédeszközök tiltottak. Ezért a csomagoláskor mindenképpen ellenőrizze, hogy a nyaralási célállomáson engedélyezettek-e. Hagyja otthon a játékszert, ha például Thaiföldre, Vietnamba, Indiába, Malajziába, Szaúd-Arábiába, az Egyesült Arab Emírségekbe, a Maldív-szigetekre vagy akár az Egyesült Államok egyes államaiba utazik.

A kézipoggyászban lévő folyadékok esetében a szabály legfeljebb 100 ml

Minden utas kézipoggyászában legfeljebb 100 ml térfogatú folyadékot és gélt vihet magával. Minden csomagot egy legfeljebb 1 literes, újrazárható, átlátszó zacskóban kell elhelyezni. A nagyobb kiszerelésű csomagokat a feladott poggyászban is elhelyezheti, de azt is javasoljuk, hogy csomagolja be egy műanyag zacskóba, hogy megvédje a poggyászát abban az esetben, ha a folyadék kiömlik.

Üzletünkben különböző kiszerelésekben találhat kenőgéleket vagy masszázsolajokat. Vannak a legkisebb kiszerelések egyszeri használatra, de 100 ml-es kiszerelések is, amelyek ideálisak utazáshoz.

Ha még mindig nem tudja, mit vigyen magával a nyaralásra, inspirálódjon a Nyaralás szex kollekciónkból.

A szenvedély és a vágy akkor ébred fel az emberben, amikor megváltoztatja a környezetét és új helyeket fedez fel. Reméljük, hogy a legtöbbet hozza ki a kütyükből a nyaralás során, akár egyedül, akár partnerével.
Szerző
Veronika
2023.05.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...