Hogyan kell megtisztítani az erotikus játékokat? (Márta)

Ez egy olyan kérdés, amit nagyon sok vásárló tesz fel nekünk. És meg kell hagyni, hogy ez helyénvaló. Különféle szexuális segédeszközöket használnak, de ami a lényeg, hogy ezek nagyon intim jellegűek, és ezért maximálisan tisztán kell őket tartani, fertőtleníteni kell őket, hogy elkerülje a különböző mikózisokat és az egyéb bakteriális megbetegedéseket. 

Márta, az Ön esetében egy minőségi szilikonos vibrátorról van szó, ami vízhatlan, így nyugodtan megmoshatja folyó meleg víz alatt is, (azonban ne felejtse el kivenni az elemeket), használjon egy kis mennyiségű gyengéd szappant, és a vibrátora olyan lesz, mint újkorában. Ha tökéletesen higiénikusan tisztának szeretné tudni a játékszerét, akkor kifejezetten a szexuális segédeszközökre kifejlesztett, speciális fertőtlenítőszert is használhat. Ez a szexshopunkban is kapható.

Általános tanácsok a szexuális segédeszközök tisztításával kapcsolatban

Fertőtlenítőszer a szexuális segédeszközökre - Splash
Fertőtlenítőszer a szexuális
segédeszközökre - Splash 2890 Ft-ért

Mivel számos, különböző anyagból készült szexuális segédeszköz van a piacon, fontos, hogy tudja, hogyan kell megfelelően gondoskodni a sajátjáról. Ugyanis mindegyik anyag másfajta gondoskodást igényel.  

A szilikon tisztítása

A szilikon egy nagyszerű anyag, nemcsak a használatot, hanem a gondoskodást illetően is. Minden bizonnyal ez a legkevésbé igényes anyag. Mindössze annyit kell tennie, hogy minden használat előtt és után alaposan megmossa meleg vízzel és egy kevés gyengéd babaszappannal. Azok számára, akik hajlamosak a gyulladásokra, vagy érzékenyek a különböző baktériumokra, szexuális segédeszközökre kifejlesztett tisztítószer használatát is javasoljuk. Az tökéletesen fertőtleníti a játékszert, és az összes lehetséges baktériumtól megszabadítja azt. Azután száraz, sötét helyen tárolja, és a játékszer évekig hű társa marad.  

A PVC, ABS anyagok tisztítása

Számos dolog készül PVC-ből, ami biztosan megtalálható az ön háztartásában is. Valójában ez egy műanyag, ami különböző formákat ölthet. Ha szilárd PVC-ből készült játékja van, akkor ugyanaz vonatkozik rá, mint a szilikonra. Meleg víz és egy kevés szappan is elegendő. De a PVC azonban amolyan zselatinos alakban is előfordulhat. Ez már bonyolultabb. A szappan károsíthatja és szétmarhatja a segédeszközt, a meleg víz pedig önmagában nem elegendő. Ezért a vibrátorok, vagy esetleg más puha PVC-ből készült erotikus játékszerek esetében nyomatékosan a szexuális segédeszközökre kifejlesztett tisztítószer használatát javasoljuk. Ez nem tesz kárt a játékban, és tökéletesen fertőtleníti azt. 

A TPR, TPE, SuperSkin anyagok tisztítása

Ez az anyag az emberi bőrt hivatott imitálni. Többnyire műpuncikat, férfi maszturbátorokat és néha vibrátorokat is készítenek belőle. Ennek az anyagnak a legigényesebb a karbantartása. Soha ne tisztítsa meg szappannal vagy más vegyszerrel, mert az károsíthatná a segédeszközt, és az anyag elveszítheti az egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a zselatinos játékok esetében, ezekre is érvényes, hogy érdemes egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószert vásárolni. Javasoljuk, hogy szerezzen be babahintőport is, amivel rögtön a használat után egy kicsit "porozza be" a felületét. A játékszere így tökéletesen tiszta lesz, és megmarad az anyag összes fontos tulajdonsága. 
A SuperSkin anyagból készülnek a népszerű férfi maszturbátorok is, a Fleshlight. Erre egy speciális tisztítószer használatát javasoljuk, amit kifejezetten a Fleshlight számára fejlesztettek ki - Fleshwash

Marcella
Szerző
Karina
2019.05.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2023.03.29.
Interaktív szórakozás a FeelConnect 3.0-val - hogyan kell használni?
A Svakom alkalmazáson kívül a Svakom eszközöket a FeelConnect 3.0 mobilalkalmazással is párosíthatja, ami érdekes felhasználási lehetőségeket kínál. A különböző módok mellett ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy csevegés vagy videohívás útján kapcsolódjon partneréhez. Eredeti bónusz, hogy a mobilt interaktív tartalmakhoz is csatlakoztathatja, például a Pornhubon található videók megtekintésekor. Megmutatjuk, hogyan.
909
0
Hogyan használni helyesen
2021.06.18.
Hogyan kell tisztítani az erotikus segédeszközöket?
Az erotikus játék megszerzése anélkül, hogy belegondolna a higiéniájára és a karbantartására, olyan, mintha autót vezetne, és nem törődne a sebességgel. Elérheti célját, de idővel pénzbírság lepheti meg. Ha nem gondoskodik az erotikus segédeszközökről, akkor ez ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy nem könnyíti meg a pénztárcáját, hanem a saját egészségével fizet.
1 408
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...