Hogyan kezdjük el a BDSM-t?

A durvább szexuális praktikák olyan dolgok, amikről a legtöbb ember csak csendben álmodozik, ám ezt nem ismerik be a partnerükkel töltött romantikus vacsora alatt. Ha ön azok közé a merész, de egyúttal szerencsés emberek közé tartozik, akik nem félnek beteljesíteni a vágyaikat, akkor ez a cikk önnek íródott. Hogyan kezdjük el a BDSM-et, és mit érdemes kipróbálni az ágyban?

A nőket valószínűleg a 50 shades-trilógia inspirálta, hogy kipróbálják ezeket a durvább technikákat. Azt mondhatjuk, hogy a BDSM-ot először mutatták be a tömegeknek a filmvásznon vagy könyv formájában. Bár korábban is voltak utalások arra, hogy megismertessék ezt a szexuális területet a nyilvánossággal, de soha senkinek nem sikerült olyan mértékben, mint a trilógia szerzőjéhez. De ha még mindig nem tudja, hogy miről is van szó, kezdjük azzal, hogy mit is rejt a BDSM fogalom.

Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism, Masochism

Pontosan ennyi szó alkotja ezt a titokzatos rövidítést. Lefordítva kötözést, engedelmességet, dominanciát, alárendeltséget és a már jól ismert szadomazot jelenti. Ez egy olyan terület, ami sok kis alterületet foglal magába, miközben a BDSM szerelmesei csak az egyiknek, vagy mind az összesnek hódolhatnak. Általában a párok néhány kiválasztott területre specializálódnak, amiben fejlődnek. Mivel igen is, a BDSM gyakorlást és állandó tanulást igényel.

Ahhoz, hogy a partnerével otthon játszadozhassak azonban nem kell különféle kézikönyveket áttanulmányozniuk, vagy a japán mesterektől elsajátítaniuk a kötözés összetett technikáját. A BDSM-t a saját hálószobájuk kényelemében, az éj leple alatt is kipróbálhatják, miközben semmi más dolguk nincs, mint elengedni a fantáziájukat.

Hogyan kell elkezdeni a BDSM-t?

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy ki lesz a domináns, és ki lesz az alárendelt. Azután át kell gondolni, hogy pontosan mit is akarnak kipróbálni. Szeretné megtapasztalni a szexet úgy, hogy teljesen meg van kötözve, és nem képes mozogni? Szeretné, ha elnáspángolnák a fenekét? Vagy úgy szeretne mélytorkozni, hogy a kezei hátul össze vannak kötve, miközben a partnere adja az ütemet?

Kötözés és megbilincselés

A kezdőknek leginkább a bilincs és az egyszerű kötél ajánlott. Ezekkel a segédeszközökkel tökéletesen mozgásképtelenné teheti a partnerét, miközben a technika nem igényel különösebb erőfeszítést vagy hosszabb összeszerelést. Ha mégis valami máshoz lenne kedvük, próbálják ki a kötözős készleteinket. Különböző boka- és csuklóbilincsből álló készletek állnak a rendelkezésére, amelyek lehetetlenné teszik a mozgást, és több pozitúrában is alkalmazhatók.

Kiváló segítség lesz a szemmaszk is, ami a megkötözött személyt arra kényszeríti, hogy ne a látásával, hanem más érzékszervekkel érzékeljen és észleljen mindent, ami körülötte történik. A szájpecek nem engedi, hogy tiltakozzon, és akarva-akaratlanul el kell viselnie mindent, amit a partnere művel önnel. A nyakörv viszont az alattvalója egyfajta megjelölésére szolgál, ezért nem szabad megfeledkezni róla. Amint a partnere felteszi önre, tudni fogja, hogy mostantól a hatalom az ő kezében van.

Elfenekelés avagy spanking

Erről a technikáról bővebben a blogunkban írtunk: Minden, amit eddig félt megkérdezni az elfenekelésről. Majdnem minden nő álma az, hogy alaposan elfenekeljék, és rossz kislánynak érezhessék magukat, aki megérdemli a büntetést, szóval bátran vessék bele magukat.

Ha több paskolást szeretne fogadni vagy adni, akkor jó, ha a kezét felváltja valamilyen más segédeszköz. A tapasztalatlanok szívesen fogadják a paskolót vagy a rojtos ostort. A tollal vagy a fogaskerékkel történő gyengéd cirógatás az alapos elnáspángolás előjátékaként szolgál. Ennek eredményeként a testében lévő tapintható receptorok mozgásba lépnek, és felkészítik önt egy olyan gyönyörre, amellyel csak összeszorított fogakkal fog tudni megbirkózni.

Bújjon valaki más bőrébe

A BDSM enyelgés szinte már kívánja, hogy valamilyen jelmezt húzzon. Az engedetlen diáklány és a szigorú tanár, vagy a nővérke és a páciens szerepébe bújva levetkőzheti a gátlásait, és ez segít abban, hogy maga mögött hagyja a kezdeti szényenlősséget.

Hiszen mi sem szexibb egy olyan diáklánynál, aki visszabeszél, ezér büntetést érdemel, vagy egy tapasztalt nővérkénél, akiből végül előbújik a pajkos nimfomániás nő. Dobja fel a jelmezt egy szexi fehérneművel, és olyan élményben lesz része, amire még sokáig emlékezni fog. A BDSM éppen erről szól – az összes érzék bevonásáról és a fantáziálás képességéről.

Nem minden esetben éri meg kísérletezni

Maga a háztartás is számos olyan eszközt kínál, amelyeket felhasználhatnak a BDSM játékokhoz. Ez azonban nem mindig jó ötlet. A rövidebb játékokhoz ugyan nincs szükség a BDSM-tárgyak és segédeszközök beszerzésére, de ha azt tervezi, hogy gyakrabban fogják áttadni magukat ezeknek a praktikáknak, akkor érdemes beszerezni professzionális segédeszközöket.

Ezáltal biztos lehet benne, hogy a használatuk biztonságos lesz. A BDSM praktikák gyakorlásához tervezett összes eszközt úgy tervezték, hogy ellássák a feladatukat, miközben biztonságot és kényelmet nyújtanak. Dióhéjban ez azt jelenti, hogy nem jó ötlet a kötözésre alkalmas kötelet a kamrában található madzaggal helyettesíteni, mivel az véraláfutásokat, horzsolásokat és kisebb sérüleseket okozhat. A mellbimbócsipeszek pedig úgy vannak kialakítva, hogy ne tegyenek kárt a mellbimbókban, még akkor sem, ha erősen szorítják őket. Ehelyett a ruhacsipesz kipróbálása nem jó választás.

Ha azt tervezi, hogy gyakrabban fogja praktizálni a BDSM gyakorlatokat, akkor érdemes olyan eszközöket választania, amelyekre támaszkodhat, és amelyek nem fogják komplikálni a gyönyörteljes pillanatokat.

Szerző
Martina
2019.09.16.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak a fenekelésről, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor jó, ha tudják: bizonyos szabályokat itt is be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
3 324
0
Hogyan válasszunk
2020.03.17.
Tippek és trükkök: Péniszgyűrűk
A péniszgyűrűk a hosszabb, keményebb és szilárdabb erekció fenntartására szolgálnak. Néhány változatban ezek mindkét partner számára egy apró stimulátorként működnek. Az erekció a péniszben lévő vér felgyülemlésével jön létre. Ez természetes módon is létrejöhet akár izgatással, vagy különféle segédeszközökkel, például a péniszpumpa segítségével. A maszturbáció az erekció elérésének hatékony eszköze is lehet. Természetesen az egyes módszereket kombinálhatja is.
1 548
0
Jobb szex
2020.10.23.
Szexuális segédeszközök férfiaknak - milyen játékokat használhat a partnerével vagy egyedül?
Amikor a „szexuális segédeszköz” kifejezést halljuk, mindenkinek azonnal a vibrátor vagy a dildó jut az eszébe, és a beszélgetés ezzel véget is ér. Bár a vibrátor foglalja el az első helyet a felnőtt szexuális segédeszközök piacán, ez a termék minden bizonnyal csak a jéghegy legszembetűnőbb csúcsa. A kifejezés egy egész halom erotikus játékot rejt, és az uraknak is van miből válogatniuk.
2 985
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...