Hogyan kezdjük el a BDSM-t?

A durvább szexuális praktikák olyan dolgok, amikről a legtöbb ember csak csendben álmodozik, ám ezt nem ismerik be a partnerükkel töltött romantikus vacsora alatt. Ha ön azok közé a merész, de egyúttal szerencsés emberek közé tartozik, akik nem félnek beteljesíteni a vágyaikat, akkor ez a cikk önnek íródott. Hogyan kezdjük el a BDSM-et, és mit érdemes kipróbálni az ágyban?

A nőket valószínűleg a 50 shades-trilógia inspirálta, hogy kipróbálják ezeket a durvább technikákat. Azt mondhatjuk, hogy a BDSM-ot először mutatták be a tömegeknek a filmvásznon vagy könyv formájában. Bár korábban is voltak utalások arra, hogy megismertessék ezt a szexuális területet a nyilvánossággal, de soha senkinek nem sikerült olyan mértékben, mint a trilógia szerzőjéhez. De ha még mindig nem tudja, hogy miről is van szó, kezdjük azzal, hogy mit is rejt a BDSM fogalom.

Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism, Masochism

Pontosan ennyi szó alkotja ezt a titokzatos rövidítést. Lefordítva kötözést, engedelmességet, dominanciát, alárendeltséget és a már jól ismert szadomazot jelenti. Ez egy olyan terület, ami sok kis alterületet foglal magába, miközben a BDSM szerelmesei csak az egyiknek, vagy mind az összesnek hódolhatnak. Általában a párok néhány kiválasztott területre specializálódnak, amiben fejlődnek. Mivel igen is, a BDSM gyakorlást és állandó tanulást igényel.

Ahhoz, hogy a partnerével otthon játszadozhassak azonban nem kell különféle kézikönyveket áttanulmányozniuk, vagy a japán mesterektől elsajátítaniuk a kötözés összetett technikáját. A BDSM-t a saját hálószobájuk kényelemében, az éj leple alatt is kipróbálhatják, miközben semmi más dolguk nincs, mint elengedni a fantáziájukat.

Hogyan kell elkezdeni a BDSM-t?

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy ki lesz a domináns, és ki lesz az alárendelt. Azután át kell gondolni, hogy pontosan mit is akarnak kipróbálni. Szeretné megtapasztalni a szexet úgy, hogy teljesen meg van kötözve, és nem képes mozogni? Szeretné, ha elnáspángolnák a fenekét? Vagy úgy szeretne mélytorkozni, hogy a kezei hátul össze vannak kötve, miközben a partnere adja az ütemet?

Kötözés és megbilincselés

A kezdőknek leginkább a bilincs és az egyszerű kötél ajánlott. Ezekkel a segédeszközökkel tökéletesen mozgásképtelenné teheti a partnerét, miközben a technika nem igényel különösebb erőfeszítést vagy hosszabb összeszerelést. Ha mégis valami máshoz lenne kedvük, próbálják ki a kötözős készleteinket. Különböző boka- és csuklóbilincsből álló készletek állnak a rendelkezésére, amelyek lehetetlenné teszik a mozgást, és több pozitúrában is alkalmazhatók.

Kiváló segítség lesz a szemmaszk is, ami a megkötözött személyt arra kényszeríti, hogy ne a látásával, hanem más érzékszervekkel érzékeljen és észleljen mindent, ami körülötte történik. A szájpecek nem engedi, hogy tiltakozzon, és akarva-akaratlanul el kell viselnie mindent, amit a partnere művel önnel. A nyakörv viszont az alattvalója egyfajta megjelölésére szolgál, ezért nem szabad megfeledkezni róla. Amint a partnere felteszi önre, tudni fogja, hogy mostantól a hatalom az ő kezében van.

Elfenekelés avagy spanking

Erről a technikáról bővebben a blogunkban írtunk: Minden, amit eddig félt megkérdezni az elfenekelésről. Majdnem minden nő álma az, hogy alaposan elfenekeljék, és rossz kislánynak érezhessék magukat, aki megérdemli a büntetést, szóval bátran vessék bele magukat.

Ha több paskolást szeretne fogadni vagy adni, akkor jó, ha a kezét felváltja valamilyen más segédeszköz. A tapasztalatlanok szívesen fogadják a paskolót vagy a rojtos ostort. A tollal vagy a fogaskerékkel történő gyengéd cirógatás az alapos elnáspángolás előjátékaként szolgál. Ennek eredményeként a testében lévő tapintható receptorok mozgásba lépnek, és felkészítik önt egy olyan gyönyörre, amellyel csak összeszorított fogakkal fog tudni megbirkózni.

Bújjon valaki más bőrébe

A BDSM enyelgés szinte már kívánja, hogy valamilyen jelmezt húzzon. Az engedetlen diáklány és a szigorú tanár, vagy a nővérke és a páciens szerepébe bújva levetkőzheti a gátlásait, és ez segít abban, hogy maga mögött hagyja a kezdeti szényenlősséget.

Hiszen mi sem szexibb egy olyan diáklánynál, aki visszabeszél, ezér büntetést érdemel, vagy egy tapasztalt nővérkénél, akiből végül előbújik a pajkos nimfomániás nő. Dobja fel a jelmezt egy szexi fehérneművel, és olyan élményben lesz része, amire még sokáig emlékezni fog. A BDSM éppen erről szól – az összes érzék bevonásáról és a fantáziálás képességéről.

Nem minden esetben éri meg kísérletezni

Maga a háztartás is számos olyan eszközt kínál, amelyeket felhasználhatnak a BDSM játékokhoz. Ez azonban nem mindig jó ötlet. A rövidebb játékokhoz ugyan nincs szükség a BDSM-tárgyak és segédeszközök beszerzésére, de ha azt tervezi, hogy gyakrabban fogják áttadni magukat ezeknek a praktikáknak, akkor érdemes beszerezni professzionális segédeszközöket.

Ezáltal biztos lehet benne, hogy a használatuk biztonságos lesz. A BDSM praktikák gyakorlásához tervezett összes eszközt úgy tervezték, hogy ellássák a feladatukat, miközben biztonságot és kényelmet nyújtanak. Dióhéjban ez azt jelenti, hogy nem jó ötlet a kötözésre alkalmas kötelet a kamrában található madzaggal helyettesíteni, mivel az véraláfutásokat, horzsolásokat és kisebb sérüleseket okozhat. A mellbimbócsipeszek pedig úgy vannak kialakítva, hogy ne tegyenek kárt a mellbimbókban, még akkor sem, ha erősen szorítják őket. Ehelyett a ruhacsipesz kipróbálása nem jó választás.

Ha azt tervezi, hogy gyakrabban fogja praktizálni a BDSM gyakorlatokat, akkor érdemes olyan eszközöket választania, amelyekre támaszkodhat, és amelyek nem fogják komplikálni a gyönyörteljes pillanatokat.

Szerző
Martina
2019.09.16.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely, és hogyan kell helyesen használni?
Néha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább az utóbbi időszakban örvend. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nem képez hulladékot és nincs egészségügyi kockázata. Tehát azt mondhatjuk, hogy ennek a segédeszköznek is el kellett, hogy jöjjön az ideje, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
2 758
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...