Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hogyan mélytorkozz úgy, hogy az felejthetetlen legyen?

Mélytorok vagy ha úgy tetszik, deep throat. Valami, amire minden férfi vágyik, de nem mindig adatik meg neki. Tulajdonképpen szinte soha. Hogyan részesítse partnerét egy mély orális szexben úgy, hogy soha többé ne gondoljon más nőre, és önnek se kelljen folyton felülkerekednie saját magán?

Ha a gondolatainkban kicsit elkalandozunk a pornóiparba, akkor a “deep throat” fogalma alatt gyakran a saját nyálától fuldokló nő képe jelenik meg előttünk, aki alaposan letesztelte a hányóreflexét. A férfi ugyan dagonyázik a boldogságban, de a nőről - hacsak nem túlságosan szado-mazo beállítottságú - nem lehet ugyanez elmondani. Azonban mélytorkozni máshogy is lehet, csak tisztában kell vele lenni, hogyan kell jól csinálni...

Miért olyan vonzó a mélytorok?

Ez egy olyan gyönyör, amit egyetlen más technika sem helyettesíthet. A szájüreg meleg és párás környezete, a póz, amiben jó rálátása van a dolgokra partnerének, a szűk torok, ami az egész makkot körbeöleli… Végre megadja neki azt az érzést, hogy ön az, aki gondoskodik az ő gyönyöréről,  melyet passzív módon élvezhet, és semmi miatt sem kell aggódnia.

Miért is ne kényeztethetné alkalomadtán a partnerét egy deep throattal? Összeírtunk néhány pontot önnek, amelyek ugyan triviálisnak és logikusnak tűnhetnek, de kutatások szerint a nők túlnyomó része még mindig nem tartja be őket.

Csinálja élvezettel vagy inkább egyáltalán ne is

Az első számú szabály. Ha nem akarja csinálni, akkor ne csinálja.  Az esetleges viszolygás meg fog látszódni a teljesítményén is, és semmi sem rosszabb annál, mint a kötelező és erőltetett szex, mert már rég nem volt semmi, így valahogy legyűri... Nem, nem... A szex, bármilyen is legyen, erotikától túlfűtöttnek és izgalomtól túláradónak kell lennie, ellenkező esetben inkább felejtse el.  Gondoljon mindig arra: ha az egyik fél nem élvezi az aktust, akkor a másik sem.

Ha azonban a megfelelő hangulatban van, ne felejtse el ledobni a textilt, hogy legyen közben mit néznie. Már a meztelen női test látványa is felfokozza a férfiben a vágyat, és a fantáziája teljes gőzzel működésbe lép. Amennyiben az ideális pózon töri a fejét, adunk önnek egy nagyon gyors tanácsot: szépen térdeljen elé… Ha megbeszélik, partnere a kezével is irányíthatja önt, sőt: ha engedi neki, akkor a tempót is ő adhatja. És ha tartani fogja vele a szemkontaktust, akkor meg  fog őrülni az izgalomtól. Ugyanis a  szemkontaktus legendás hatást gyakorol a férfiakra.

Vacsora után inkább ne

A háromfogásos vacsora után a mélytorkozás nem a legjobb ötlet. Természetesen nem kell egy hétig éheztetnie magát, de a teli gyomor jelentős akadályt jelenthet ennek a technikának a praktizálása során. Ezért inkább akkor adják át magukat ezeknek az élvezeteknek, amikor már legalább két óra eltelt az utolsó étkezés óta.

Jó, ha az érzéseire hallgat, és egy kicsit elkondolkodik azon, hogy jól érzi-e ma magát. Ha gyomorbántalmai vannak, vagy a tegnap esti borozgatás után a barátnőjével hirtelen gyomorsava lett, akkor még nem jött el a mély orális szex ideje. Könnyen megtörténhet, hogy az élmény balesetbe megy át.

Kezdje óvatosan

A mélytorok nem azt jelenti, hogy azonnal bele kell tömnie az egész péniszét a partnere szájába, kerül amibe kerül. Kezdjen úgy, mint a klasszikus orális szexszel, játsszon vele, és figyelje meg, mit csinál ez a kedvesével. Csúsztassa egyre mélyebbre és mélyebbre a szájába, és közben figyelje, hogy hol vannak a határai.

Abban az esetben, ha a kedvese egy méretes pénisszel van megáldva, akkor a büszkesége nem biztos, hogy teljes egészében belefér a szájába. De ez rendben van. Amikor mélytorokozik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egészen a tövéig a szájába dugja. Egyszerűen - amíg megy, addig megy. Alkalmazkodjon hozzá és saját magához is, csak így lesz kellemes mindkettejük számára.

Ne nyelje le a nyálat

Miközben ön mélytorokkal kényezteti kedvesét, a nyálmirigyei a maximumon fognak működni. Ez egy teljesen természetes dolog, ami ebben az esetben nagyon is hasznos. A férfi pénisze így kellőképpen síkosítva lesz, és szépen fog csúszni.

Azonban semmi esetre se úgy szabaduljon meg a felesleges nyálától, hogy lenyeli azt! A gyomra idővel meg fog telítődni,  így hamarosan azt fogja gondolni, hogy megtelt, és a torok irritálása a pénisz hegyével még inkább kínozni fogja a hányóreflexét. Ezért inkább köpje ki a nyálat, és ne féljen attól, hogy "rendetlen" lesz. Ebben a helyzetben semmi sem szexibb annál, mint egy feloldódott nő, akit nem érdekel, hogy testnedvekkel van beborítva.

Ne féljen a hangoktól

Elég zajos lesz, miközben a dolgát fogja végezni. A szürcsölés, a hangos légzés, orrdugulás (mert igen, az is bedugulhat, mivel előfordulhat, hogy feszíteni fogja önt, és a szemei megtelítődhetnek könnyel), a nyomás pedig önmagában nem egy olyan dolog, ami nem tartozik az orális szexhez.

Itt is érvényes, hogy semmiért sem kell szégyellnie magát, és érdemes ledobnia a korlátait. Semmit sem tud elrejteni abból, amit hallással érzékelünk, és ne szégyellje magát, ha sikerül egy olyan hangot kiadnia magából, ami más körülmények között nem lenne kívánatos.

A hányóreflex idővel elnyomódik
Hasznos előre tudnunk, hogy mi is az a hányóreflex és mi a funkciója. Az öklendezés vagy egy kicsit szakszerűbben, a garatreflex az emberi test védekező reakciója, aminek az elsődleges feladata az, hogy megakadályozza az idegen tárgyak bejutását a garatba vagy a gégébe. Ha nem lenne ez a reflexünk, viszonylag könnyen megfulladhatnánk, különösen a korai gyermekkorban. Mivel a kisgyermekek azáltal ismerik meg a világot, hogy idegen testeket tesznek a szájukba, a garatreflex megvédi őket attól, hogy megfulladjanak.

A testünk ezen reflexe akkor lép működésbe, amikor egy olyan tárgy van a nyelve tövénél, a garatmandula területén vagy a torok kezdeténél, aminek semmi keresnivalója sincs ott. A test azzal védekezik, hogy azonnal jelet küld az agyba, hogy köpje ki ezt a tárgyat. És éppen abban a pillanatban fog feszülni.

Ha az idegen tárgy általi stimulálás rendszeres, és a feszítés sem segít, akkor a test elnyomja ezt a reflexet, mivel jelentéktelennek bizonyul. Ami az orális szexnél jó hír. 

Ezzel tudatosan hozzájárulhat a feszültségi állapot abbamaradásához.Önnek csak annyi a dolga, hogy helyesen lélegezzen, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy amikor a péniszt mélyebbre csúsztatja a torkában, akkor szó szerint visszatartja a lélegzetét. Gyakori hiba, hogy a nő mély levegőt vesz azelőtt, mielőtt mélyebbre csúsztatná a péniszt a szájában. Éppen ez az a pillanat, amikor nem tudjuk megelőzni a garatreflexet. Hozzá kell tenni azonban, hogy a hányási reflex erőssége személyenként változhat. Egyes nők teljes mértékben tudják irányítani, mások pedig nem.

Orális sprék
Az orális spray egy nagyon hasznos készítmény a deep throat közben. Ez egy spray, ami egy benzokain nevű érzéstelenítő anyagot tartalmaz. Az ideiglenesen megbénítja a torokban levő receptorokat, ennek következtében nem lesznek annyira irritáltak, és az öklendező reflex egyáltalán nem, vagy csak nagyon minimális esetben fordul majd elő.

Bővebben az orális sprékről és az orális síkosítókról a blogunkban írtunk: Mi az az orális síkosító?

Hova végezzen?

A legjobb esetben az egész játéknak ott kellene befejeződnie, ahol elkezdődött. Ha azonban taszítja az a gondolat, hogy  partnere ondója a szájában végezze, akkor  megengedheti neki akár, hogy az arcára vagy a dekoltázsára élvezzen. A póz, amiben lesz, teljesen ideális ehhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad. :)
Szerző
Martina
2019.09.02.
Head of Marketing ...
Singli fiu
2023.07.06.
En is ki szeretném próbálni milyen még nem volt rá alkalmam aki Fejér megye közelébe van szívesen gyakorolnám rajta ha gondolja irjon (singliboy54@gmail.com)

További blog

Vélemények
2019.05.10.
Van valamijük, amitől tovább fogom bírni a szexet?
Jó napot, 22 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy ha a barátnőmmel szexelek, akkor nagyon gyorsan elmegyek. Létezik valami, ami segítene késleltetni a magömlést? Ez mindkettőnknek nagyon nagy örömet okozna. Kedves Matyi. A te "problémáddal", már ha lehet egyáltalán problémának nevezni, sok férfi küzd a te korodban. Tele vagy hormonokkal, izgalommal, vággyal, hogy megismerd a másik feledet, de még mielőtt hozzáláthatnál, már vége is mindennek. Szerencsére létezik egy meglehetősen egyszerű és hatékony megoldás a korai magömlés problémájának kezelésére.
9 780
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...