Hogyan öklözz jól?

Az öklözés egy olyan praktika, aminél nem jó, ha túlértékeli a saját lehetőségeit. Ha ez meggondolatlanul történik, az olyan következményekkel járhat, amelyek egy időre biztosan eltántorítják a szextől. Mit kellene észben tartania, ha ki akarja próbálni a fistinget, és első alkalommal tervezi kipóbálni? Ezt a következő pontokban fogjuk megvitatni.

Nem mindig megy

Először is, természetesen nem akarjuk elvenni a kedvét ettől a praktikától. Azonban nem árt észben tartani, hogy mindegyik emberi test más és más, és nem mindenki hajlamos arra, hogy élvezze az öklözést - legyen az hüvelyi vagy anális. Ebben az esetben nem jó, ha arra támaszkodik, amit a pornó oldalakon látott - a való életben nem lehetséges, hogy egy kis mennyiségű géllel bekeni a kezét, és gond nélkül az egészet behelyezi valahova úgy, hogy azt a másik élvezze.

A testével és a teste adta lehetőségekkel való rendeszeres ismerkedés után idővel rájön, hogy az öklözés önnek való-e vagy sem. Ezért ne kapkodja el ezeket a tapasztalatokat, és ha másnak csinálja, készüljön fel előre, hogy nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog. Hasonlóképpen, készüljön fel arra is, hogy az öklözés egyszerűen nem lehetséges, és semmilyen körülmények között se erőltesse. Az, hogy a fisting önnek való-e, számos tényezőtől függ - a kéz nagysága, a nyálkahártya rugalmassága és az arányai.

Az előkészítés sokkal korábban kezdődik

Vágja le a körmét, mielőtt belevágna az öklözésbe. Az ujjak kulcsfontosságú szerepet fognak játszani, még mielőtt az egész öklét sikerül behelyeznie a nyílásba. Ugyanez a szabály érvényes itt is: síkosítani, síkosítani és még egyszer síkosítani.

Ebben az esetben biztos ne spóroljon a géllel, sőt azt javasoljuk, hogy feleslegesen pazaroljon. Helyezzen egy vastag törülközőt a popsija alá, ami felszívja a felesleges gélt. Jó, ha már a legelején több síkosítót visz fel, mint általában. A megfelelő síkosítás több mint fontos az öklözésnél.

Külön fejezet az érzéstelenítő hatású síkosítók. Leggyakrabban az anális szex közben használják, de az öklözésnél is nagyon népszerűek. Használatuk azonban egyfajta kétélű fegyver. Egyrészt egy kissé simábbá és gyorsabbá teszi az öklözést, másrészt azonban előfordulhat, hogy az érzéstelenítés miatt túllépi a saját határain.

A fájdalom vagy bármilyen kellemetlen érzés fontos mutatója az öklözésnek. Ez azt jelzi, hogy a nyálkahártya még nem áll készen az egész ökölre, és egy kissé le kell lassítania. Ha azonban a helyet érzéstelenítik, akkor ez a mutató hiányzik, és csak akkor jön rá, hogy valami rosszat tesz vagy túl gyorsan, ha seb vagy repedés keletkezik. Ezért ezt a fajta síkosítót csak azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal az öklözés terén, és tökéletesen ismerik a testüket, vagy a partnerük testét.

Fokozatosan tágítani

Kezdje a nyílás masszírozásával. Így a szövet rugalmasabbá válik, és nem jelennek meg repedések a felületén, amikor az egész öklével behatol az üregbe. A masszázshoz stimuláló síkosító használhatát javasoljuk, ami szépen melegséggel árasztja el és ellazítja az egész területet.

Addig masszírozza, amíg a masszázs okozta kellemes érzések fokozódnak. Amint lankad az izgalom, és egy darabig semmi új sem történik, ideje egy lépéssel tovább lépni. Lassan helyezze be az egyik ujját a hüvelybe vagy a popsiba, és mindent úgy csináljon, mintha saját magát vagy a partnerét egy sima, finom pettinggel kényeztetné.

Még ezen a ponton se siessen sehova, hagyjon egy kis időt. Itt is érvényes, hogy ha az izgalom megszűnik, valami újat kell kitalálni. Ebben az esetben adjon hozzá még egy ujjat, és haladjon át velük a hüvely falán. Minél többet masszírozza ezt a területet, annál könnyebb lesz a tökéletes öklözés.

Legyen jó megfigyelő

Ez a pont azoknak szól, akik valaki mást öklöznek. Nyilvánvaló számunkra, hogy az, ami történni fog a szemei előtt, nagyon csábító lesz, és emlékeztetnie kell magát arra, hogy a szemeivel valahova máshova is elkalandozzon, de ez több, mint szükségszerű.

Figyelje meg, milyen arcot vág a partnere, amikor elkezd bekeményedni, és ügyeljen arra, hogy más módon is stimulálja őt, hogy folyamatosan izgalmi állapotban legyen. Semmi sem fog történni, ha egy kis időre nem az ölére fog összpontosítani, hanem a teste más erogén zónáira fog koncentrálni. Sőt egy kis szünet még nagyon hasznos is lehet.

Találja meg a megfelelő szöget

Az öklözés varázsa az utolsó lépésben abban rejlik, hogy megtalálja a megfelelő szöget. Amin behelyezi mind az öt ujját a nyílásba, és lassú mozdulatokkal kitágítja a hüvelyt vagy a popsit annyira, hogy az ne okozzon fájdalmat, készen áll arra, hogy az egész öklét behelyezze.

A összeszorított ököl sokkal terjedelmesebb, mint a kinyújtott tenyér, és nem mindig lehet gond nélkül becsúsztatni a nyílásba. Először azt javasoljuk, hogy próbálja meg olyan helyzetben behelyezni az összeszorított öklét, mintha a hüvelykujjával egy felfelé mutató hüvelykujjat ("lájkot") szeretne mutatni valakinek, azzal a különbséggel, hogy a hüvelykujja a tenyerében lesz elrejtve. Ebben a helyzetben nem szükséges a nyílást szélességben is kitágítani. Ha sikerül teljesen benyomnia, és nincs óriási fájdalom, más szögeket is kipróbálhat.

Mivel az ismétlés a tudás anyja, a végére még ismét meg kell említenünk, hogy a nagy mennyiségű síkosító nélkül nem fog menni, ezért ne habozzon, használjon annyit, amennyire csak szüksége van, és talán még egy kicsit többet is. :)

Szerző
Martina
2019.10.21.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
134
0
Hogyan használni helyesen
2021.06.18.
Hogyan kell tisztítani az erotikus segédeszközöket?
Az erotikus játék megszerzése anélkül, hogy belegondolna a higiéniájára és a karbantartására, olyan, mintha autót vezetne, és nem törődne a sebességgel. Elérheti célját, de idővel pénzbírság lepheti meg. Ha nem gondoskodik az erotikus segédeszközökről, akkor ez ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy nem könnyíti meg a pénztárcáját, hanem a saját egészségével fizet.
1 406
0
Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
6 840
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...