Hogyan párosíthat egy Satisfyer vibrátort a telefonjával?

Őszintén szólva nem tartjuk magunkat műszaki írástudatlannak, de ennek ellenére a Satisfyer alkalmazás párosítása és használata "kissé bonyolult" volt. Ezért készítettünk egy egyszerű képes útmutatót, hogy kellemes tevékenységekkel tölthesse az idejét :)Okos erotikus segédeszközök
Az alkalmazás által vezérelt Satisfyer nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik szeretnék élvezni az igazi izgalmat és szeretik a technológiát. Nagyszerű választás a távol lévő párok számára, de mindenki számára, aki egy teljesen új kalandot szeretne megtapasztalni. Voilà - a sexting egy teljesen más szintre lépett.

Lépésről lépésre
Nyissa meg a Play Áruházat vagy az App Store-t mobiltelefonján. Keresse meg benne a Satisfyer alkalmazást, és töltse le a telefonjára.

Az alkalmazás letöltése után regisztrálnia kell, és létre kell hoznia egy fiókot. Csak egy mobiltelefon párosítható egy vibrátorral, de továbbra is vezérelhető más eszközökkel. Ne aggódjon, mindent elmagyarázunk.
   Satisfyer Connect App.             Satsifyer Connect App

   Hogyan párosíthat egy Satisfyer vibrátort a telefonjával?               Satisfyer App
Annak érdekében, hogy a partnere képes legyen irányítani a rezgéseket, szükséges, hogy letöltse az alkalmazást és regisztráljon. Kattintson a lila szívre, majd kattintson a "PARTNEREK" gombra a felhasználónév megkereséséhez és hozzáadja a névjegyek közé. Ezután a partnere megkapja kapcsolattartási kérelmét, amelyet meg kell erősítenie. 
     SF App      Satisfyer    SF APP Bluetooth
Ha önállóan, partner nélkül szeretné irányítani a vibrátort, akkor ez már könnyű. Csak kattintson a főmenüben az élő vezérlésre és válassza ki a legmegfelelőbb rezgéseket. Könnyedén mentheti őket, és bármikor visszatérhet hozzájuk. 
  Okos erotikus segédeszközök              Okos erotikus segédeszközök
És mit szólna ahhoz, ha kedvenc dalát teljesen más stílusban élvezné? Kattintson a Zene rezgésekre, és válasszon a zene könyvtárból, vagy szinkronizálja az alkalmazást a Spotify-val. Okos erotikus segédeszközök               Okos erotikus segédeszközök

Reméljük, hogy sikeresen csatlakozott, és kívánunk sok órát az erotikus hetedik mennyországban.
Szerző
Martina
2021.02.18.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
609
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...