10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Hogyan párosíthat egy Satisfyer vibrátort a telefonjával?

Őszintén szólva nem tartjuk magunkat műszaki írástudatlannak, de ennek ellenére a Satisfyer alkalmazás párosítása és használata "kissé bonyolult" volt. Ezért készítettünk egy egyszerű képes útmutatót, hogy kellemes tevékenységekkel tölthesse az idejét :)Okos erotikus segédeszközök
Az alkalmazás által vezérelt Satisfyer nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik szeretnék élvezni az igazi izgalmat és szeretik a technológiát. Nagyszerű választás a távol lévő párok számára, de mindenki számára, aki egy teljesen új kalandot szeretne megtapasztalni. Voilà - a sexting egy teljesen más szintre lépett.

Lépésről lépésre
Nyissa meg a Play Áruházat vagy az App Store-t mobiltelefonján. Keresse meg benne a Satisfyer alkalmazást, és töltse le a telefonjára.

Az alkalmazás letöltése után regisztrálnia kell, és létre kell hoznia egy fiókot. Csak egy mobiltelefon párosítható egy vibrátorral, de továbbra is vezérelhető más eszközökkel. Ne aggódjon, mindent elmagyarázunk.
   Satisfyer Connect App.             Satsifyer Connect App

   Hogyan párosíthat egy Satisfyer vibrátort a telefonjával?               Satisfyer App
Annak érdekében, hogy a partnere képes legyen irányítani a rezgéseket, szükséges, hogy letöltse az alkalmazást és regisztráljon. Kattintson a lila szívre, majd kattintson a "PARTNEREK" gombra a felhasználónév megkereséséhez és hozzáadja a névjegyek közé. Ezután a partnere megkapja kapcsolattartási kérelmét, amelyet meg kell erősítenie. 
     SF App      Satisfyer    SF APP Bluetooth
Ha önállóan, partner nélkül szeretné irányítani a vibrátort, akkor ez már könnyű. Csak kattintson a főmenüben az élő vezérlésre és válassza ki a legmegfelelőbb rezgéseket. Könnyedén mentheti őket, és bármikor visszatérhet hozzájuk. 
  Okos erotikus segédeszközök              Okos erotikus segédeszközök
És mit szólna ahhoz, ha kedvenc dalát teljesen más stílusban élvezné? Kattintson a Zene rezgésekre, és válasszon a zene könyvtárból, vagy szinkronizálja az alkalmazást a Spotify-val. Okos erotikus segédeszközök               Okos erotikus segédeszközök

Reméljük, hogy sikeresen csatlakozott, és kívánunk sok órát az erotikus hetedik mennyországban.
Szerző
Martina
2021.02.18.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2023.03.29.
Interaktív szórakozás a FeelConnect 3.0-val - hogyan kell használni?
A Svakom alkalmazáson kívül a Svakom eszközöket a FeelConnect 3.0 mobilalkalmazással is párosíthatja, ami érdekes felhasználási lehetőségeket kínál. A különböző módok mellett ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy csevegés vagy videohívás útján kapcsolódjon partneréhez. Eredeti bónusz, hogy a mobilt interaktív tartalmakhoz is csatlakoztathatja, például a Pornhubon található videók megtekintésekor. Megmutatjuk, hogyan.
155
0
Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
6 011
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...