Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hogyan párosíthat egy Satisfyer vibrátort a telefonjával?

Őszintén szólva nem tartjuk magunkat műszaki írástudatlannak, de ennek ellenére a Satisfyer alkalmazás párosítása és használata "kissé bonyolult" volt. Ezért készítettünk egy egyszerű képes útmutatót, hogy kellemes tevékenységekkel tölthesse az idejét :)Okos erotikus segédeszközök
Az alkalmazás által vezérelt Satisfyer nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik szeretnék élvezni az igazi izgalmat és szeretik a technológiát. Nagyszerű választás a távol lévő párok számára, de mindenki számára, aki egy teljesen új kalandot szeretne megtapasztalni. Voilà - a sexting egy teljesen más szintre lépett.

Lépésről lépésre
Nyissa meg a Play Áruházat vagy az App Store-t mobiltelefonján. Keresse meg benne a Satisfyer alkalmazást, és töltse le a telefonjára.

Az alkalmazás letöltése után regisztrálnia kell, és létre kell hoznia egy fiókot. Csak egy mobiltelefon párosítható egy vibrátorral, de továbbra is vezérelhető más eszközökkel. Ne aggódjon, mindent elmagyarázunk.
Satisfyer Connect App.             Satsifyer Connect App

Hogyan párosíthat egy Satisfyer vibrátort a telefonjával?Satisfyer App
Annak érdekében, hogy a partnere képes legyen irányítani a rezgéseket, szükséges, hogy letöltse az alkalmazást és regisztráljon. Kattintson a lila szívre, majd kattintson a "PARTNEREK" gombra a felhasználónév megkereséséhez és hozzáadja a névjegyek közé. Ezután a partnere megkapja kapcsolattartási kérelmét, amelyet meg kell erősítenie. 
SF App SatisfyerSF APP Bluetooth
Ha önállóan, partner nélkül szeretné irányítani a vibrátort, akkor ez már könnyű. Csak kattintson a főmenüben az élő vezérlésre és válassza ki a legmegfelelőbb rezgéseket. Könnyedén mentheti őket, és bármikor visszatérhet hozzájuk. 
Okos erotikus segédeszközökOkos erotikus segédeszközök
És mit szólna ahhoz, ha kedvenc dalát teljesen más stílusban élvezné? Kattintson a Zene rezgésekre, és válasszon a zene könyvtárból, vagy szinkronizálja az alkalmazást a Spotify-val. Okos erotikus segédeszközökOkos erotikus segédeszközök

Párosítottam a vibrátort az egyik telefonommal, de most nem csatlakozik egy újabbhoz - mit tehetek?


A bevezetésben írtuk, hogy egy adott vibrátor csupán egyetlen telefonnal kezelhető. Ez egy biztonsági funkció. A vibrátor elsőként használt telefonnal való párosítását fel kell bontani, kijelentkezni nem elegendő. Egyszerűen lépjen a telefon Bluetooth beállításaiba, és jelölje be az „elfelejt”/„párosítás feloldása” opciót.

Ha véletlenül elvesztette telefonját, lecserélte egy újra, és már nem tud hozzáférni a régi telefonjához, akkor „vissza kell állítani” a vibrátort. Ehhez nyomja meg hosszan a bekapcsológombot, és tartsa lenyomva 10 másodpercig. Ugyanez a gomb aktiválja a Bluetooth-t. Ha nyomva tartja, a vibrátor rövid ideig rezegni fog, mintha a Bluetooth-t aktiválná, de ne engedje el a gombot. A 10 másodperc elteltével ismét rezegni fog. Engedje el a gombot, és a vibrátor a folyamatot befejezvén még egy utolsót rezzen.

Reméljük, hogy sikeresen csatlakozott, és kívánunk sok órát az erotikus hetedik mennyországban.
Szerző
Martina
2021.02.18.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...