Hogyan párosíthatja a Svakom játékokat a telefonjával?

Sokan rajonganak az intelligens technológiákért és a Svakom márkáért. Ezért ebben a cikkben részletes útmutatót nyújtunk Önnek a mobilkészülék és a Svakom intelligens szexuális játékok párosításához.
Hogyan párosíthatom a Svakom játékokat a mobilommal?
Hogyan párosíthatja az intelligens Svakom kütyüt a mobiltelefonjával, milyen lehetőségeket kínál a Svakom alkalmazás, vagy hogyan hívhat meg egy partnert az alkalmazáson keresztül, hogy távolról irányíthatsa a játékot - mindezt az alábbi útmutatóban találja.

Hogyan párosíthatom a Svakom készüléket a telefonommal?

A Svakom alkalmazás letölthető az APP Store-ból és a Google Play Store-ból is. Az alkalmazás letöltése után aktiválja a Bluetooth-t a mobiltelefonján, és nyissa meg az alkalmazást. Most kapcsolja be a kütyüt.

A mobilalkalmazásban kattintson a „CONNECT“ gombra. 

Hogyan kezdjünk hozzá?           Útmutató
Kattintson a "CONNECTED " gombra. Ez átirányítja Önt egy új menübe, ott kattintson a "PLAY" gombra.
Svakom útmutató           Svakom
Ha szeretné kipróbálni, hogyan irányíthatja a játékot saját maga a telefonján keresztül, kattintson a "FREE TOUCH" gombra.

Ön vagy partnere úgy irányíthatja a játékot, hogy az ujját végigcsúsztatja a mobilkészülék képernyőjén (mintha az ujjával rajzolna a képernyőre).
Svakom Free Touch           Free Touch
Az üzemmód kiválasztásához a vissza nyíl segítségével térjen vissza a főmenübe. Ezután kattintson a "SET MODES" (módok beállítása) gombra.

Itt kiválaszthatja a 11 üzemmód közül a legjobban tetszőt.
Svakom üzemmódok           Svakom üzemmódok
A főmenüben egyéb lehetőségeket is talál.
Egy speciális zenei üzemmód kiválasztásához a vissza nyíl segítségével térjen vissza a főmenübe, és az előzőekhez hasonlóan kattintson a "MUSIC MODE" gombra. Itt kiválaszthat egy kedvenc dalt a zenei listájából.

Ha környezeti hangokat szeretne használni, a vissza nyíl segítségével térjen vissza a főmenübe, és kattintson a "SOUND MODE" gombra. A kütyü a környezet aktuális decibelváltozásának megfelelően fog rezegni.

Távvezérlés partner által

Az alkalmazás remek lehetőséget kínál azoknak a pároknak is, akik jelenleg fizikailag nem tudnak együtt lenni.
Ha szeretne kapcsolatot teremteni a partnerével, győződjön meg róla, hogy ő is letöltötte a Svakom alkalmazást. Kattintson a "REMOTE MODE" gombra.
Remote mode           Remote
Most egy ablak fog felugrani, ahol beírhatja a létrehozott "szoba" nevét. Erősítse meg a nevet az "OK" gomb megnyomásával. Ezután ossza meg az ID azonosítót a partnerével.

Partnerének, aki távolról szeretné működtetni a segédeszközt, szintén rövid utasításra lesz szüksége. Erre az esetre is mellékelünk egy rövid utasítást:

Nyissa meg a letöltött alkalmazást a mobilján, és kattintson a „CONNECT LATER“ gombra.

Ez átirányítja Önt a főmenübe, ahol a "REMOTE MODE" pontra kattinthat.

Ezután nyomja meg a "JOIN THE ROOM" gombot, és adja meg a megosztott ID azonosítót.

Most már a partnere is irányíthatja a kütyüt.

Ha nem szeretné megosztani a vezérlést partnerével, kattintson a „TURN OFF VIBRATION“ gombra.

Reméljük, hogy jól fognak szórakozni a SVAKOM termékekkel. Az alkalmazásban található különböző használati lehetőségek minden bizonnyal segítenek ebben.
Szerző
Veronika
2023.03.22.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2023.03.29.
Interaktív szórakozás a FeelConnect 3.0-val - hogyan kell használni?
A Svakom alkalmazáson kívül a Svakom eszközöket a FeelConnect 3.0 mobilalkalmazással is párosíthatja, ami érdekes felhasználási lehetőségeket kínál. A különböző módok mellett ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy csevegés vagy videohívás útján kapcsolódjon partneréhez. Eredeti bónusz, hogy a mobilt interaktív tartalmakhoz is csatlakoztathatja, például a Pornhubon található videók megtekintésekor. Megmutatjuk, hogyan.
266
0
Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
319
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...