Hogyan párosíthatja a Svakom játékokat a telefonjával?

Sokan rajonganak az intelligens technológiákért és a Svakom márkáért. Ezért ebben a cikkben részletes útmutatót nyújtunk Önnek a mobilkészülék és a Svakom intelligens szexuális játékok párosításához.
Hogyan párosíthatom a Svakom játékokat a mobilommal?
Hogyan párosíthatja az intelligens Svakom kütyüt a mobiltelefonjával, milyen lehetőségeket kínál a Svakom alkalmazás, vagy hogyan hívhat meg egy partnert az alkalmazáson keresztül, hogy távolról irányíthatsa a játékot - mindezt az alábbi útmutatóban találja.

Hogyan párosíthatom a Svakom készüléket a telefonommal?

A Svakom alkalmazás letölthető az APP Store-ból és a Google Play Store-ból is. Az alkalmazás letöltése után aktiválja a Bluetooth-t a mobiltelefonján, és nyissa meg az alkalmazást. Most kapcsolja be a kütyüt.

A mobilalkalmazásban kattintson a „CONNECT“ gombra. 

Hogyan kezdjünk hozzá?           Útmutató
Kattintson a "CONNECTED " gombra. Ez átirányítja Önt egy új menübe, ott kattintson a "PLAY" gombra.
Svakom útmutató           Svakom
Ha szeretné kipróbálni, hogyan irányíthatja a játékot saját maga a telefonján keresztül, kattintson a "FREE TOUCH" gombra.

Ön vagy partnere úgy irányíthatja a játékot, hogy az ujját végigcsúsztatja a mobilkészülék képernyőjén (mintha az ujjával rajzolna a képernyőre).
Svakom Free Touch           Free Touch
Az üzemmód kiválasztásához a vissza nyíl segítségével térjen vissza a főmenübe. Ezután kattintson a "SET MODES" (módok beállítása) gombra.

Itt kiválaszthatja a 11 üzemmód közül a legjobban tetszőt.
Svakom üzemmódok           Svakom üzemmódok
A főmenüben egyéb lehetőségeket is talál.
Egy speciális zenei üzemmód kiválasztásához a vissza nyíl segítségével térjen vissza a főmenübe, és az előzőekhez hasonlóan kattintson a "MUSIC MODE" gombra. Itt kiválaszthat egy kedvenc dalt a zenei listájából.

Ha környezeti hangokat szeretne használni, a vissza nyíl segítségével térjen vissza a főmenübe, és kattintson a "SOUND MODE" gombra. A kütyü a környezet aktuális decibelváltozásának megfelelően fog rezegni.

Távvezérlés partner által

Az alkalmazás remek lehetőséget kínál azoknak a pároknak is, akik jelenleg fizikailag nem tudnak együtt lenni.
Ha szeretne kapcsolatot teremteni a partnerével, győződjön meg róla, hogy ő is letöltötte a Svakom alkalmazást. Kattintson a "REMOTE MODE" gombra.
Remote mode           Remote
Most egy ablak fog felugrani, ahol beírhatja a létrehozott "szoba" nevét. Erősítse meg a nevet az "OK" gomb megnyomásával. Ezután ossza meg az ID azonosítót a partnerével.

Partnerének, aki távolról szeretné működtetni a segédeszközt, szintén rövid utasításra lesz szüksége. Erre az esetre is mellékelünk egy rövid utasítást:

Nyissa meg a letöltött alkalmazást a mobilján, és kattintson a „CONNECT LATER“ gombra.

Ez átirányítja Önt a főmenübe, ahol a "REMOTE MODE" pontra kattinthat.

Ezután nyomja meg a "JOIN THE ROOM" gombot, és adja meg a megosztott ID azonosítót.

Most már a partnere is irányíthatja a kütyüt.

Ha nem szeretné megosztani a vezérlést partnerével, kattintson a „TURN OFF VIBRATION“ gombra.

Reméljük, hogy jól fognak szórakozni a SVAKOM termékekkel. Az alkalmazásban található különböző használati lehetőségek minden bizonnyal segítenek ebben.
Szerző
Veronika
2023.03.22.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
562
0
Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
6 673
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...