Hogyan párosíthatja az okos LELO termékeket a telefonjával?

Az okos technológia rajongói számára egy újabb útmutatót hozunk a játékok mobiltelefonnal való párosításához. Ezúttal a Lelo márka népszerű termékeiről lesz szó.
Hogyan párosíthatja az okos LELO termékeket a telefonjával?

A párosításhoz szükségünk van a Lelo alkalmazásra

Letölthető az APP Store és a Google Play Store áruházból. Az alkalmazás letöltése után aktiválja a Bluetooth-ot a mobilján/ engedélyezze a Bluetooth-ot az alkalmazásban. Most nyissa meg a letöltött alkalmazást, és kapcsolja be a Lelo kütyüt.

A mobilalkalmazásban kattintson a szexjátékot ábrázoló ikonra. Ez az alsó sávban található, és jobbról a második. Várjon egy pillanatot, amíg a játék megjelenik az alkalmazásban, majd nyomja meg a "CONNECT" gombot.
     
A játék csatlakoztatásához nyomja meg és tartsa lenyomva az erotikus eszköz gombját, amíg az villog.

A kijelzőn megjelenik, hogy a játék sikeresen csatlakoztatva van, és ezután kipróbálhatja a különböző vezérlési módokat. A kezdéshez válassza a "PLAY" gombot.
      Lelo alkalmazás
A Lelo kütyüt mostantól a mobiltelefonjával is irányíthatja, például a mobilt a kezében forgatva (nyomja meg a "SCREWING" gombot) vagy rázva (válassza a "SHAKING" lehetőséget). Választhatja a "BORING" opciót is, amikor a játékot a mobiljával irányítja az alkalmazásban található "+" és "-" gombok segítségével.

Emellett 10 üzemmód közül is választhat, csak kattintson a nyílra a lehetőségek kibontásához a "MODE" menü alján.
Lelo intelligens termékek párosítása az alkalmazással      Lelo app használati útmutató
A bal felső sarokban lévő nyíl segítségével térjen vissza a menübe, és válassza a "SETTINGS" lehetőséget. Itt beállíthatja a saját kedvenc üzemmódját és annak intenzitását. Az alkalmazás lehetőséget kínál a mentésre, így bármikor rendelkezésére áll. Csak válassza ki az üzemmódot és az intenzitást, majd mentse el a "SAVE" gomb megnyomásával.

Végül, a Lelo által kínált újdonságokról olvashat az alsó sávban található ház ikon megnyomásával.
A Lelo alkalmazás különböző vezérlési módokat kínál      Lelo app honlapja
Ha már megvan a Lelo okos játékja, az alkalmazással új vezérlési lehetőségeket és kellemes kikapcsolódást fog élvezni. Az alkalmazás által nyújtott hozzáadott érték nagyszerűen növeli a szexuális életét. Ha még nincs okosjátékja, ne habozzon, szerezze be most a sajátját.
Szerző
Veronika
2023.04.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
491
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 682
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...