10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Hogyan párosíthatja az okos LELO termékeket a telefonjával?

Az okos technológia rajongói számára egy újabb útmutatót hozunk a játékok mobiltelefonnal való párosításához. Ezúttal a Lelo márka népszerű termékeiről lesz szó.
Hogyan párosíthatja az okos LELO termékeket a telefonjával?

A párosításhoz szükségünk van a Lelo alkalmazásra

Letölthető az APP Store és a Google Play Store áruházból. Az alkalmazás letöltése után aktiválja a Bluetooth-ot a mobilján/ engedélyezze a Bluetooth-ot az alkalmazásban. Most nyissa meg a letöltött alkalmazást, és kapcsolja be a Lelo kütyüt.

A mobilalkalmazásban kattintson a szexjátékot ábrázoló ikonra. Ez az alsó sávban található, és jobbról a második. Várjon egy pillanatot, amíg a játék megjelenik az alkalmazásban, majd nyomja meg a "CONNECT" gombot.
     
A játék csatlakoztatásához nyomja meg és tartsa lenyomva az erotikus eszköz gombját, amíg az villog.

A kijelzőn megjelenik, hogy a játék sikeresen csatlakoztatva van, és ezután kipróbálhatja a különböző vezérlési módokat. A kezdéshez válassza a "PLAY" gombot.
      Lelo alkalmazás
A Lelo kütyüt mostantól a mobiltelefonjával is irányíthatja, például a mobilt a kezében forgatva (nyomja meg a "SCREWING" gombot) vagy rázva (válassza a "SHAKING" lehetőséget). Választhatja a "BORING" opciót is, amikor a játékot a mobiljával irányítja az alkalmazásban található "+" és "-" gombok segítségével.

Emellett 10 üzemmód közül is választhat, csak kattintson a nyílra a lehetőségek kibontásához a "MODE" menü alján.
Lelo intelligens termékek párosítása az alkalmazással      Lelo app használati útmutató
A bal felső sarokban lévő nyíl segítségével térjen vissza a menübe, és válassza a "SETTINGS" lehetőséget. Itt beállíthatja a saját kedvenc üzemmódját és annak intenzitását. Az alkalmazás lehetőséget kínál a mentésre, így bármikor rendelkezésére áll. Csak válassza ki az üzemmódot és az intenzitást, majd mentse el a "SAVE" gomb megnyomásával.

Végül, a Lelo által kínált újdonságokról olvashat az alsó sávban található ház ikon megnyomásával.
A Lelo alkalmazás különböző vezérlési módokat kínál      Lelo app honlapja
Ha már megvan a Lelo okos játékja, az alkalmazással új vezérlési lehetőségeket és kellemes kikapcsolódást fog élvezni. Az alkalmazás által nyújtott hozzáadott érték nagyszerűen növeli a szexuális életét. Ha még nincs okosjátékja, ne habozzon, szerezze be most a sajátját.
Szerző
Veronika
2023.04.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2022.07.01.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
1 255
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...