Hogyan párosíthatja az okos LELO termékeket a telefonjával?

Az okos technológia rajongói számára egy újabb útmutatót hozunk a játékok mobiltelefonnal való párosításához. Ezúttal a Lelo márka népszerű termékeiről lesz szó.
Hogyan párosíthatja az okos LELO termékeket a telefonjával?

A párosításhoz szükségünk van a Lelo alkalmazásra

Letölthető az APP Store és a Google Play Store áruházból. Az alkalmazás letöltése után aktiválja a Bluetooth-ot a mobilján/ engedélyezze a Bluetooth-ot az alkalmazásban. Most nyissa meg a letöltött alkalmazást, és kapcsolja be a Lelo kütyüt.

A mobilalkalmazásban kattintson a szexjátékot ábrázoló ikonra. Ez az alsó sávban található, és jobbról a második. Várjon egy pillanatot, amíg a játék megjelenik az alkalmazásban, majd nyomja meg a "CONNECT" gombot.
     
A játék csatlakoztatásához nyomja meg és tartsa lenyomva az erotikus eszköz gombját, amíg az villog.

A kijelzőn megjelenik, hogy a játék sikeresen csatlakoztatva van, és ezután kipróbálhatja a különböző vezérlési módokat. A kezdéshez válassza a "PLAY" gombot.
      Lelo alkalmazás
A Lelo kütyüt mostantól a mobiltelefonjával is irányíthatja, például a mobilt a kezében forgatva (nyomja meg a "SCREWING" gombot) vagy rázva (válassza a "SHAKING" lehetőséget). Választhatja a "BORING" opciót is, amikor a játékot a mobiljával irányítja az alkalmazásban található "+" és "-" gombok segítségével.

Emellett 10 üzemmód közül is választhat, csak kattintson a nyílra a lehetőségek kibontásához a "MODE" menü alján.
Lelo intelligens termékek párosítása az alkalmazással      Lelo app használati útmutató
A bal felső sarokban lévő nyíl segítségével térjen vissza a menübe, és válassza a "SETTINGS" lehetőséget. Itt beállíthatja a saját kedvenc üzemmódját és annak intenzitását. Az alkalmazás lehetőséget kínál a mentésre, így bármikor rendelkezésére áll. Csak válassza ki az üzemmódot és az intenzitást, majd mentse el a "SAVE" gomb megnyomásával.

Végül, a Lelo által kínált újdonságokról olvashat az alsó sávban található ház ikon megnyomásával.
A Lelo alkalmazás különböző vezérlési módokat kínál      Lelo app honlapja
Ha már megvan a Lelo okos játékja, az alkalmazással új vezérlési lehetőségeket és kellemes kikapcsolódást fog élvezni. Az alkalmazás által nyújtott hozzáadott érték nagyszerűen növeli a szexuális életét. Ha még nincs okosjátékja, ne habozzon, szerezze be most a sajátját.
Szerző
Veronika
2023.04.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
6 838
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...