Hogyan válasszak férfi maszturbátort?

A maszturbálás ma már nem tabu, és mindannyian tudjuk, miről van szó. Ha a maszturbáció vagy a partnerével közösen eltöltött intim pillanatok újjáélesztésén gondolkodik, vagy csak egyszerűen kíváncsi, és nem tudja, mi alapján válasszon, akkor a megfelelő helyen jár. Ebben a cikkben mindent megtudhat, mit kell figyelembe venni a megfelelő férfi maszturbátor kiválasztása során.

Everyone masturbates
Van néhány fontos kritérium a kiválasztás során, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni, hacsak nem akarja, hogy a maszturbátor csalódást okozzon. Elegendő néhány perc olvasás, hogy legalább egy alapvető áttekintést kapjon, mi alapján érdemes kiválasztani a maszturbátort.

A maszturbátor alakja és méretei

A kiválasztáskor ne becsülje alá a maszturbátor alakját. Vagina, popsi, száj, torzó vagy valami más? Választhat a kisebb formák közül, amelyek utazáshoz is alkalmasak, mert nem foglalnak sok helyet, vagy egy valósághű, nagy forma mellett is leteheti a voksát.
Nem szabad elhanyagolni a maszturbátor méretét sem, aminek nem lenne szabad extrémen különböznie a férfi külső nemi szervének méretétől, hogy élvezhesse a tökéletes behatolást a maszturbáció alatt. Ha túl kicsi maszturbátort választ, az kényelmetlen lehet, nyomhatja önt, vagy nem biztos, hogy "bele fog férni".

Külső és belső anyag és szerkezet

A kiválasztás során vegye figyelembe azt az anyagot is, amiből a maszturbátor készült. Manapság a szexuális segédeszközök számos, különféle anyagból készülnek, és minden bizonnyal jól fog járni, ha többé-kevésbé áttekintést kap ezekről a tulajdonságokról (szilikon, műanyag, latex, cyberskin, üveg, gumi, zselé).
A maszturbátor belső felépítése szintén fontos. Különböző gömbök, ívek, bordák, alagútrendszerek, összenyomható anyagok, rugalmasság és szilárdság nagy hatással vannak a használat közbeni élvezetekre, a kitartásra és az ebből fakadó végső hatásra. Fontolja meg azt is, mennyi ideig kellene kibírnia. Ráadásul olyan maszturbátorok is vannak a piacon, amiknek köszönhetően gyakorolhatja a szexuális kitartását. És ha figyelemmel szeretné kísérni a pénisz megnövekedését, választhat egy átlátszó anyagú maszturbátort is.

Rezgéssel vagy rezgés nélkül

Ha még nincs teljesen tisztában azzal, hogy milyet szeretne, javasoljuk, hogy próbálja ki a vibrációs maszturbátort. Ennek az az előnye, hogy bekapcsolt rezgések nélkül is használhatja, és ha kedvet kap valami izgatóbbra, akkor csak be kell kapcsolnia a vibrációt. Szenteljen figyelmet a maszturbátor irányításának módjára is. A legtöbbjük úgy lett kialakítva, hogy a maszturbációt a kezei használata nélkül is élvezhesse. A rezgések segítségével kivételes és felejthetetlen orgazmust élhet meg. Hátrányuk, hogy az erőteljesebb típusoknál, az erősebb vibráció esetén zavaróak lehetnek a hanghatások, és ha a maszturbátor nem vízálló, akkor a tisztításuk is egy kissé nehézkesebb.
A vibráció nélküli maszturbátornak is vannak előnyei. Könnyebb megtisztítani őket, és sokszor rugalmasabb és a kezei segítségével könnyebben használható. Nincs szüksége hozzá elemekre vagy töltőre.

Hagyományos vagy vízálló

Csak szárazon akarja használni a maszturbátort? Vagy a víz alatt is szeretné kipróbálni az izgatást? Ennek a szexuális segédeszköznek számos felhasználója szerint a víz alatti szívás sokkal kellemesebb és intenzívebb, mintha szárazon csinálná.

Élettartam

Ugyancsak fontos a maszturbátor várható élettartama. Választhat az egyszer használatos maszturbátorok közül, amelyeket az első használat után eldobhat. Vagy választhat egy tartósabb férfi maszturbátort is, ami a megfelelő gondoskodásnak köszönhetően sokkal hosszabb ideig fogja bírni. Úgy tervezték őket, hogy használat után egyszerűen csak vízzel kell kiöblíteni, és szükség szerint az előírásoknak megfeleleőn kell kezelni.


Ár

Sokszor ez a döntő tényező. Különösen akkor, ha még nem rendelkezik tapasztalattal és nincs elképzelése arról, hogy mi okozna önnek maximális élvezetet. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy kezdje a férfi maszturbátorok olcsóbb verzióival. Vagy éppen ellenkezőleg, nem szeret kísérlezni, és inkább befektet egy alapos férfi maszturbátorba, ami bírni is fogja a strapát? Tehát ne spóroljon, az ár sokszor egyenlő a minőséggel.

Számos lehetőség és kritérium van a férfi maszturbátor kiválasztása során. Kínálatunkban különböző alakú, különböző anyagból készült és számos funkcióból álló maszturbátorokat talál. Mindegyikükről részletes információkat talál, amelyek megkönnyítik a kiválasztást.

Szerző
Vanda
2021.06.25.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely és hogyan kell helyesen használni?
Noha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább csak az utóbbi időszakban örvendhet. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nincs hulladék és nincs egészségügyi kockázat. Tehát azt mondhatjuk, hogy el kellett jönnie ennek a segédeszköznek az idejének, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
1 797
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.