Hogyan válasszuk ki (helyesen) a megfelelő óvszert?

https://www.lolipop.hu/my-size/gyartoBízhatsz benne, hogy a mai útmutatónk átfogóbb és értelmesebb lesz, mint a szocializmus idejéből ismert vicc. Különböző színű óvszerek
Ebben bemegy a srác a drogériába, és a pult mögött álló elárusítónő kérdésére (igen, a kisebb üzletekben a pult mögül árulták a drogériát, és tényleg kérni kellett az egyes tételeket), hogy mit szeretne, csendben azt zizegte:

"Kérek egy óvszert..."
"Aha. Rendben, fiatalember. Ez nagyon bölcs dolog. És milyet szeretnél?" - meglepte az értelmes fiatalembert egy kiegészítő kérdéssel. Ő erre csak dadogva a következőt tudta mondani:
"Hát ... nos ... talán nem használtat, ha van rá lehetőség..."

Ezek az idők, hál' istennek, már rég elmúltak.

Az óvszerek választéka manapság majdnem olyan széles, mint a segédeszközök választéka 

Tehát manapság az "értelmes fiatalembernek" gondja akadna azzal, hogy egyáltalán milyen kritériumok alapján kezdjen el válogatni. És éppen erre szoglál a mi kis útmutatónk. MIután elolvasod, garantáltan soha többé nem fogsz tévedni a megfelelő óvszer kiválasztása során! 

Amikor a méret a lényeg, és ez nem vita tárgya

Természetesen az óvszer kiválasztásakor! Bár ezt a kritériumot lényegében többé-kevésbé csak a szélsőséges esetekben kell figyelmbe venni. Ez alatt azokat az eseteket értjük, amikor tisztában vagy azzal, hogy kisebb vagy, mint az átlagos közép-európai (persze, sokkal ügyesebb!), vagy épp ellenkezőleg, amikor a legtöbb nő elutasítja az anális szexet veled, mert túl nagy vagy. Egyik esetben sem túl szerencsés megoldás a hagyományos óvszer használata.

A lekicsinyített vagy megnagyobbított óvszereknek vitathatatlan jelentőségük van az átlagos óvszerekkel szemben. A kisebbítetteknek az, hogy ne csússzon le a kisebb péniszről, és a végső esetben ne okozza azt, amitől a leginkább meg kellene védenie - a spermiumok behatolásától a hüvelybe és a potenciális terhességtől. A megnagyobbítottaknak pedig az, hogy a nyomás alatt ne szakadjon szét a "legmegfelelőbb" pillanatban... és ne történjen ugyanaz.
My.Size óvszerek

Szégyellni magad az óvszerek vásárlásakor kontraproduktív

És az mindkét esetben, ahogy azt már fentebb megindokoltuk. Nem kell mindenkinek átlagos szürke kisegérnek lennie. Ne félj megmutatni, hog XXL-es óvszerre van szükséged, de akkor se aggódj, ha S-es méretre van szükséged. Hiszen kis bohóccal is... kefélhetsz úgy, mint egy király. A már említett análnál az átlagon aluli méret még akár előnyt is jelenthet.  

És ha már az anális szexnél tartunk: tudod-e, hogy az illatosított óvszereket nem a prostituáltaknak találták ki, hanem éppen emiatt a praktika miatt? Ugyanis elég gyakori az a meggyőződés, hogy az ízesített óvszerek megkönnyítik az orális szexet a profik számára. Mivel az tény, hogy a latex gumi pippantása nem okoz semmilyen extra gyönyört. De a prostituáltak életének megkönnyítése érdekében azonban egyetlen gyártó sem fogja magát törni. 

Az ízesített óvszerek feladata az illatosítás

... a potenciális kisebb szagok elnyomása a hátsó bejáraton keresztül. Bár csak korlátozott mértékben ajánljuk, hogy erre hagyatkozzon, ennek ellenére az ízesített óvszerek használata erre a célra nagyon kellemes tud lenni. Bizonyos esetekben például segíthet lerombolni a nőben az anális szexszel kapcsolatos aggályait. Mivel éppen az ilyen jellegű apróbb balesetektől félnek leginkább. 

És mi van akkor, ha már abban a stádiumban vagy, hogy már régóta és talán vidáman is használod az óvszert, de valami egészségügyi problémád van vele... ?

Ha problémád van az óvszerrel, valószínűleg nő vagy

A hüvelyflóra az, aminek időnként - rendszerint éppen a legjobbkor - gondja van az óvszerekkel. Nehogy már valamiféle hüvely ne akarjon szexelni. Csak valamelyik nem bírja a latexszel. A szex utáni viszketés, ami szinte folytonos viszketésbe mehet át az egész intim területen, ami a nemi szervek kipirosodásáig, sőt a szülőcsatorna, és akár a hüvely belsejének a megduzzadásáig is vezethet. Ez a modern korszak egyik allergiás tünetének (erősen visszataszító) leírása.

Talán nem szükséges kifejteni, hogy ha érzékenyen reagálsz a latexre, ne habozz, és keresd fel a bőrgyógyászod. Ugyanis nagyon egyszerű megbirkózni a latexallergiával, és nem csak a cölibátus formájában. 

Biztosan nem az a megoldás, hogy nem fogsz óvszert használni!

Épp ellenkezőleg: a megoldás a latexmentes óvszer, ami a mi kínálatunkban is megtalálható.

Végezetül egy tanács a homoszexuális irányultságú olvasóinknak. Mivel szeretkezés közben különösen intenzív és viszonylag hosszú súrlódás jön létre (kevés átlagos heteroszexuális nő bírja a hasonlóan hosszú anális szexet, mint amilyet egy meleg férfi teljes mértékben élvezni is tud), az ő esetükben

a szerkesztőségünk az ún. extra safe óvszerek használatát javasolja.

ezeknek mikroszkopikus mérettel vastagabb faluk van, a jobb ellenállás és tartósság érdekében. De vigyázat! Természetesen nem az érzékenység rovására. A technológia eléggé előrehaladott ahhoz, hogy az óvszer vastagabb fala ne nyomja el az érintések érzékelését.
Szerző
Andy Moravek
2019.07.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...