Hogyan válasszuk ki a megfelelő gésagolyókat?

A gésagolyó egy olyan találmány, amelyet már évszázadokkal ezelőtt is ismertek Kínában és Egyiptomban. Ezt sok régészeti lelet bizonyítja. A mai gésagolyók sokban különböznek az elődeiktől, de az alapötletük megmaradt. A medencefenék és a hüvely megerősítése, és végül, de nem utolsó sorban a gyönyörszerzés.
Sok hölgy be szeretné szerezni őket, de tapasztalatok hiányában nem tudnak választani. Ha Ön is az említett hölgyek közé tartozik, a következő cikk az Ön számára készült!

 
 

A megfelelő gésagolyók kiválasztásának alapjai

A golyók mérete

gésagolyók kiválasztásánál fontos, hogy ismerje a testét. Azok a hölgyek, akik meggyengült medencefenékkel rendelkeznek (ez egy természetes dolog, ami egy nő életében  idővel kivétel nélkül kialakul), a nagyobb méretű golyók közül válogassanak. A meggyengült izmok nem biztos, hogy megtartják a kisebb golyókat, és a golyók így egyszerűen kieshetnek a hüvelyből.

Anyag
Ha túlérzékenységben szenved bizonyos anyagokkal szemben, nagyon fontos tudni, hogy milyen anyagból készültek a gésagolyók, vagy bármilyen más szexuális játékszerek. Kezdők számára nagyon jó választás a szilikon anyag, amit az egészségügyben különféle orvosi eszközök készítéséhez használnak, de találkozhatunk  vele már a háztartásokban is, szilikon sütőformák és egyéb konyhai „eszközök” formájában. Tehát, ha a szilikon biztonságos a sütés közben, és nem bocsát ki semmilyen káros összetevőt az élelmiszerbe, különösen alkalmas a szexuális játékok gyártásához is. A gésagolyók tapasztalt tulajdonosai, akik valamilyen allergiában szenvednek, választhatnak üvegből készült golyókat is. Az üveg nagyon szilárd, és nem kell attól tartania, hogy véletlenül megreped vagy megtörik. Az üveg gésagolyóknak nagy előnyük, hogy ha megfelelően gondoskodik róluk, évekig tartósak maradnak.


A használat módja
Még a vásárlás előtt döntse el, hogy  hüvelyi vagy anális gésagolyókat szeretne. A hüvelygolyók többnyire két darabból állnak össze, az análisak épp ellenkezőleg, több darabból vannak, és sokkal kisebbek. Mindenesetre nem javasoljuk, hogy ugyanazokat a gésagolyókat használja a hüvelyi és anális ingerléshez. Kellemetlen fertőzést okozhat.

Vezetékkel vagy sem?
A mi szexshopunkban vezeték nélküli gésagolyókat is talál. Ezeket olyan tapasztalt hölgyeknek tervezték, akik már erős hüvelyi izmokkal rendelkeznek. Nem javasoljuk kezdőnek, nehogy a nőgyógyász nem tervezett látogatására kerüljön sor.

A vezeték nélküli gésagolyókat szexuális kapcsolat során is használhatják. Tökéletesen kitöltik a hüvelyt, és így a partnere számára is élvezetes lesz.

Szín
A szín és adott esetben más paraméterek, például a finom felületi kiemelkedések alapvetően nem fontosak. A golyók behelyezése után a színük természetesen nem lehet látható.

Klasszikus vagy modern?
Jelenleg kétféle gésagolyó létezik. A klasszikusok mechanikus mozgáson alapulnak (séta, izomhúzás stb.), a modern golyókat pedig távvezérlés vezérli, például mobiltelefon segítségével. Az alap különbség főként az árban van. Az anyagtól és a feldolgozástól függően 1 500 - 15 000 forintos klasszikus golyókat vásárolhat. A távvezérelt golyók drágábbak, körülbelül 15 000 -30 000 forint között mozognak, de az élvezet teljesen más dimenzióját biztosítják használat közben. Az összes előnyük megér egy külön cikket. A következő cikkünkben többet megtudhat: Mobil vezérlésű szexuális segédeszközök.

 Tanácsok a gésagolyók használatához

  • Behelyezésük legalkalmasabb fekvő helyzetben, felemelt lábbal - ebben a helyzetben a medencefenék izmai lazítva vannak 
  • Az egyszerű behelyezés érdekében elég, ha egy kis mennyiségű síkosítót alkalmaz az első golyóra
  • Tapasztalja ki, milyen mennyiségű síkosító a megfelelő az egyszerű behelyezéshez. Ha túl sok síkosítót használ, könnyen megtörténhet, hogy a golyók kiesnek. A kényelmes bevezetéshez elég egy kis mennyiség!
  • Ha még nincs tapasztalata a gésagolyókkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy első alkalommal használja őket otthon. Egy kis idő után, amikor már megtanulta a golyók szokásos használatát, helyezze be őket reggel, mielőtt dolgozni vagy kávézni megy a barátnőjével.
 
 
Szerző
Karina
2018.09.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...