Hosszabb és intenzívebb orgazmus? Találja meg az A pontját!

A legtöbben a szexuális élvezetet a közmondásos G-ponttal azonosítják. Az A-pont létezéséről azonban kevesen tudnak. Ha még nem hallott róla, figyeljen a következő sorokra. Az A-pont mindenképpen megérdemli figyelmét.

Az A-pont elhelyezése és funkciója
Az A-pont az elülső Fornix erogén zónája (Anterior fornix zona). Már a neve is arra utal, hogy a hüvely elülső falán található (a köldök felé). A konkrét hely a méhnyak és a húgyhólyag között van. Az A-pontot női prosztatának is nevezik, mivel elhelyezkedése megegyezik a férfiak prosztatájával.

Ezen a ponton van egy idegvégződésekből álló csomó, amely akár egy fillér nagyságú is lehet (abban az esetben, ha még nem szült). Ha már szült, ez a terület akár többszörösére is nőhet.
A lehető legpontosabban leírjuk a helyét, hogy könnyen megtalálja.

Kezdheti a G pontnál (8-10 cm mélyen a szeméremtestben, a felszínének szivacsszerű textúrájáról lehet megállapítani). Amikor ezt a pontot érzi, haladjon a hüvelyi cső belseje felé. Az A-pont 5-6 cm-rel feljebb található.
A-pont
Mivel elég mélyen helyezkedik el, lehetséges, hogy az Ön vagy partnere ujjai nem lesznek elegendőek. Ebben az esetben olyan eszközt ajánlunk, amely elég hosszú és finoman ívelt.

Nem javasoljuk az éles végű segédeszközök használatát. A körmök hosszára is ügyeljen. A méhnyak területén található, és nagyon sérülékeny. Egyértelmű jele annak, hogy elérte az A-pontot, a fokozott hüvelyi váladék. Ezután csak stimulálja az A-pontot balról jobbra irányuló mozdulatokkal. Enyhe nyomást is kell gyakorolnia (a hüvely legtöbb idegvégződése nem reagál a klasszikus érintésre, csak a nyomásra). 

Nem szabad elfelejteni, hogy ez inkább egy nagyon kellemes előjáték, és még intenzív ingerléssel (kb. 10-15 perc) sem fogja elérni az orgazmust (azt más részek ingerlésével fogja elérni). Maga az orgazmus azonban akár 20 másodperccel is fokozható és meghosszabbítható. És 20 másodperc az orgazmusnál egy örökkévalóság. 

Satisfyer A-Mazing 1

Ára: 18 990 FT-tól

Mint korábban említettük, növeli a hüvelyi szekréciót, és stimulálása segíthet a hüvelyszárazságon és a fájdalmas közösülésen. Így a nedves orgazmusért is felelős 💦

Sokszor az A-pontot a közösülés során érik el, amely során erős behatolás történik. Általában kutyapózban, olyan pózban, ahol a nő a partnerén felül van, vagy olyan pózban, ahol a partner hátulról jön, de csak akkor, ha a partner magasabban van, mint maga a nő.
Ha jobban kedveli a misszionárius pózt és az általa nyújtott intimitást, helyezzen egy párnát a feneke alá, hogy partnere a lehető legkönnyebben elérje az A-pontot.

Az A-pontot gyakran anális közösülés közben is stimulálják, mivel a hüvelyi cső végét és a végbélnyílást csak egy vékony szövetréteg választja el egymástól. Ha lelkes rajongója az anális szexnek, akkor az A-pont minden bizonnyal felelős a közbeni kellemes érzésekért.

Minden test más és más, és nem minden nő érzi jól magát az A-pont stimulálásában. Néhányan kellemetlen nyomást érezhetnek, mivel az A-pont közvetlenül az érzékeny méhnyak mellett helyezkedik el. Ha azonban az A-pont stimulálása örömet és élvezetet okoz Önnek, akkor úton van a hosszabb és intenzívebb orgazmus felé.

Szerző
Barbora F.
2022.01.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...