Hurrá! Hormonális fogamzásgátlás a férfiak számára már 2029 körül!

A címben szereplő lelkesedés érthetően ironikus. Ezen a ponton aligha fog bármelyik pasi izgatottan várni arra, hogy "mindössze" jelképes tíz év múlva úgy élvezheti majd a szexet, hogy nem kell aggódnia a partnere nem kívánt teherbeesése miatt. De nyilvánvalóan van remény. Csak ki kell bírni.  Hurrá! Hormonális fogamzásgátlás a férfiak számára már 2029 körül!

A férfi hormontabletta víziója nem új  

Sokszor azok az urak, akik nem szeretnek óvszert használni, örültek, hogy végre vége az aggodalmaiknak. A megoldás ezúttal egy Los Angeles-i kutatóintézetből, a Biomedical Research Institute (LA BioMed) nevű intézményből származik. Christina Wang, az emberi reprodukció szakértője szerint az eredmények arra utalnak, hogy ez a tabletta, amely két hormonális tevékenységet egyesít egyben, csökkenti a spermatermelést, miközben megőrzi a libidót.

Más szavakkal...

Megtalálták a hormonok megfelelő kombinációját

A hormonok hatására a férfi ilyenkor terméketlen lesz, és mindezt anélkül, hogy két oktávval magasabb hangszínnel beszélne, és megváltoznának (vagy akár teljesen eltűnnének) a szexuális preferenciái.  
Nem fogjuk untatni, és nem is fárasztjuk a részletekkel. 

Csak egyetlen dolog lényeges.. 

Várnunk kell még az igazi férfi fogamzásgátlásra   

A fent leírt csodát eddig férfiak egy jelképes mintáján tesztelték. Bár sikeresen és jelentős mellékhatások nélkül. Átmenetileg tehát a nem kívánt terhességgel kapcsolatos aggodalmakat a pár női felére kellene hagyni, vagy a férfi fél számára egyszer és mindenkorra megoldani vazektómiával..
Tehát egyelőre a férfiak egyszerűen csak egy óvszerrel segíthetnek maguknak.
Szerző
Andy Moravek
2021.10.18.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...