Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Interaktív szórakozás a FeelConnect 3.0-val - hogyan kell használni?

A Svakom alkalmazáson kívül a Svakom eszközöket a FeelConnect 3.0 mobilalkalmazással is párosíthatja, ami érdekes felhasználási lehetőségeket kínál. A különböző módok mellett ez az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy csevegés vagy videohívás útján kapcsolódjon partneréhez. Eredeti bónusz, hogy a mobilt interaktív tartalmakhoz is csatlakoztathatja, például a Pornhubon található videók megtekintésekor. Megmutatjuk, hogyan.
Interaktív szórakozás a FeelConnect 3.0-val - hogyan kell használni?
A Svakom okosjátékok Svakom alkalmazással való párosításának útmutatója után egy újabb hasznos útmutatót hozunk.

Töltse le a FeelConnect 3.0 alkalmazást

A FeelConnect 3.0 alkalmazás letölthető az APP Store-ból és a Google Play Store-ból. A letöltés után aktiválja a Bluetooth-ot a mobiltelefonján. Most nyissa meg a letöltött alkalmazást. A "HOME" menüben nyomja meg a jobb felső sarokban lévő kereket, amely a "BEÁLLÍTÁSOKAT" jelöli. A regisztrációhoz nyomja meg a "SIGN UP" gombot. Ezután hozzáférést kap a FeelConnect 3.0 összes funkciójához. A regisztráció ingyenes.

Kapcsolja be a kütyüt.

A mobilalkalmazásban a "HOME" menüben nyomja meg a "CONNECT DEVICE" gombot, és a mobil elkezdi keresni a kütyüt.

Ha probléma merülne fel, győződjön meg róla, hogy a helymeghatározás engedélyezve van a mobilján. Ezt a mobileszközén a Beállítások -> Alkalmazások -> FeelConnect -> Engedélyek -> Helymeghatározás menüpontban ellenőrizheti.
Győződjön meg róla, hogy a helymeghatározás engedélyezve van, és indítsa újra az alkalmazást.
FeelConnect 3.0        FeelConnect 3.0 útmutató
A kütyü nevének most meg kell jelennie a mobil kijelzőjén, kattintson mellette a "CONNECT" gombra.
Amikor a "TEST YOUR DEVICE" gombra kattint, a játéknak rövid ideig rezegnie kell. Ez azt jelzi, hogy a játékod sikeresen párosítva van.
FeelConnect 3.0 útmutató        FeelConnect
Most kiválaszthatja, hogy melyik opciót szeretné kipróbálni az alábbiakban („FRIENDS“, „MEDIA“, „CONTROL“). Válassza például a „CONTROL“ opciót a jobb alsó sarokban és megjelenik egy másik menü.
Válassza ki a kedvenc felhasználási módját. Például kiválaszthatja a "TOUCH CONTROL" lehetőséget, majd megnyomhatja a "START" gombot.

Mostantól a termék vezérléséhez az ujjával rajzolhat a kijelzőre.
       
Az előre beállított üzemmódok egyikének kipróbálásához kattintson a "CONTROL", majd az "PRESETS" gombra, és válasszon az üzemmódok közül.

Ez az alkalmazás, a SVAKOM alkalmazással ellentétben, a partnerrel való csevegés lehetőségét hozza. Ha meg akar hívni valakit csevegni vagy videochatelni, nyomja meg a "FRIENDS" gombot az alsó sávban.
       
Most be kell állítania a profilját, hogy az alkalmazásban látható legyen a többi felhasználó számára. Ez a lehetőség a "FRIENDS" opcióban megtalálható. Nyomja meg a "PROFILE VISIBILITY SETTINGS" gombot, és kapcsolja be a láthatóságot.

Most már csak annyi a dolga, hogy meghívja partnerét az alkalmazásba. Győződjön meg róla, hogy ő is letöltötte az alkalmazást, keresse meg a nevét és hívja meg.

       

A FeelConnect 3.0 alkalmazás interaktív pornónézést is kínál

Ezzel az alkalmazással csatlakoztathatja a mobilját interaktív tartalmakhoz, például a Pornhubon található videók megtekintéséhez.

Ahhoz, hogy a Pornhub nézése közben a lehető legjobban élvezze a játékot, kövesse az alábbi lépéseket:
Nyissa meg az alkalmazást, és győződjön meg róla, hogy a játék sikeresen párosítva van a mobiljával. Kattintson a "TEST YOUR DEVICE" gombra.

Amikor megérkezik a weboldalra, ahol a videót szeretné megnézni, keresse meg az "INTERACTIVE" kategóriát.

Miután rákattintottál az "INTERACTIVE" kategóriára, válassza ki a videót, amit meg szeretne nézni.

A videó alatt egy sárga "SYNC INTERACTIVE TOY TO VIDEO" gombot kell látnia. Ha erre a gombra kattint, két lehetőséget fog látni: "DOWNLOAD APP" vagy "WATCH IN APP". Kattintson a "WATCH IN APP" gombra.

A játék csak akkor fog rezegni, amikor előjáték vagy behatolás történik a videóban.

Ha egy másik videót szeretne megnézni, törölje az előzőt az alkalmazásból, és indítsa újra. Ellenkező esetben mindig az első kiválasztott videó jelenik meg az alkalmazásban.

Az intelligens erotikus kütyük rengeteg kreativitási lehetőséget rejtenek magukban, ezért ne féljen feldobni az intim pillanatait valamelyikükkel. Ha valamelyik nem felel meg Önnek, ne aggódjon. Ez teljesen normális. Később bármikor visszatérhet az alkalmazáshoz.

 

Szerző
Martina
2023.03.29.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
701
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...