Itt az erotikus horoszkóp 2024-re!

A csillagjegyek elárulnak néhány dolgot az életünkről, a személyiségünkről, a romantikus kompatibilitásunkról vagy a szexről. Próbáljon meg inspirálódni a csillagoktól, és fedezze fel a szerintük megfelelő erotikus segédeszközt. Akár kalandvágyó Nyilas vagy egy önfejű Kos, mi elkészítettünk egy erotikus horoszkópot a csillagjegyek szerint kiválasztott segédeszközökkel.
Erotický horoskop 2024
Bak (december 22. - január 19.):
A Bak gyakorlatias életfelfogása miatt fontos, hogy képes legyen élvezni a spontaneitást, és hagyja magát elragadni a jelen pillanatban. Ezért próbáljon meg váratlan vizekre evezni, de úgy válasszon, hogy még mindig kényelmesnek érezze.

Santa Cruz Coaster újratölthető klitoriszvibrátor 

Ár: 34 495 Ft

Vízöntő (január 20. - február 18.):
Az elkövetkező hónapok váratlan érzéseket hoznak magukkal. Ez a függetlenség és a kísérletezés időszaka lesz a kapcsolatokban. Próbáljon teret engedni az új ötleteknek és újításoknak.

Okos erotikus játékok

Ár: 12 995 Ft-tól

Halak (február 19. - március 20.):

A romantikus és érzékeny Halak alázatosabbak, és általában a lassú, érzelmileg intenzív szexet részesítik előnyben. Ha nincs kedvük merészebb erotikus eszközökhöz, próbálják meg a kiegészítőkkel kezdeni.

Dame Zee mini vibráló tojás

Ár: 11 495 Ft

Kos (március 21. - április 19.):

A gyors, a gyorsabb és a leggyorsabb nem biztos, hogy mindig a legjobb tempó. Szeret fejest ugrani a dolgokba, de néha jobb, ha lelassít, kivár, és nem siettet semmit. Ugyanez vonatkozik a jó szexre is. Javasoljuk, hogy nézzen a lassú szex technikája után.

Lelo masszázsgyertya

Ár: 12 495 Ft
 
Bika (április 20. - május 20.):
Ellenállhatatlan vonzerővel teli év vár önre, ezért készüljön fel az intenzív sistergésre. Felfedezésekkel teli év lesz ez. Próbáljon egyszerre több erogén zónát stimulálni.

Zalo Aya luxus bugyi vibrátor

Ár: 41 995 Ft

Ikrek (május 21. - június 20.):
Odaadása és kedvessége harmóniát hoz a romantikus életébe. Próbáljon meg kissé kilépni a komfortzónájából, és lepje meg partnerét eredeti ötletekkel és gesztusokkal.

Icicles üveg dildó

Ár: 16 495 Ft

Rák (június 21. - július 22.):
Az új év új ötletekkel jár, és szexuális energia lüktet az ereiben. Engedje, hogy a hálószobai kalandok keresésében irányítsa magát, és megtapasztalja, hogy bizonytalanságai háttérbe szorulnak, így a szokásosnál is jobban élvezheti az örömeiket.

Satisfyer Pro G-spot

Ár: 22 995 Ft

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.):
Bár szeret a figyelem középpontjában lenni, és nem szereti osztozni a figyelmet másokkal, ha romantikus kapcsolatról van szó, nem okoznak gondot a váratlan gesztusok. Szeret új szelet hozni, és szórakoztató, izgalmas játékokat kitalálni. Próbálja ki a páros segédeszközöket.

Párvibrátrok 

Ár: 10 995 Ft-tól

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.):
A Szüzek szeretik a hosszú előjátékot, amelyet gyakran sokkal jobban élveznek, mint magát a közösülést. Próbálja ki teljes testével átadni magát neki.

Masszázsolajak

Ár: 1 895 Ft-tól
 
Mérleg (szeptember 23. - október 22.):
Az egyensúly és a harmónia szerelmeseinek fontos, hogy egy erotikus segédeszköz ne csak erőteljes, hanem dizájnos is legyen. Válasszon olyan játékot, amely minden érzékszervét kielégíti.

Lelo Hugo prosztata vibrátor

Ár: 72 995 Ft

Skorpió (október 23. - november 21.):
Ha a Skorpió erős érzelmi kapcsolatot teremt, nyitott az intimitásra és minden zónájának felfedezésére. Ha a kapcsolatban mindketten beleegyeznek, próbálja ki a BDSM-et.

SM & BDSM játékok

Ár: 1 695 Ft-tól

Nyilas (november 22. - december 21.):
Játékos és szabad szellemű, változatosságra vágyik. Ezek a Nyilasok szexuális tulajdonságai. Ennek a tüzes jegyűnek érdemes valami szokatlan és változatos dologhoz nyúlnia, hogy a legtöbbet hozza ki a játékból.

Wandok és masszírozó vibrátorok

Ár: 6 295 Ft-tól
Szerző
Marcella
2024.01.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...