Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hős - szexpóz

A hős egy szexpóz, ami több okból is rendkívül népszerű. Mély behatolást tesz lehetővé, amit főleg a kisebb pénisszel rendelkező férfiak (és partnereik) fognak értékelni.
 
Hős - szexpóz
Szexpóz, ami lehetővé teszi a mély behatolást - Hős
 

Leírás:

Ebben a pózban a nő a hátán fekszik, felemelt lábakkal és medencével. A férfi előtte térdel, finoman a nő combjának belső oldalára támaszkodik. Amint már említettük, ez a helyzet valóban mély behatolást tesz lehetővé. Ez annak köszönhető, hogy a hüvely maximálisan kidudorodik, nagyobb erőfeszítés nélkül is. Ezért különösen alkalmas olyan párok számára, ahol a férfi pénisze kisebb méretű.
Ezzel szemben, ha a férfinak nagyobb a pénisze, a nőnek ez a pozíció kényelmetlen lehet, és teljes behatolás közben fájdalmat érezhet.

Ebben a pózban nagyon könnyű elérni a G-pontot, a pénisz behatolási szögének köszönhetően. 

Variánsok:
A hős egy olyan szexpóz, ami számos módosítási lehetőséget tesz lehetővé. Nagy előnye, hogy a kezei szabadok maradnak, és például a csikló izgatására is használhatja őket.
A nő a mellkasára húzhatja lábait, vagy a férfi vállaira rakhatja őket. Minden változatban egy kicsit más lesz a pénisz behatolási szöge, így csak Önön múlik, mikor és hogyan lesz a leginkább kellemes.
Ez a helyzet lehetővé teszi az anális szexet is.

Segédeszközök:

Ha szeret kísérletezni, akkor próbáljon ki néhány SM eszközt. Az összekötött kezek vagy a szemmaszk még izgalmasabbá teszik az együttlétet.
Szerző
Karina
2018.07.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.07.22.
A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében
1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
2 969
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...