Hős - szexpóz

A hős egy szexpóz, ami több okból is rendkívül népszerű. Mély behatolást tesz lehetővé, amit főleg a kisebb pénisszel rendelkező férfiak (és partnereik) fognak értékelni.
 
Hős - szexpóz
Szexpóz, ami lehetővé teszi a mély behatolást - Hős
 

Leírás:

Ebben a pózban a nő a hátán fekszik, felemelt lábakkal és medencével. A férfi előtte térdel, finoman a nő combjának belső oldalára támaszkodik. Amint már említettük, ez a helyzet valóban mély behatolást tesz lehetővé. Ez annak köszönhető, hogy a hüvely maximálisan kidudorodik, nagyobb erőfeszítés nélkül is. Ezért különösen alkalmas olyan párok számára, ahol a férfi pénisze kisebb méretű.
Ezzel szemben, ha a férfinak nagyobb a pénisze, a nőnek ez a pozíció kényelmetlen lehet, és teljes behatolás közben fájdalmat érezhet.

Ebben a pózban nagyon könnyű elérni a G-pontot, a pénisz behatolási szögének köszönhetően. 

Variánsok:
A hős egy olyan szexpóz, ami számos módosítási lehetőséget tesz lehetővé. Nagy előnye, hogy a kezei szabadok maradnak, és például a csikló izgatására is használhatja őket.
A nő a mellkasára húzhatja lábait, vagy a férfi vállaira rakhatja őket. Minden változatban egy kicsit más lesz a pénisz behatolási szöge, így csak Önön múlik, mikor és hogyan lesz a leginkább kellemes.
Ez a helyzet lehetővé teszi az anális szexet is.

Segédeszközök:

Ha szeret kísérletezni, akkor próbáljon ki néhány SM eszközt. Az összekötött kezek vagy a szemmaszk még izgalmasabbá teszik az együttlétet.
Szerző
Karina
2018.07.06.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...