Nirvána - szexpóz

Kezdjünk teljesen könnyedén. Ezt a pozíciót mindenkinek ismernie kell, mert ez a leghagyományosabb szerelmeskedő póz mind közül - Nirvána, vagy más néven misszionárius póz.
 
Nirvána szexpóz
Klasszikus misszionárius póz

A Nirvána egy olyan szexpóz, amit már biztosan mindenki kipróbált. A párok többnyire ezzel a pózzal kezdik a közös szexuális életüket, mivel gyakran ez a legelső póz, amelyet együtt próbálnak. Ez főleg azért van, mert ez a pozíció lehetővé teszi a szemkontaktust, a fizikai közelséget, lehet közben ölelkezni, hiszen a szexen kívül ilyenkor még fontosabb a gyönyörű közös pillanatok megosztása.

Leírás:

A Nirvána szexpózban a nő a hátán fekszik, széttárt, vagy épp ellenkezőleg, összetett lábakkal. A férfi a nőre fekszik, könyökével támaszkodik, és behatol a nőbe. Ebben a helyzetben a nőnek kissé fel kell emelnie a medencéjét, hogy megkönnyítse a pénisz behatolását. Ideális esetben a szerelmesek összehangolják a mozgásukat úgy, hogy amikor a férfi behatol, a nő a medencéjét a férfi felé nyomja, és fordítva. A hüvely belsejének izgatásán kívül így a csikló stimulálására is sor kerül.

Változatok:

Még a kis fordulatok is csodákat művelhetnek. Próbáljanak meg kicsit ferdén egymás felé fordulni. A pénisz így egy más szögben fog behatolni hüvelybe. Tudja meg, mi a legkellemesebb Önnek!
 

Segédeszközök:

Ebben a klasszikus pózban a We-Vibe párvibrátor az ideális szexuális segédeszköz. Mindkét partner számára garantálja a tökéletes orgazmust. Csak próbálják ki!
Szerző
Karina
2018.07.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
1 055
0
Jobb szex
2020.07.22.
A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében
1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
2 925
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...