Nirvána - szexpóz

Kezdjünk teljesen könnyedén. Ezt a pozíciót mindenkinek ismernie kell, mert ez a leghagyományosabb szerelmeskedő póz mind közül - Nirvána, vagy más néven misszionárius póz.
 
Nirvána szexpóz
Klasszikus misszionárius póz

A Nirvána egy olyan szexpóz, amit már biztosan mindenki kipróbált. A párok többnyire ezzel a pózzal kezdik a közös szexuális életüket, és gyakran ez a legelső póz, amelyet együtt próbálnak. Ez főleg azért van, mert ez a pozíció lehetővé teszi a szemkontaktust, a fizikai közelséget, lehet közben ölelkezni, és a szexen kívül még fontosabb a gyönyörű közös pillanatok megosztása.

Leírás:

A Nirvána szexpózban a nő a hátán fekszik, vagy széttárt, vagy épp ellenkezőleg, összetett lábakkal. A férfi a nőre fekszik, könyökével támaszkodik, és behatol a nőbe. Ebben a helyzetben a nőnek kissé fel kell emelnie a medencéjét, hogy megkönnyítse a pénisz behatolását. Ideális esetben a szerelmeseknek össze kell hangolniuk a mozgásukat úgy, hogy amikor a férfi behatol, a nő a medencéjét a férfi felé nyomja, és fordítva. A hüvely belsejének izgatásán kívül így a csikló stimulálására is sor kerül.

Változatok:

Még a kis fordulatok is csodákat művelhetnek. Próbáljanak meg kicsit ferdén egymás felé fordulni. A pénisz így egy más szögben fog behatolni hüvelybe. Tudja meg, mi a legkellemesebb Önnek.
 

Segédeszközök:

Ebben a klasszikus pózban a We-Vibe párvibrátor az ideális szexuális segédeszköz. Mindkét partner számára garantálja a tökéletes orgazmust. Csak próbálják ki!
Szerző
Karina
2018.07.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.