Karácsonyi ajándék nőknek - Mit vegyen a szerelmének karácsonyra?

A karácsonyfa alatt a nő nem (csak) konyhai segédeszközöket, törülközőt vagy egy aszexuális flanel pizsamát szeretne találni. Mi lenne, ha egy kicsi és észrevétlen ajándékkal bizonyítaná neki, hogy törődik vele, és még a többéves kapcsolatban is vonzó nőnek tekinti őt, aki megérdemli, hogy szexi legyen? Vonja be a fantáziáját, és adjon neki egy olyan erotikus ajándékot, amivel egész évben bármikor karácsonya lesz!

Még mielőtt belevágna a vásárlásba, mérlegelje, melyik izgató ajándékot értékelné a leginkább. Valami olyannal szeretné meglepni, aminek köszönhetően egyedül is kikapcsolhat, és minden, amit a segédeszközzel átél, az ő titka marad? Vagy arra vágyik, hogy ön is a kaland részese legyen, amit nem kell csak szótlanul figyelnie, hanem aktívan részt is vehet benne?

Magic wand vagy masszázsfej

Mi mást csomagolhatna be egy szép ajándékdobozba, és tehetne a fényes karácsonyfa alá, mint egy igazi "varázspálcát"? Ugyanis a masszázsfej éppen ezt a becenevet érdemelte ki, és teljesen jogosan. A megfelelő időben és a megfelelő kezekben valóban csodákra képes!

Ez egy hosszúkás, ergonomikus kialakítású segédeszköz, aminek az elülső lekerekített része vibrál. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a csikló vagy más erogén zónák izgatására szolgál. A jó hír a férfiak számára az, hogy a fejet nem kell behelyezni, így nem kell félnie a konkurenciától, vagy hogy a partnere jobban fogja élvezni a kalandokat a játékkal, mint önnel.

Vigyen fel néhány csepp stimuláló síkosítót a masszázsfejre és a csiklóra. Kapcsolja be a kiválasztott rezgési módot, és keressen egy olyan pontot a kedvese testén, ami szó szerint felrobban, amikor érintkezésbe kerül a masszázsfejjel. Szabadon behatolhat a hüvelybe, tehát semmi sem akadályozza meg a péniszét abban, hogy felfedezze, milyen gyorsan nedvesedik a partnere. A rezgéseket ön is érezni fogja, ennek köszönhetően ez a varázspálca egy olyan segédeszközzé válik, amitől soha nem fog akarni megválni!

Fehérnemű

Ne csak az ajándékokat öltöztesse luxus csomagolásba, hanem a kedvesét is! Tudta, hogy semmi sem okoz akkora örömet a nőnek, mint amikor lehetősége van arra, hogy eldobja a konyhai kötényt, és végre csábítóan érzi magát? A fehérnemű vagy az erotikus jelmez mindig azt az érzést fogja nyújtani számára, hogy ő még mindig egy nőstényállat az ön számára, akinek azonnal megadja magát.

Ha szeret enyelegni a partnerével, akkor semmit nem fog elrontani egy szett izgató fehérneművel. A szép fehérnemű kiemeli az alakját, és arra fogja ösztönözni önt, hogy az összes idomát felfedezze. Egy igazán szokatlan darabbal is meglepheti őt, amit sehova máshova nem fog felvenni, csak a közös franciaágyukba. Hálóingek, babydollok, fűzők, harisnyatartók vagy színben és anyagban harminozáló melltartóból és bugyiból álló szettek állnak a rendelkezésére. Ha már megtalálta a kedvencét, a kedvese egy igazán luxus ajándékot fog találni a fa alatt, ami hosszú évekig hű társa lesz. Azonban számoljon azzal, hogy hamarabb le fogja róla tépni ezeket a darabokat, mintsem ideje lenne megcsodálni őt benne.

Semmi nem frissíti fel annyira a partneri sztereotípiáját, mint egy igazán izgalmas véget érő színházi előadás! A jelmezek segítségével a kedvese egy ügyetlen nővérré, egy engedetlen vadmacskává vagy egy lázadó diáklánnyá változhat, akire ráfér az alapos elnáspángolás. Ha a kedvese minden szombaton nagytakarítással gyötrődik, vegyen neki egy szobalány jelmezt, és higgye el, hogy végre ön is imádni fogja a szombati rendrakást!

Womanizer

Ezzel a szerkezettel kigúvaszthatja a szemeit! Hazánkban még annyira nem ismert, így előrodulhat, hogy egy ideig csak mereven fogja bámulni, hogy pontosan mire is szolgál ez a dizájnos tárgy az ajándékdobozban.

A Womanizer valóban egy luxus karácsonyi ajándék minden nő számára. Ez egy szexuális segédeszköz, ami érintkezés nélkül izgatja a csiklót - csak nyomáshullámok segítéségével. Feltűnőtlenül néz ki, nyugodtan az éjjeliszekrényen hagyhatja, és senki sem fogja gyanítani, mi rejlik a finom és elegáns tokban.

Ha ön is részt szeretne venni a kalandokban ezzel a masinával, akkor szedje össze a bátorságát, és kötözze meg a kedvesét. Bilinccsel vagy kötéllel kötözze össze úgy a kezét, hogy ne tudjon ellenállni a gyönyörteljes csúcspont bekövetkezésének, a lábait pedig olyan helyzetbe rögzítse, hogy tökéletesen hozzáférhessen az ágyékához. Eleinte tegye félre a womanizert, és csak az ujjaival és a nyelvével izgassa a csiklót. Miután az őrület határán fog állni, hívja segítségül a szexuális segédeszközt, ami átveszi a hatalmat a csiklója felett. Nem fog soká tartani, és az orgazmus annyira kimeríti, hogy bármit megtehet vele, amit csak akar!

Gésagolyók

Mit vegyen a nőnek karácsonyra, ha épp nemrég érkezett egy kis jövevény a családba? Ebben az időszakban a házasélet kissé a háttérbe szorul, és inkább a hosszú és minőségi alvást részesíti előnyben, mint a szexet. Azonban higgye el, hogy még ebben az időszakban is a nő nőnek akarja magát érezni. Ha éppen nem olyan gyakran játszadoznak az ágyban, mint azelőtt, adjon neki ajándékba egy olyan segédeszközt, ami segít visszanyerni az önbizalmát a szexuális téren.

A gésagolyó egy kiváló játék, aminek a jótékony hatásait azok a nők is megérzik, akik már szültek. A golyók a behelyezést követően stimulálják a hüvely falait, aminek köszönhetően a megerőltetett és igénybevett hüvelyi izmok megerősödnek. Ha a gésagolyóknak köszönhetően minden rendben lesz odalenn, később az ágyban is felhasználhatja őket az izgató játékokhoz.

Ha a nőnek be van helyezve a gésagolyó, és összeszedi a bátorságát az anális szex kipróbálására, ez egy teljesen más élmény lesz, olyan, ami semmihez sem fogható. A pénisz mozgása a popsiban a golyók bizsergését okozza a partner hüvelyében, és ezt a gyengéd "csengést" ön is meg fogja érezni. Nem is beszélve arról, hogy a popsi a hüvelyben lévő golyóknak köszönhetően sokkal szűkebb.

Vibrátor

Természetesen a klasszikusokról is említést kell tennünk. Ha nem akar túl sokat kísérletezni a vásárlással, a vibrátor ideális erotikus ajándék egy nő számára. Építsen az anyag minőségére, és figyelmesen olvassa át a kínált funkciókat. Mivel a karácsony a varázslatos pillanatokról szól, ezért vegyen neki egy olyan játékot, ami mindörökké emlékeztetni fogja rá, hogy az élet bármikor varázslatos lehet.

Mi a vízhatlan szilikon vibrátort ajánljuk, hogy a kádban is játszadozhassanak együtt . Az ergonomikus kialakítású, lekerekített csúccsal ellátott darabok gyönyörben részesítik a G-pontot, valamint a csiklót is. Nem kell attól tartania, hogy a partnere el fogja utasítani a közeledését, miután megtapasztalta a vibrátor varázsát. Minden nő, akit elönt az orgamzus gyönyöre, azonnal még több orgamust szeretne megélni, aminek köszönhetően fokozódik a vibrátorokkal való kísérletezési vágy, és hamarosan az ön perverz játékai következnek, amiknek csakis ön lesz a főszereplője!

Legyen az az újévi fogadalmuk a partnerével, hogy jövőre csak kísérletezni fognak az ágyban, és teljesítik egymás kívánságait. Ezt a témát már a fa alatt is felhozhatja!

Szerző
Martina
2019.12.10.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2021.06.18.
Hogyan kell tisztítani az erotikus segédeszközöket?
Az erotikus játék megszerzése anélkül, hogy belegondolna a higiéniájára és a karbantartására, olyan, mintha autót vezetne, és nem törődne a sebességgel. Elérheti célját, de idővel pénzbírság lepheti meg. Ha nem gondoskodik az erotikus segédeszközökről, akkor ez ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy nem könnyíti meg a pénztárcáját, hanem a saját egészségével fizet.
1 075
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...