Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Karácsonyi ajándék nőknek - Mit vegyen a szerelmének karácsonyra?

A karácsonyfa alatt a nő nem (csak) konyhai segédeszközöket, törülközőt vagy egy aszexuális flanel pizsamát szeretne találni. Mi lenne, ha egy kicsi és észrevétlen ajándékkal bizonyítaná neki, hogy törődik vele, és még a többéves kapcsolatban is vonzó nőnek tekinti őt, aki megérdemli, hogy szexi legyen? Vonja be a fantáziáját, és adjon neki egy olyan erotikus ajándékot, amivel egész évben bármikor karácsonya lesz!

Még mielőtt belevágna a vásárlásba, mérlegelje, melyik izgató ajándékot értékelné a leginkább. Valami olyannal szeretné meglepni, aminek köszönhetően egyedül is kikapcsolhat, és minden, amit a segédeszközzel átél, az ő titka marad? Vagy arra vágyik, hogy ön is a kaland részese legyen, amit nem kell csak szótlanul figyelnie, hanem aktívan részt is vehet benne?

Magic wand vagy masszázsfej

Mi mást csomagolhatna be egy szép ajándékdobozba, és tehetne a fényes karácsonyfa alá, mint egy igazi "varázspálcát"? Ugyanis a masszázsfej éppen ezt a becenevet érdemelte ki, és teljesen jogosan. A megfelelő időben és a megfelelő kezekben valóban csodákra képes!

Ez egy hosszúkás, ergonomikus kialakítású segédeszköz, aminek az elülső lekerekített része vibrál. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a csikló vagy más erogén zónák izgatására szolgál. A jó hír a férfiak számára az, hogy a fejet nem kell behelyezni, így nem kell félnie a konkurenciától, vagy hogy a partnere jobban fogja élvezni a kalandokat a játékkal, mint önnel.

Vigyen fel néhány csepp stimuláló síkosítót a masszázsfejre és a csiklóra. Kapcsolja be a kiválasztott rezgési módot, és keressen egy olyan pontot a kedvese testén, ami szó szerint felrobban, amikor érintkezésbe kerül a masszázsfejjel. Szabadon behatolhat a hüvelybe, tehát semmi sem akadályozza meg a péniszét abban, hogy felfedezze, milyen gyorsan nedvesedik a partnere. A rezgéseket ön is érezni fogja, ennek köszönhetően ez a varázspálca egy olyan segédeszközzé válik, amitől soha nem fog akarni megválni!

Fehérnemű

Ne csak az ajándékokat öltöztesse luxus csomagolásba, hanem a kedvesét is! Tudta, hogy semmi sem okoz akkora örömet a nőnek, mint amikor lehetősége van arra, hogy eldobja a konyhai kötényt, és végre csábítóan érzi magát? A fehérnemű vagy az erotikus jelmez mindig azt az érzést fogja nyújtani számára, hogy ő még mindig egy nőstényállat az ön számára, akinek azonnal megadja magát.

Ha szeret enyelegni a partnerével, akkor semmit nem fog elrontani egy szett izgató fehérneművel. A szép fehérnemű kiemeli az alakját, és arra fogja ösztönözni önt, hogy az összes idomát felfedezze. Egy igazán szokatlan darabbal is meglepheti őt, amit sehova máshova nem fog felvenni, csak a közös franciaágyukba. Hálóingek, babydollok, fűzők, harisnyatartók vagy színben és anyagban harminozáló melltartóból és bugyiból álló szettek állnak a rendelkezésére. Ha már megtalálta a kedvencét, a kedvese egy igazán luxus ajándékot fog találni a fa alatt, ami hosszú évekig hű társa lesz. Azonban számoljon azzal, hogy hamarabb le fogja róla tépni ezeket a darabokat, mintsem ideje lenne megcsodálni őt benne.

Semmi nem frissíti fel annyira a partneri sztereotípiáját, mint egy igazán izgalmas véget érő színházi előadás! A jelmezek segítségével a kedvese egy ügyetlen nővérré, egy engedetlen vadmacskává vagy egy lázadó diáklánnyá változhat, akire ráfér az alapos elnáspángolás. Ha a kedvese minden szombaton nagytakarítással gyötrődik, vegyen neki egy szobalány jelmezt, és higgye el, hogy végre ön is imádni fogja a szombati rendrakást!

Womanizer

Ezzel a szerkezettel kigúvaszthatja a szemeit! Hazánkban még annyira nem ismert, így előrodulhat, hogy egy ideig csak mereven fogja bámulni, hogy pontosan mire is szolgál ez a dizájnos tárgy az ajándékdobozban.

A Womanizer valóban egy luxus karácsonyi ajándék minden nő számára. Ez egy szexuális segédeszköz, ami érintkezés nélkül izgatja a csiklót - csak nyomáshullámok segítéségével. Feltűnőtlenül néz ki, nyugodtan az éjjeliszekrényen hagyhatja, és senki sem fogja gyanítani, mi rejlik a finom és elegáns tokban.

Ha ön is részt szeretne venni a kalandokban ezzel a masinával, akkor szedje össze a bátorságát, és kötözze meg a kedvesét. Bilinccsel vagy kötéllel kötözze össze úgy a kezét, hogy ne tudjon ellenállni a gyönyörteljes csúcspont bekövetkezésének, a lábait pedig olyan helyzetbe rögzítse, hogy tökéletesen hozzáférhessen az ágyékához. Eleinte tegye félre a womanizert, és csak az ujjaival és a nyelvével izgassa a csiklót. Miután az őrület határán fog állni, hívja segítségül a szexuális segédeszközt, ami átveszi a hatalmat a csiklója felett. Nem fog soká tartani, és az orgazmus annyira kimeríti, hogy bármit megtehet vele, amit csak akar!

Gésagolyók

Mit vegyen a nőnek karácsonyra, ha épp nemrég érkezett egy kis jövevény a családba? Ebben az időszakban a házasélet kissé a háttérbe szorul, és inkább a hosszú és minőségi alvást részesíti előnyben, mint a szexet. Azonban higgye el, hogy még ebben az időszakban is a nő nőnek akarja magát érezni. Ha éppen nem olyan gyakran játszadoznak az ágyban, mint azelőtt, adjon neki ajándékba egy olyan segédeszközt, ami segít visszanyerni az önbizalmát a szexuális téren.

A gésagolyó egy kiváló játék, aminek a jótékony hatásait azok a nők is megérzik, akik már szültek. A golyók a behelyezést követően stimulálják a hüvely falait, aminek köszönhetően a megerőltetett és igénybevett hüvelyi izmok megerősödnek. Ha a gésagolyóknak köszönhetően minden rendben lesz odalenn, később az ágyban is felhasználhatja őket az izgató játékokhoz.

Ha a nőnek be van helyezve a gésagolyó, és összeszedi a bátorságát az anális szex kipróbálására, ez egy teljesen más élmény lesz, olyan, ami semmihez sem fogható. A pénisz mozgása a popsiban a golyók bizsergését okozza a partner hüvelyében, és ezt a gyengéd "csengést" ön is meg fogja érezni. Nem is beszélve arról, hogy a popsi a hüvelyben lévő golyóknak köszönhetően sokkal szűkebb.

Vibrátor

Természetesen a klasszikusokról is említést kell tennünk. Ha nem akar túl sokat kísérletezni a vásárlással, a vibrátor ideális erotikus ajándék egy nő számára. Építsen az anyag minőségére, és figyelmesen olvassa át a kínált funkciókat. Mivel a karácsony a varázslatos pillanatokról szól, ezért vegyen neki egy olyan játékot, ami mindörökké emlékeztetni fogja rá, hogy az élet bármikor varázslatos lehet.

Mi a vízhatlan szilikon vibrátort ajánljuk, hogy a kádban is játszadozhassanak együtt . Az ergonomikus kialakítású, lekerekített csúccsal ellátott darabok gyönyörben részesítik a G-pontot, valamint a csiklót is. Nem kell attól tartania, hogy a partnere el fogja utasítani a közeledését, miután megtapasztalta a vibrátor varázsát. Minden nő, akit elönt az orgamzus gyönyöre, azonnal még több orgamust szeretne megélni, aminek köszönhetően fokozódik a vibrátorokkal való kísérletezési vágy, és hamarosan az ön perverz játékai következnek, amiknek csakis ön lesz a főszereplője!

Legyen az az újévi fogadalmuk a partnerével, hogy jövőre csak kísérletezni fognak az ágyban, és teljesítik egymás kívánságait. Ezt a témát már a fa alatt is felhozhatja!

Szerző
Martina
2019.12.10.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.06.02.
Miért van a férfiaknak részeg állapotban problémájuk az erekcióval?
Az alkohol jó szolga, de rossz úr a szexuális játékok esetében. Egyrészt az alkohol ellazíthat minket és megszabadíthat a gátlásoktól, amelyek megakadályoznák, hogy  egy igazán felszabadult élményben legyen részünk. Segíthet az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételben vagy az enyhe flörtölésben, illetve a nem szexszel végződő hancúrozásban is. De amikor magáról a szexről van szó, az alkohol hirtelen nem is olyan előnyös.
372
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.