Top 6 ajándék, amelynek minden nő megörül

Mit szólna hozzá, ha idén kicsit felcserélné az ajándékozási rutint? Bizonyítsa be párjának, hogy számít önnek, és még több évnyi kapcsolat után is vonzó nőnek látja, aki megérdemli, hogy szexinek érezze magát. Indítsa be a képzeletét, és adjon neki egy erotikus ajándékot, amely egész jövő évben, bármelyik napon megidézi számára a karácsonyt!

Egy kapcsolat gondoskodást igényel. Mutassa meg partnerének, hogy vonzódik hozzá, és hogy még mindig törődik a kapcsolatukkal. Lehet, hogy korábban már kipróbálta a szexuális játékokat, de a piac nagy sebességgel fejlődik, és sok gyártó olyan innovatív kütyüket szállít, amelyek feldobják a szexuális életét is.

Mielőtt belevágna a vásárlásba, gondolja át, milyen izgalmas ajándékot értékelne legjobban. Olyasmivel szeretné megajándékozni, amitől egyedül kikapcsol, és minden, amit a kütyüvel megtapasztal, a titkai közé fog tartozni? Vagy szeretne részese lenni a kalandjainak, ahol nem csak csendben kell néznie, hanem aktív részese lehet?

1. Erotikus adventi naptár

Ezt az ajándékot a párja minden nap újra és újra várhatja. Az erotikus adventi naptár 24 ajándékot tartalmaz, amelyek meglepetést okoznak és mosolyt csalnak az ajkára. A csomagban 9 erotikus játék, különböző masszázshoz vagy BDSM-hez szükséges kiegészítők, erotikus fehérnemű és sok minden más található. Ha a kísérletezés híve, mindenki számára talál benne valamit. Ezután " megajándékozhatja" magát a nő egyedül, vagy közösen élvezhetitek az ajándékokat.
Erotikus adventi naptár

Erotikus adventi naptár

Ár: 70 495 Ft

2. Eredeti erotikus kifestők

A párja inkább művész vagy szereti az eredeti ajándékokat? Van egy egyszerű megoldásunk számára. A művészlelkek örülni fognak az eredeti szexi színezőkönyveknek. Nemcsak a stressztől szabadíthatnak meg, hanem partnere szexuális fantáziáját is serkentik.

3. Fehérnemű

Ne csak az ajándékokat öltöztesse luxus csomagolásba, hanem a kedvesét is! Tudta, hogy semmi sem okoz akkora örömet a nőnek, mint amikor lehetősége van arra, hogy eldobja a konyhai kötényt, és végre csábítóan érzi magát? A fehérnemű vagy az erotikus jelmez mindig azt az érzést fogja nyújtani számára, hogy ő még mindig egy nőstényállat az ön számára, akinek azonnal megadja magát.

Ha szeret a párjával összebújni, akkor egy csábító fehérnemű szettel nem tud rosszul járni. A csinos fehérneműben az alakja kiemelkedik majd, és arra ösztönöz, hogy felfedezze minden ívét. Egy igazán rendhagyó darabbal ajándékozhatja meg, amit nem fog máshol viselni, csak a közös ágyban. Léteznek köntösök, fűzők, harisnyatartók harisnyával vagy egymáshoz illő melltartó- és bugyiszettek. Ha megtalálja a megfelelő kedvencet, a párja egy igazán fényűző ajándékot találhat a fa alatt, amely évekig társaságot nyújt majd neki. Arra is számítson azonban, hogy ezeket a darabokat még azelőtt letépi magáról, hogy megmutathatná őket.

Semmi nem frissíti fel annyira a partneri sztereotípiáját, mint egy igazán izgalmas véget érő színházi előadás! A jelmezek segítségével a kedvese egy ügyetlen nővérré, egy engedetlen vadmacskává vagy egy lázadó diáklánnyá változhat, akire ráfér az alapos elnáspángolás. Ha a kedvese minden szombaton nagytakarítással gyötrődik, vegyen neki egy szobalány jelmezt, és higgye el, hogy végre ön is imádni fogja a szombati rendrakást!
Női erotikus fehérnemű

Női erotikus fehérnemű

Ár: 12 995 Ft

4. Szívó stimulátor

A szívó stimulátorok az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvendtek. Ha kedvesednek még nincs ilyenje, valószínűleg már álmodik róla.

A szívó stimulátor egy szexuális segédeszköz, ami érintkezés nélkül izgatja a csiklót - csak nyomáshullámok segítéségével. Feltűnőtlenül néz ki, nyugodtan az éjjeliszekrényen hagyhatja, és senki sem fogja gyanítani, mi rejlik a finom és elegáns tokban.

Ha ön is részt szeretne venni a kalandokban ezzel a masinával, akkor szedje össze a bátorságát, és kötözze meg a kedvesét. Bilinccsel vagy kötéllel kötözze össze úgy a kezét, hogy ne tudjon ellenállni a gyönyörteljes csúcspont bekövetkezésének, a lábait pedig olyan helyzetbe rögzítse, hogy tökéletesen hozzáférhessen az ágyékához. Eleinte tegye félre a csiklóizgatót, és csak az ujjaival és a nyelvével izgassa a csiklót. Miután az őrület határán fog állni, hívja segítségül a szexuális segédeszközt, ami átveszi a hatalmat a csiklója felett. Nem fog soká tartani, és az orgazmus annyira kimeríti, hogy bármit megtehet vele, amit csak akar!
Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 

Ár: 20 995 Ft

5. Gésagolyók

Mit vegyen a nőnek karácsonyra, ha épp nemrég érkezett egy kis jövevény a családba? Ebben az időszakban a házasélet kissé a háttérbe szorul, és inkább a hosszú és minőségi alvást részesíti előnyben, mint a szexet. Azonban higgye el, hogy még ebben az időszakban is a nő nőnek akarja magát érezni. Ha éppen nem olyan gyakran játszadoznak az ágyban, mint azelőtt, adjon neki ajándékba egy olyan segédeszközt, ami segít visszanyerni az önbizalmát a szexuális téren.

A gésagolyó egy kiváló játék, aminek a jótékony hatásait azok a nők is megérzik, akik már szültek. A golyók a behelyezést követően stimulálják a hüvely falait, aminek köszönhetően a megerőltetett és igénybevett hüvelyi izmok megerősödnek. Ha a gésagolyóknak köszönhetően minden rendben lesz odalenn, később az ágyban is felhasználhatja őket az izgató játékokhoz.

Ha a nőnek be van helyezve a gésagolyó, és összeszedi a bátorságát az anális szex kipróbálására, ez egy teljesen más élmény lesz, olyan, ami semmihez sem fogható. A pénisz mozgása a popsiban a golyók bizsergését okozza a partner hüvelyében, és ezt a gyengéd "csengést" ön is meg fogja érezni. Nem is beszélve arról, hogy a popsi a hüvelyben lévő golyóknak köszönhetően sokkal szűkebb.

6. Vibrátor

Természetesen a klasszikusokról is említést kell tennünk. Ha nem akar túl sokat kísérletezni a vásárlással, a vibrátor ideális erotikus ajándék egy nő számára. Építsen az anyag minőségére, és figyelmesen olvassa át a kínált funkciókat. Mivel a karácsony a varázslatos pillanatokról szól, ezért vegyen neki egy olyan játékot, ami mindörökké emlékeztetni fogja rá, hogy az élet bármikor varázslatos lehet.

Mi a vízhatlan szilikon vibrátort ajánljuk, hogy a kádban is játszadozhassanak együtt . Az ergonomikus kialakítású, lekerekített csúccsal ellátott darabok gyönyörben részesítik a G-pontot, valamint a csiklót is. Nem kell attól tartania, hogy a partnere el fogja utasítani a közeledését, miután megtapasztalta a vibrátor varázsát. Minden nő, akit elönt az orgamzus gyönyöre, azonnal még több orgamust szeretne megélni, aminek köszönhetően fokozódik a vibrátorokkal való kísérletezési vágy, és hamarosan az ön perverz játékai következnek, amiknek csakis ön lesz a főszereplője!
Satisfyer Mister Rabbit csiklóvibrátor

Satisfyer Mister Rabbit csiklóvibrátor

Ár: 17 995 Ft

7. "Varázspálca" vagy masszázsfej

Mi mást csomagolhatna egy gyönyörű dobozba és tehetne a csillogó karácsonyfa alá, ha nem éppen egy "varázspálcát? A masszázspálca kiérdemelte ezt a becenevet, és joggal. A megfelelő pillanatokban és a megfelelő kezekben valóban varázsolni tud!

Ez egy hosszúkás, ergonomikus formájú eszköz, amelynek elülső, lekerekített része vibrál. Pontosan illeszkedik a kézbe, és a csikló vagy más erogén zónák ingerlésére szolgál. A férfi számára jó hír, hogy a fej nem hajt be a hüvelybe, így nem kell attól tartania, hogy konkurenciát kap, vagy hogy a szeretője jobban élvezné a kalandokat a játékszerrel, mint önnel.
Le Wand vibráló masszírozó

Le Wand Petit vibráló masszírozó

Ár: 52 995 Ft
Vigyen fel néhány csepp stimuláló síkosítót a masszázsfejre és a csiklóra. Kapcsolja be a kiválasztott rezgési módot, és keressen olyan pontot a szeretője testén, amely szó szerint felrobban a fej érintkezésekor. A hüvely bejárata szabad, így semmi sem akadályozza meg péniszét abban, hogy felfedezze, milyen gyorsan nedvesedik be a partnere. A rezgéseket ön is érezni fogja, így a varázspálca olyan eszközzé válik, amiről már nem fog tudni lemondani.

Legyen az az újévi fogadalmuk a partnerével, hogy jövőre csak kísérletezni fognak az ágyban, és teljesítik egymás kívánságait. Ezt a témát már a fa alatt is felhozhatja!
Szerző
Martina
2023.11.28.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.04.22.
Vaginizmus - mik az okai és kezelése?
A vaginizmus inkább pszichológiai probléma és csak kisebb részben nőgyógyászati. A szexuális együttlét során a hüvely körüli izmok öntudatlan és akaratlan összehúzódása történik. Ha vaginizmusban szenved a legfontosabb, hogy felismerje, hogy ez nem az Ön hibája és semmi oka sincs szégyenkezni miatta. Ez egy olyan probléma, amelyet kezelni is lehet. A legfontosabb dolog az, hogy ismerje a testét.
703
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...