Masszázsolajak és segédeszközök a tökéletes masszázs érdekében

A masszázs egy egyedülálló relaxációs fajta, és az egész szervezet számára előnyös. Mindenki imádja, és ha a szexszel vagy a kielégüléssel párosul, ez egy gyönyörű élmény. Az egész test megpihen a masszázs alatt, és éppen az erotikus masszázs egy nagyszerű előjáték lehet, ami magához a szexhez vezet. Ráadásul még kielégüléssel is véget érhet.
Erotická masáž celého tela
Ha egy olyan módszert keres, amivel megfűszerezheti a szexuális életét, kipróbálhatja a tantrikus vagy az erotikus masszázsokat. A masszázs alatt kellemes romantikus légkört teremthet meg a kedvesével, a szexuális izgatás és stimuláció formájában. Kapcsolhat gyengéd zenét, sejtelmes fényt, gyújthat gyertyákat, megkezdhet egy üveg pezsgőt. Bármi, ami kellemesebbé teszi a hangulatot.

Semmi sem lehet jobb annál, mint ha egy tökéletes erotikus masszázzsal kényezteti a partnerét egy hosszú munkanap után. Az erotikus masszázs közben a partnere összes erogén zónáját stimulálhatja, nemcsak a péniszét. Például stimulálhatja a prosztatát, vagy a heréket is. A férfiak azt mindennél jobban szeretik. Az erotikus masszázs a felejthetetlen erotikus élvezetek közé tartozik. A masszázs az elme teljes ellazulását és a pihenést jelenti. Minden masszázs során ajánlatos meleg masszázsolajat használni, ami a hőmérsékletével növeli a szexuális izgalmat. A férfiak szempontjából talán a legérdekesebb masszázs a péniszmasszázs. A masszázsolaj segítségével megmasszírozhatja az egész péniszt vagy csak annak a hegyét. Mindenesetre tökéletes élményt nyújt a kedvesének, egy gyönyörű befejezéssel.  

Csakugyan nem szabad megfeleldkezünk a szebbik nemről sem. A nők körében nagyon népszerű a hüvely, a szeméremajkak és a csikló masszírozása. Kipróbálhatja a finom masszázst belülről három ujjal és körkörös mozdulatokkal. Két vagy három ujj segítségével is csinálhatja. Ezzel azonnal erős orgazmust idéz elő a nőknél. Masszázshoz dildókat, vibrátorokat is használhat, nem csak az olajakat. Engedje szárnyalni a fantáziáját.

Az erotikus masszázs a gyönyörű pillanatok élvezetét jelenti az előjáték közben a kedvesével. Kényeztessék magukat ezzel a csodálatos izgalommal az imádott partnerével, és élvezzék a pihentető péntek estét.

Mire lesz szükség a nagyszer erotikus masszázshoz?

  • Nyugodt légkör
  • Masszázs előtt forró fürdő az izomzat ellazítására
  • Meleg masszázsolaj
  • Masszázslepedő
  • Dildók, vibrátorok, esetleg bilincs

Óvatosan szárítsa meg a testét a zuhany vagy a fürdő után, tekerje be magát a meleg masszázslepedőbe, élvezze az egész testes masszázst a forró masszázsolaj segítségével, izgassa a partnere erogén zónáit és élvezze a csúcspontot. Az előjáték még kellemesebbé tételének egy nagyszerű módja a tantra masszázs. Kösse össze a testet és a lelket egy teljes egésszé.
Szerző
Natália
2020.08.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2021.01.08.
Mítoszok az intimkehelyről
Hallott már az intimkehelyről? Az intimkehely tökéletes alternatívája, esetlegesen helyettesítője az egészségügyi betéteknek vagy tamponoknak a menstruáció alatt. Tökéletesen megtartja a vért, és nagyon kényelmes. A hüvelybe helyezhető rugalmas és anatómiai szempontból tökéletes "tölcsér" egy egyedülálló és megfelelő alternatívája a menstruáló nőknek. Egyes nők már rutinszerűen használják, mások
535
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...