Masszázsolajak és segédeszközök a tökéletes masszázs érdekében

A masszázs egy egyedülálló relaxációs fajta, és az egész szervezet számára előnyös. Mindenki imádja, és ha a szexszel vagy a kielégüléssel párosul, ez egy gyönyörű élmény. Az egész test megpihen a masszázs alatt, és éppen az erotikus masszázs egy nagyszerű előjáték lehet, ami magához a szexhez vezet. Ráadásul még kielégüléssel is véget érhet.
Erotická masáž celého tela
Ha egy olyan módszert keres, amivel megfűszerezheti a szexuális életét, kipróbálhatja a tantrikus vagy az erotikus masszázsokat. A masszázs alatt kellemes romantikus légkört teremthet meg a kedvesével, a szexuális izgatás és stimuláció formájában. Kapcsolhat gyengéd zenét, sejtelmes fényt, gyújthat gyertyákat, megkezdhet egy üveg pezsgőt. Bármi, ami kellemesebbé teszi a hangulatot.

Semmi sem lehet jobb annál, mint ha egy tökéletes erotikus masszázzsal kényezteti a partnerét egy hosszú munkanap után. Az erotikus masszázs közben a partnere összes erogén zónáját stimulálhatja, nemcsak a péniszét. Például stimulálhatja a prosztatát, vagy a heréket is. A férfiak azt mindennél jobban szeretik. Az erotikus masszázs a felejthetetlen erotikus élvezetek közé tartozik. A masszázs az elme teljes ellazulását és a pihenést jelenti. Minden masszázs során ajánlatos meleg masszázsolajat használni, ami a hőmérsékletével növeli a szexuális izgalmat. A férfiak szempontjából talán a legérdekesebb masszázs a péniszmasszázs. A masszázsolaj segítségével megmasszírozhatja az egész péniszt vagy csak annak a hegyét. Mindenesetre tökéletes élményt nyújt a kedvesének, egy gyönyörű befejezéssel.  

Csakugyan nem szabad megfeleldkezünk a szebbik nemről sem. A nők körében nagyon népszerű a hüvely, a szeméremajkak és a csikló masszírozása. Kipróbálhatja a finom masszázst belülről három ujjal és körkörös mozdulatokkal. Két vagy három ujj segítségével is csinálhatja. Ezzel azonnal erős orgazmust idéz elő a nőknél. Masszázshoz dildókat, vibrátorokat is használhat, nem csak az olajakat. Engedje szárnyalni a fantáziáját.

Az erotikus masszázs a gyönyörű pillanatok élvezetét jelenti az előjáték közben a kedvesével. Kényeztessék magukat ezzel a csodálatos izgalommal az imádott partnerével, és élvezzék a pihentető péntek estét.

Mire lesz szükség a nagyszer erotikus masszázshoz?

  • Nyugodt légkör
  • Masszázs előtt forró fürdő az izomzat ellazítására
  • Meleg masszázsolaj
  • Masszázslepedő
  • Dildók, vibrátorok, esetleg bilincs

Óvatosan szárítsa meg a testét a zuhany vagy a fürdő után, tekerje be magát a meleg masszázslepedőbe, élvezze az egész testes masszázst a forró masszázsolaj segítségével, izgassa a partnere erogén zónáit és élvezze a csúcspontot. Az előjáték még kellemesebbé tételének egy nagyszerű módja a tantra masszázs. Kösse össze a testet és a lelket egy teljes egésszé.
Szerző
Natália
2020.08.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.08.28.
Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!
Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?
1 525
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...