Meglepő tények a pornóról

Ki ne kattintott volna közülünk még soha egy olyan webhelyre, ami kizárólag felnőtteknek szóló tartalmat kínál. A pornó- és szexipar kéz a kézben jár egymással, és a lakosság túlnyomó része, aki áttadja magát a maszturbációnak, pornóoldalakat használ vizuális stimulátorként. Mielőtt azonban legközelebb elindítja a kedvenc sikamlós jelenetét, olvassa el, mi minden rejtőzik a pornóipar mögött.

Jövedelmező üzlet

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a pornóiparban jelentős pénzösszegek forognak. Feltételezné azonban, hogy ez az ágazat évek óta vezető szerepet tölt be, ami a profitot illeti? Ha ön kezdő filmkészítő, biztosan mérlegelje, hogy a hollywoodi vagy a felnőtt filmeket veszi-e célba. Az amerikai pornó produkciók együttesen 13 milliárd dollárt keresnek évente, míg a hollywoodi kasszasikerek "csak" 8 milliárd dollár hasznot hoznak.

Abban az esetben, ha szélesebb látószögből nézzük a szexuális iparág területét, és nemcsak a pornóipart, hanem a sztriptíz klubokból, a prostitúcióból és a telefonos szexből származó bevételeket is figyelembe vesszük, megvan az abszolút nyertesünk. A szexipar, mindennel együtt, ami hozzá tartozik, a legnagyobb és legjövedelmezőbb iparág a világon. Áttekintéssel képes legyőzni a sportklubok, a gyógyszeripar és az élelmiszeripar bevételeit.

A pornóipar legnagyobb gyártója az USA. 39 percenként új pornófelvétel készül itt. Németország évtizedek óta a második helyet foglalja el, és egyelőre úgy tűnik, hogy egy másik ország sem tudná őt megfosztani ettől a poszttól.

Meglepő látogatottság

Ha egy induló vállalkozást állít fel, és ha minden egyes garast úgy kell számolgatnia a vállalkozása és az ön megélhetése céljából, biztos lehet benne, hogy a pornó oldalak üzemeltetői nem ismerik ezt a problémát. Másodpercenként szinte sokkoló látogattoságot könyvelhetnek el a felnőtt tartalmú webhelyek világszerte. Ez egy olyan szám, amire valószínűleg senki sem számított - 30 millió.

Igen, egy másodperc alatt 30 millió egyedi látogatás a pornóoldalakon. Hogy pontosan milyen fajta pornóról van szó, az kontinensenként változik. Globális értelemben azonban a creampie pornó, a tini pornó és a leszbikus jelenetek dominálnak. Kicsit meghökkentő tény, hogy a legjobban értékelt pornó videók 88%-a tartalmaz erőszakot.

Csak Amerikában napi 68 millió keresést jegyeztek fel a sikalmlós tartalommal kapcsolatban. Ez a szám a teljes napi internetes keresés 25%-át teszi ki. Angliában ez az arány még magasabb. Az interneten a pornográf anyag keresése meghaladja a teljes keresés felét, beleértve az online vásárlást, a közösségi hálózatok böngészését vagy a hírek olvasását.

És hogy még inkább sokkoljuk önt, képzelje el az egész internetet úgy, mintha egy nagy golyó lenne, ami tartalmazza az összes oldalt, e-shopot és portált... És most gondolatban vágja el a golyót két részre. 1: 1 arány keletkezik - egy pontos adat, ami meghatározza, hoyg az internet teljes tartalmának mekkora részét teszik ki a felnőtteknek szánt webhelyeknek. Pontosan a felét... Ön is eddig azt hitte, hogy áttekintése van a jó pornó oldalak felett?

Meglehetősen korán kezdik, nem mindenhol engedélyezett, és a szemünk csak egy dolgot észlel

A Montreali Egyetem nemrégiben tette közzé a felmérés eredményeit, amelyek felháborították a társadalmat. Elemezték azt a korot, amikor is a férfiak először néztek pornót, és megdöbbentő eredményt kaptak. Ugyanis a felmérés értékelési alapján a 10 éves átlagéletkor jött ki. A pubertáskort megelőző korú fiúk már sikamlós tartalmat keresnek az interneten azért, hogy kibővítsék látókörüket ezen a területen.

Amíg nyugaton bárki bármikor rákattinthat a pornó oldalakra, addig Észak-Koreában kissé eltérő szabályok vannak érvényben. Azért, hogy megnézett valamilyen pornót, halálbüntetés jár.

Nagyon meglepő tény, hogy a pornónézés közben a szemünk mire összpontosít elsősorban. Ha úgy gondolja, hogy a nemi szervek területére, a popsira vagy a lábakra, akkor téved. Függetlenül attól, hogy ön férfi vagy nő, a nő arca vonzza legjobban a figyelmét. Abban az esetben, ha egy nő-férfi pornóról van szó, a női arcára fordítják a legnagyobb figyelmet.

A férfiaknak nem könnyű

Talán a pornó az egyetlen iparág, amiben a nőknek kedveznek, mind fizetés, mind kereslet szempontjából. Ha ön férfi, és azt gondolja, hogy azonnal királyi pénzeket fog kaszálni ebben az iparágban, akkor téved. A férfi színészeknek eleinte nincs esélyük a nagy jelenetekbe jutni. Kis produkciókban kezdenek, jelentéktelen összegekért, és általában évekbe telik, amíg egy pornószínésznővel találkoznak.

A karrierjük kezdete éppen a meleg pornó, függetlenül attól, hogy mi az orientációjuk, mert az senkit nem érdekel. Ha a gang bangről álmodoznak egy pornócsodával, akkor fel kell adniuk a saját méltóságukat, és hosszú ideig a férfiakkal kell csinálniuk a kamerák előtt.

Kivételt még az sem alacsonyabb díj sem képez. A férfi pornószínészek akár kétharmaddal is kevesebbet keresnek, mint a nők. A férfiaknak csak egy kis része van ugyanúgy értékelve a karrierjük során, mint a női partnereik, akiknek a legjobb produkciókban fizetett tiszteletdíjai horribilisnek tekinthetők.

Nem minden arany, ami fénylik

Égy néhány perces videó átlagosan két nap alatt készül el. Mint minden más filmnek, a pornó jeleneteknek is megvan a saját rendezésük, a világítótechnikusaik és egy nagy stáb, ami ugyanolyan produktív, mint a színészek.

Ez a munka viszont éppen rájuk hagyja a legrosszabb következményeket. Nem titok, hogy a pornószínésznők túlnyomó többsége kábítószerfüggõ, és mielőtt élesben menne a dolog, néhány gyógyszert tömnek magukba - akár fájdalomcsillapítót, akár hányás elleni gyógyszert. Az utolsó csapó után a nők gyakran a készenléti ügyeletre kerülnek, ahol igazán bizarr, de annál kellemetlenebb dolgokkal foglalkoznak - felszakadt hüvely vagy anális nyílás (gangbang),  a gyomor kiszivattyúzása, miután nagyobb mennyiségű spermát nyelt le (bukkake), a szem kiöblögetése, ugyanis a benne lévő sperma hihetetlenül csíp... Minden pornószínésznő kötelező felszerelése hüvelyi kúpok a nyálkahártya helyreállítására, ami minden egyes csapó után egyre inkább irritálttá válik.

Miközben meglepő tényeket kerestünk a pornóval kapcsolatban, az interneten olyan hírekre bukkantunk, amelyek nem kis mértékben váltottak ki belőlünk undort. Ha ön is rászánja magát, hogy így tesz, akkor nem sokkal később olyan pornószínésznők vallomásai fognak felugorni, akik igazán csúnya dolgokat éltek át a forgatások során. Leggyakrabban ez a jogdíjak kifizetésének elmulasztása vagy az akaratukon kívüli szex volt a stábtagokkal. A helyszínre érkezéskor a színésznőkkel nem tudatták, hogy hány színész fog részt venni a jelenetben. Abban a meggyőződésben, hogy minden jelen lévő partnerrel felveszik a szexet, mindent megtettek, amit elvártak tőlük, és a már összevágott anyag megtekintése után következett a csapás. Több hangmérnök, operatőr és más fickó ment át rajtuk, akik részt vettek a film gyártásában. Csak akkor jöttek rá, hogy a velük való aktus közben a kamerákat kikapcsolták, és a forgatást az egész stáb csak szimulálta.

Ami a férfiakat illeti, őket sem kerülik el a nehézségek. Leggyakrabban a vásznon a csökkenő erekciótól szenvednek, amit injekcióval próbálnak meg megakadályozni. Közvetlenül a kamerák bekapcsolása előtt szúrják be őket, és ha túladagolják a dózist, előfordulhat, hogy órákon keresztül áll nekik. Ennek eredménye a duzzadt pénisz, ami egyre inkább kék színt vesz fel, és a görcsös arckifejezés az arcon. A produkció sem lelkesedik ettől a helyzettől - a szilárd, mesterségesen létrehozott erekció megakadályozza a magömlést. A kilövés nem és nem akar jönni, és így a színészre, aki nem képes kielégülni, úgy néznek, mint aki csak hátráltatja az egész forgatást. A pszichés erőfeszítés és az erekciót támogató injekciók egy idő után tartós következményeket okozhatnak a szexuális életben.

Tehát ha nem akarja támogatni a pornóipar eltorzított oldalát, gondosan válassza ki, milyen webhelyekre kattint. Mindig válasszon nagy portálokat, amelyek ellenőrzött tartalmat közvetítenek. Így biztos lehet abban, hogy a készüléket, amin a  jeleneteket nézi, nem fertőzi meg vírussal, és nem hagyja, hogy olyan gyanús cégek keressenek be önön, amelyek igazságtalanul bánnak a színészekkel és a stábtagokkal.
Szerző
Martina
2021.06.25.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 177
0
Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildo és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
2 881
0
Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak az elnáspángolásról, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor bizonyos szabályokat be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és ez egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
2 379
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.