Mi a különbség a szilikonos és a vízbázisú síkosító között?

Tudja mi a különbség a szilikonos és a vízbázisú síkosítók között? Mindegyik típus eltérő, és mindegyik típus másra alkalmas. Ha többet szeretne tudni, olvasson tovább.

A vízbázisú síkosító nagyon jó kenőanyag a szex elején, de nagyon gyorsan elveszíti a síkosító tulajdonságait. Ennek főként az az oka, hogy a fő összetévője a víz, ami egyszerűen elpárolog és megszárad. Azonban az előnye, hogy száradás után semmilyen foltot sem hagy maga után, és a szilikonos síkosítókkal ellentétben a szexuális segédeszközökkel is biztonságosan használható.


A szilikonos síkosítónak hosszan tartó síkosító hatása van, ezért sokkal megfelelőbb, ha egészestés szórakozást tervez. A szilikonos síkosító a latex óvszerekkel együtt biztonságosan használható, és különösen alkalmasak az anális szexre is, elsősorban a hosszabban tartó síkosságnak köszönhetően. Ezzel szemben a szilikonos síkosítók a legtöbb szexuális segédeszközzel való használatra egyáltalán nem alkalmasak. A szilikonos síkosító ugyanis nagyon könnyen kárt tehet az erotikus játékszer felületében. Szexuális segédeszközeihez inkább vízbázisú síkosítót használjon.A szilikonos síkosító használatának további hátránya, hogy foltokat hagy a ruhán/ágyneműn és az egyéb textilanyagokon.

Szerző
Áron
2019.03.22.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...