Mi az a férfi maszturbátor, és mit kell figyelembe venni a vásárláskor?

Az az elképzelés, hogy a férfi maszturbátor csak az olyan férfiak kezébe való, akiknek gondot okoz a kapcsolatteremtés, egy nagyon nagy tévhit. A statisztikák szerint a világon eladott maszturbátorok több mint három negyede éppen a kapcsolatban lévő férfiak tulajdonában van. 

Bárki, akinek már volt lehetősége kipróbálni a maszturbátort, megerősítheti, hogy ez egy rendkívül intenzív és egyedi élmény, amit nem lehet összehasonlítani egy nővel való közösüléssel. Végül is a hölgyeknek ugyanúgy megvan a vibrátorokkal.

Bár a maszturbátor nem helyettesíti a fizikai közelséget, van néhány csodálatos tulajdonsága, és egy olyan előnye, amivel egyetlen nő sem rendelkezik - mindig készen áll a dologra! A maszturbátor egy diszkrét kütyü, amely soha nem hagyja, hogy kanos maradjon.

Tehát mi is az a maszturbátor?

A maszturbátor funkciója könnyen kikövetkeztethető a nevéből. A segédeszköz a férfi nemi szerv stimulálására szolgál, miközben nem kell sokáig várnia az orgazmusra. A maszturbátor egy tartós játék, amely megfelelő karbantartás mellett évekig hű társa marad. Ha azonban a változatosságra vágyik, örömmel teszünk eleget a kérésnek - vannak eldobható maszturbátorok is.

A népszerű kütyü gyártói abban versenyeznek egymással, hogy milyen új terméket dobnak a piacra, ezért változó lehet a kialakítás és a funkciók - vibráló vagy forgó maszturbátort is találhat. Ettől függően változik a segédeszköz ára is.

Élethű anyag
A maszturbátor ürege és külső felülete az igazi bőrre emlékeztet. A puha, rugalmas és lágy anyag megkönnyíti a pénisz becsúszását, és így valóban olyan érzése lesz, mintha egy igazi nő hüvelyébe hatolna be. 

A kéjcsatorna belső szerkezete minden terméknél más. Ez általában strukturált, tele kiálló részekkel, barázdákkal és golyós kiugrásokkal, amik teljes hosszában stimulálják a péniszt. A legszembetűnőbb belső tagoltság leggyakrabban a maszturbátor bemeneténél és a legvégén van. Tehát már maga a behatolás is egy lédús élmény, és a makk a kilövelésnél is alaposan igénybe van véve. És ha már elértük az orgazmikus csúcspontot, simán áthidalhatunk a meglehetősen általános kérdésre:

Hogyan kell tisztítani a maszturbátort? 

A válasz: nagyon egyszerűen. Ha az üreget egy műanyag tok védi, akkor azt ki kell venni, és víz alatt ki kell öblíteni. Ha nincs tokban, akkor teljes egészében mossa meg a maszturbátort úgy, ahogy van. A rugalmas, valósághű anyag két okból igényli a vízzel való érintkezést. Mindenekelőtt ki kell mosni belőle a szennyeződéset, a síkosítót és az ondót. A másik ok pedig a segédeszköz egyfajta refreshelése vagy felfrissítése. Ennek az anyagnak más anyagokhoz képest több nedvességre van szüksége, azonban nem kell túlzásba esni, és természetesen nem jó alábecsülni az alapos szárítást sem.
Ugyanilyen fontos a megfelelő szárítás is. Hagyja a maszturbátort egy fonálmentes törülközőre, majd végül hintőporral kezelje a felületét. Ez felszívódik az anyag belsejében, és meghosszabbítja rugalmasságát és puhaságát. Az alaposabb szárítás érdekében javasoljuk, hogy tegye bele egy szárítóállványba vagy akasztóra, amely szintén felgyorsítja a szárítási folyamatot.

Hogyan választani?

Van néhány fontos kritérium, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagynia, ha nem szeretné, hogy a maszturbátor csalódást okozzon.

A maszturbátor alakja és méretei
A választáskor ne becsülje alá a maszturbátor alakját. Bármire hasonlíthat - a Tenga Egg eldobható maszturbátorai játékos tojás formájú tokkal rendelkeznek, a Pipedream PDX Elite maszturbátorai érdekes futurisztikus dizájnt mutatnak, a Fleshlight márkára pedig a zseblámpa formájú tok jellemző.

Ha valami valósághűbbet keres, örömmel értesülhet arról, hogy a Fleshlight márka olyan maszturbátorokat is árul, amelyek bemenete a világ pornószínésznőit mintázza. Ha pedig még ez sem elég számára, választhat egy nagyobb, felsőtest alakú maszturbátort is.

Belső anyag és szerkezet
A választásnál azt is figyelembe kell venni, hogy milyen anyagból készült a maszturbátor. Az erotikus segédeszközök számos különböző anyagból készülnek, és biztosan jól teszi, ha betekintést nyer azok tulajdonságaiba (szilikon, műanyag, latex, cyberskin, gumi, zselé).

Az önkielégítő belső szerkezete is fontos. A különböző golyós kiugrások, ívek, bordák, barázdák, összenyomható anyagok, kiálló részek és szilárdság nagy hatással van a használat közbeni élvezetre, a tartósságra és a végső hatásra.  

Vannak olyan maszturbátorok is a piacon, amelyekkel a szexuális állóképességet lehet edzeni. Ha pedig maszturbálás közben szeretné nézni, ahogy a pénisze növekszik, választhat átlátszó anyagú maszturbátort is.

Vibrációs vagy nem vibrációs?

Ez itt a kérdés! Ha be szeretne fektetni a szexuális segédeszközbe, és valóban egy egyedi élménnyel szeretné magát kényeztetni, akkor biztosan a motorral ellátott maszturbátort javasoljuk. A legkiválóbb maszturbátorok képesek szimulálni az orális szex során fellépő szívást, összenyomják a péniszt és rezgésekkel boldogítják azt, aminek köszönhetően olyan érzése lesz, mintha egy nagyon pajkos és szűk hüvelybe vagy popsiba hatolna be.

Ha nem biztos benne, hogy melyik felel meg jobban, javasoljuk, hogy próbáljon ki egy rezgő maszturbátort. Ennek előnye, hogy rezgés nélkül is használhatja. És ha valami ingerlőbbre lesz vágya, egyszerűen bekapcsolja a rezgéseket.

Figyeljen a maszturbátor működtetésének módjára is. A többségét úgy készítik, hogy a maszturbálást a keze használata nélkül is élvezheti. A rezgések segítségével kivételes és felejthetetlen orgazmust élhet át. Hátrányuk, hogy az erősebb rezgésekkel rendelkező típusoknál előfordulhat, hogy hangeffektek zavarják, és ha a maszturbátor nem vízálló, a tisztítása is kicsit nehezebb.

A vibráció nélküli önkielégítőnek is megvannak az előnyei. Könnyebb tisztítani, sokszor rugalmasabb és a kezek használatával jobban irányítható. Nem kellenek hozzá elemek és töltő sem.

Sima vagy vízálló
Csak szárazföldön szeretné használni a maszturbátort, vagy a víz alatt is ki szeretné próbálni az izgalmakat? Ennek az erotikus eszköznek számos felhasználója szerint a víz alatti szopás hatása sokkal kellemesebb és intenzívebb, mint a szárazföldön.

Ár
Az ár az egyik döntő tényező, különösen akkor, ha még nincs tapasztalata és elképzelése arról, hogy mi okozná a maximális élvezetet. Ebben az esetben javasoljuk, hogy a férfi maszturbátorok olcsóbb változataival kezdje.

Ha viszont nem szeret kísérletezni, és inkább egy megfelelő férfi maszturbátorba fektetne be, ami ráadásul sokáig kitart, ne spóroljon, az ár gyakran megfelel a minőségnek.

Számos lehetőség és kritérium létezik a férfi maszturbátor kiválasztásához. Kínálatunkban különböző formájú, anyagú és funkciójú maszturbátorokat talál. Mindegyiknél részletes információkat talál, amelyek megkönnyítik a választást.

Mire lesz szüksége?

A maszturbátor olyan segédeszköz, amihez nem jelent gondot beszerezni a további kiegészítő elemeket. A sima behatoláshoz vízbázisú síkosítóra, a karbantartásra pedig hintőporra lesz szüksége, és ha egy elemekre működő motorral rendelkező maszturbátor van a birtokában, akkor ezek cseréje önmagától értetődik. Ezeken kívül semmi másra sem lesz szüksége, csak arra, hogy legyen kedve egy alapos orgazmussal kényeztetni magát.
Szerző
Martina
2023.10.16.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.07.22.
Allergiák, amelyek meglepnek bennünket az ágyban
Az allergiás reakciók bármikor átléphetik a hálószoba küszöbét, és beférkőzhetnek az ágyába is. Statisztikailag bizonyított, hogy a nők sokkal inkább hajlamosak az allergiára. A férfiak ugyan néha-néha enyhe kellemetlenségeket szintén érezhetnek, de a nőkkel összehasonlítva ez az érzés nem tart sokáig, és nem különösebben intenzív számukra, így nem is keresik az okot.
1 659
0
Vélemények
2019.09.30.
Mi történik a női testtel a menstruációs ciklus alatt?
A menstruációs ciklus alatt a női test folyamatosan alkalmazkodik a hormonális változásokhoz, amelyekkel szembe kell néznie a ciklus 28 napos időszaka során. Míg a legjelentősebb változások, mint pl. a hangulatingadozások és a fizikális tünetek már egy héttel a menstruáció előtt megjelennek, de a menstruáció első napjától kezdve nem kevés olyan dolog zajlik le a nő szervezetében, amelyek különös hatással vannak a pszichére és a fizikai jólétre.
1 813
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...