Mi az a férfi maszturbátor, és mit kell figyelembe venni a vásárláskor?

Az az elképzelés, hogy a férfi maszturbátor csak az olyan férfiak kezébe való, akiknek gondot okoz a kapcsolatteremtés, egy nagyon nagy tévhit. A statisztikák szerint a világon eladott maszturbátorok több mint ¾-e éppen a kapcsolatban lévő férfiak tulajdonában van. Bárki, akinek már volt lehetősége kipróbálni a maszturbátort, megerősítheti, hogy ez egy rendkívül intenzív és egyedi élmény, amit nem lehet összehasonlítani egy nővel való közösüléssel. 


Ugyan nem helyettesíti a fizikai közelséget, nincsenek hosszú lábai sem, sem hosszú haja, ami finoman csiklandozná a férfit a legérzékenyebb helyeken, de van néhány csodálatos funkciója és előnye, ami egyetlen nőnek sincs - mindig készen áll a dologra! Nincs fejfájás, nincsenek pirosbetűs napok, nem beszél, és főleg nem utasítja el este a reggeli veszekedés miatt. A maszturbátor ugyanis egy diszkrét szerkezet, ami soha nem hagyja, hogy kanos maradjon.

Tehát mi is az a maszturbátor?

A funkciója már a nevéből is könnyen levezethető. A segédeszköz a férfi nemi szervének a stimulálására szolgál, miközben nem kell sokáig várnia az orgazmusra. Ha ez nemcsak egy egyszer használatos segédeszköz (ez az információ mindig a termék csomagolásán van feltüntetve), akkor a maszturbátor egy tartós játék, ami megfelelő karbantartás mellett évekig hű társa marad. Ennek a népszerű segédeszköznek a gyártói abban versenyeznek egymással, hogy milyen új terméket dobnak a piacra, ezért változó lehet a kialakítás és a funkciók. Ettől függően változik a segédeszköz ára is.

Élethű anyag

A maszturbátor ürege és külső felülete az igazi bőrre emlékeztet. A puha, rugalmas és lágy anyag megkönnyíti a pénisz becsúszását, és így valóban olyan érzése lesz, mintha egy igazi nő hüvelyébe hatolna be. 

A kéjcsatorna belső szerkezete minden terméknél más és más. Ez általában strukturált, tele kiálló részekkel, barázdákkal és golyós kiugrásokkal, amik teljes hosszában stimulálják a péniszt. A legszembetűnőbb belső tagoltság leggyakrabban a maszturbátor bemeneténél és a legvégén van. Tehát már maga a behatolás is egy lédús élmény, és a makk a kilövelésnél is alaposan igénybe van véve. És ha már elértük az orgazmikus csúcspontot, simán áthidalhatunk a meglehetősen általános kérdésre:

Hogyan kell tisztítani a maszturbátort? 

A válasz: nagyon egyszerűen. Ha az üreget egy műanyag tok védi, akkor azt ki kell venni, és víz alatt ki kell öblíteni. Ha nincs tokban, akkor teljes egészében mossa meg a maszturbátort úgy, ahogy van. A rugalmas, valósághű anyag két okból igényli a vízzel való érintkezést. Mindenekelőtt ki kell mosni belőle a szennyeződéset, a síkosítót és az ondót. A másik ok pedig a segédeszköz egyfajta refreshelése vagy felfrissítése. Ennek az anyagnak más anyagokhoz képest több nedvességre van szüksége, azonban nem kell túlzásba esni, és természetesen nem jó alábecsülni az alapos szárítást sem. Tegye a maszturbátort egy nagy nedvszívóképességű, fonálmentes törülközőre, majd végül hintőporral kezelje a felületét. Az felszívódik az anyag belsejébe, meghosszabbítva annak rugalmasságát és lágyságát.

Különböző kialakítások

Mint azt már korábban említettük, a maszturbátorok bármilyenek lehetnek. Vagy egy nem feltűnő csomagban vannak, ami még az éjjeliszekrényen sem vonzza a figyelmet, és senki sem sejti, hogy mire szolgál ez a tárgy, vagy a kialakításuk mindent felfed.

Ez alól nem kivétel a zseblámpa alakú tok (ami a Fleshlight márkára jellemző), a játékos tojás alakú tok (egyszer használatos Tenga Egg Silky), a sörösdobozzal összetéveszthető kialakítás (szintén Fleshlight), vagy a popsi, a hüvely, esetleg a női test (Pipedream) valószerű ábrázolása.

Vibrációs vagy nem vibrációs?

Ez itt a kérdés! Ha be szeretne fektetni a szexuális segédeszközbe, és valóban egy egyedi élménnyel szeretné magát kényeztetni, akkor biztosan a motorral ellátott maszturbátort javasoljuk. A legkiválóbb maszturbátorok képesek szimulálni az orális szex során fellépő szívást, összenyomják a péniszt és rezgésekkel boldogítják azt, aminek köszönhetően olyan érzése lesz, mintha egy nagyon pajkos és szűk hüvelybe vagy popsiba hatolna be.

Mire lesz szüksége?

A maszturbátor olyan segédeszköz, amihez nem jelent gondot beszerezni a további kiegészítő elemeket. A sima behatoláshoz vízbázisú síkosítóra, a karbantartásra pedig hintőporra lesz szüksége, és ha egy elemekre működő motorral rendelkező maszturbátor van a birtokában, akkor ezek cseréje önmagától értetődik. Ezeken kívül semmi másra sem lesz szüksége, csak arra, hogy legyen kedve egy alapos orgazmussal kényeztetni magát.
Szerző
Martina
2019.11.18.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
1 279
0
Érdekességek és újdonságok
2022.03.02.
Az óvszer eredete
Ma már az óvszert a szexuális élet normális részének tekintjük. Ez a legolcsóbb és leggyakrabban használt mechanikus védelem, nagy hatékonysággal ( ha helyesen használják). Csökkenti (egyes esetekben teljesen kiküszöböli) a nemi betegségek, például a kankó, a HIV, az AIDS és sok más betegség átvitelének kockázatát. Az óvszer azonban, ahogyan mi ismerjük, hosszú utat tett meg a feltalálása óta.
835
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...